10 mørke dresser til brudgom

Dresser til brudgom

Den store dagen din nærmer seg og det er på tide å tenke på hva du skal ha på deg i ditt bryllup.

Tuxedo, tweed, slim fit eller dobbeltspent - valget er ditt!

Uansett om du velger en tradisjonell dress eller går for en mer moderne stil, så er det viktig å finne en dress som får deg til å føle deg velkledd og selvsikker på bryllupsdagen din. I denne artikkelen skal vi se nærmere på ulike stiler av mørke dresser som du kan vurdere.

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

10 mørke dresser til brudgom

Mørke dresser til brudgom er klassikere når det kommer til bryllup. Men det finnes et hav av muligheter også her! Lek deg med fargekombinasjoner på slips, skjorte, sko, sokker og silketørkle, og vips har du et mer kreativt antrekk. Husk også at det ligger mye i valget av kvalitet. Tweed, silkedetaljer, ull, lin, bomull – kanskje noe med glans i? Kos deg med researchen og finn frem til din indre brudgom-stil!

Les også: Skreddersydd dress til brudgom

10 mørke dresser til brudgom

Dobbeltspent dress

En dobbeltspent dress er en klassisk dress som aldri går av moten. Denne dressen har to rader med knapper foran og gir et mer formelt uttrykk enn en enkeltspent dress. Dobbeltspent dress er spesielt passende for formelle bryllup eller mer tradisjonelle seremonier.

Blue baby!

En blå dress er en flott måte å legge til litt farge til antrekket ditt på bryllupsdagen. Blått er en allsidig farge som kan brukes i både formelle og uformelle innstillinger. En mørk blå dress gir et mer formelt uttrykk, mens en lysere blå dress kan være mer passende for en sommerbryllup. Blå er en utrolig vakker farge og kan styles lekent med for eksempel burgunderfarget slips og tørkle, eller holdes helt klassisk med hvitt og sort.

Slim fit

En slim fit dress er en moderne og elegant dressstil som er mer tettsittende enn en klassisk dress. Denne dressen gir et slankt og sofistikert utseende og er spesielt egnet for brudgommer som ønsker en mer trendy stil. Slim fit dress kan også være et godt alternativ for brudgommer som ønsker å fremheve sin kroppsfasong.

Mørk dress til brudgom i 100% lin

En dress i 100% lin er et flott alternativ for sommerbryllup eller bryllup i varme klima. Lin er en lett og pustende materiale som holder deg kjølig på varme dager. En dress i lin gir også et avslappet og uformelt uttrykk som passer bra til en strandbryllup eller en mer uformell seremoni.

Mørke dresser til brudgom i 100% ull

En dress i 100% ull er et klassisk valg for en formell bryllup. Ull er en holdbar og allsidig materiale som kan brukes i ulike årstider. En dress i ull gir et mer tradisjonelt og formelt utseende, og kan være et godt valg for brudgommer som ønsker en mer tradisjonell stil.

Klassikeren

Er du i tvil, gå klassisk! En klassisk dress er en tidløs og allsidig dressstil som kan brukes i ulike sammenhenger. En klassisk dress er vanligvis enkeltspent, med en eller to knapper, og er tilgjengelig i ulike farger og materialer. En klassisk dress er et trygt og stilig valg for bryllup.

Mørke dresser til brudgom som setter standaren: The Tux

Det er ikke mange anledningene som byr på en tuxedo – med når du selv er brudgom kan du selv bestemme! En tuxedo, eller smoking, er en mer formell dressstil som er passende for svært formelle bryllup eller galla-arrangementer. Tuxedoen har vanligvis et sort eller mørk blått slag og bukse, som er matchet med en hvit skjorte og et sort slips eller sløyfe. Tuxedo har også vanligvis en silke stripe langs siden av buksen og en matchende silke detalj på slaget. Tuxedo er et elegant og sofistikert valg for brudgommer som ønsker å ta sin stil til neste nivå.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: