10 ulike bryllupsfotografer i Bergen til å forevige dere store dag

bryllupsfotograf bergen

Skal dere gifte dere på Vestlandet og lurer på hvilke fotografer som finnes? Her får du en oversikt for å finne en dyktig bryllupsfotograf i Bergen som kan forevige deres magiske dag.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: Joel Overbeck/Unsplash
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Unike og dyktige bryllupsfotografer er etterspurt over hele Norge. Det er klart du vil ha den beste fotografen tilgjengelig for å forevige deres spesielle dag.

Noen velger bryllupsfotograf på kryss og tvers av by- og fylkesgrenser, og flyr sin utvalgte fotograf til eget bryllup, men om du skal gifte deg i Bergen-området og ønsker deg en lokal fotograf, har vi funnet 10 dyktige fotografer du kan vurdere.

Alle fotografer har ulik stil. Vi anbefaler derfor å lese både anmeldelser og å se gjennom porteføljen slik at du vet at du kontakter en fotograf som matcher dine drømmer og visjoner for bryllupsfotograferingen.

Her finner dere bryllupsfotograf i Bergen og omegn

1. Ada Miko

Bergen-baserte Ada Miko er opptatt av de magiske, autentiske øyeblikkene med ekte uttrykk – uten ukomfortable posering. Hun har over fire års erfaring som bryllupsfotograf, og bryllup på Vestlandet er hennes spesialitet.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

2. Christian Fagerland

Bergen-baserte Christian Fagerland reiser gjerne rundt om i landet for å ta bilder av bryllup. Han er opptatt av at bildene han tar er ekte situasjoner, og ikke øyeblikk som er rigget til. Jobben hans er å levere mange verdifulle minner fra dagen deres.

Les mer her.

3. Fana Fotostudio – Fotograf Natasha Busel

Natasha Busel er basert i Bergen, men reiser over hele Norge for å forevige brylluper. Hun har vunnet flere fotokonkurranser i regi av blant annet Norges Fotografforbund.

Les mer her.

4. Fjord Photography

Fjord Photography har over 20 års erfaring innen bryllupsfoto og holder til i Aurland, et lite stykke unna Bergen by. Selv beskriver de bildene sine som kreative, men klassiske, naturlige og tidløse på en og samme tid. Akkurat slik et bryllupsbilde kan være.

Les mer her.

5. Fotograf Kristine Ristesund

Fotograf Kristine Ristesund er bryllupsfotograf i Bergen, men reiser over hele landet for å ta bilder av bryllup. Med henne på dagen vil både små og store øyeblikk bli foreviget.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

6. Bringedal Foto

Alf Bringedal sa i 2017 opp fastjobben sin for å ta bilder og står i dag bak Bringedal Foto, som holder til på Sotra utenfor Bergen. Han mener at det å være bryllupsfotograf ikke er en jobb man skal ta enkelt på – man har tross alt ansvar for at en av de største dagene i brudeparets liv skal foreviges.

Les mer her.

7. Foto Gard

Lovise og ektemannen Tor-Martin Gard stiftet i 2017 Foto Gard, som er basert på Karmøy i Rogaland. De hjelper til med bryllupsfoto både i Bergen, Stavanger og i Haugesund.

Les mer her.

8. Camilla Waage Helmersberg

Camilla Waage Helmersberg er fotograf og holder til i både Bergen og Alvøen. Hun har drevet eget fotostudio siden 2009 og har lang og variert erfaring. Hun ønsker å skape en stemning, en historie og en god følelse med fotografiene som gjør at dere som brudepar «kan minnes dagen og kjenne den i magen hver gang bildene tas frem».

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

9. Fotograf Reimers Atelier

Reimers Atelier har en lang historie som strekker seg helt tilbake til 1950, da fotograf Jan H. Reimers etablerte seg som fotograf i Bergen. Det første atelieret åpnet han på Paradis, der han holdt på frem til han flyttet selskapet til Nesttun i 1973. I dag drives forretningen av Eli Reimers, som ble ansatt hos sin far i 1980, og som tok over bedriften i 2006.

Les mer her.

10. Veronika Stuksrud

Veronika Stuksrud holder til i Bergen sentrum og har vunnet flere fotokonkurranser i regi av blant andre Bergen Fotograflaug og Norges Fotografforbund.

Les mer her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: