10 ting brudepar ofte glemmer

Et brudepar foran en vegg som ikke har alt under kontroll

Du tror du har call? Tro igjen! Neida, men det er faktisk noen ting man som brudepar ofte glemmer når det kommer til selve bryllupet! Her er lista så dere kan forberede dere - på enten å glemme, eller huske.

Tekst: Charlotte Morits Foto: Getty

Det er mye man glemmer på som brudepar. Men det er heldigvis mange som har glemt akkurat de samme tingene før deg – og med det gjør det enklere for dere som brudepar å ikke glemme noe på bryllupsdagen!

Vi har samlet de ti tingene brudepar oftest glemmer når det kommer til bryllupet:

Fotografen

Sørg for at fotografen vet hvem som er familie. På den måten slipper dere å ende opp med masse bilder av kollegaer, og ingen av mor og far.

Hjelperne

Sørg for at de som hjelper til i bryllupet også får i seg litt mat. Fotografen er en av dem som trenger mat og drikke i løpet av dagen.

Gjestebok

Legg fram en gjestebok som gjestene kan skrive en personlig hilsen til brudeparet i. Det er veldig hyggelig å kunne lese igjennom hilsenene, for eksempel når dere er tilbake igjen fra bryllupsreisen.

Gjestebok i bryllupet som står på et eget bord

Gavebordet

Ha en skikkelig plan for åpning av gaver. Husk små hvite klistrelapper som nummereres (fest én på gaven, og én på kortet som fulgte med), og lag en nummerert gaveliste.

Nattmat

Etter en lang dag og en sen natt er det lurt å servere litt nattmat til gjestene. Det er kanskje flere timer siden middagen, og etter all dansingen kan det være godt med en pølse eller to.

Knapphullsblomstene

Sørg for at forlover/brudgom vet hvordan knapphullsblomstene fungerer.

Talene

Glem for all del ikke talene! Be forloverne om å samle de inn under middagen og ta godt vare på dem.

knapphullsblomst

Knapphullsblomster: Hvordan i all verden fungerer de? Foto: Thomas AE /Unsplash

Kjøreplan

Del ut kjøreplaner med oppgaver til sjåføren, toastmasteren, fotografen og alle de andre som skal hjelpe til.

Bryllupsgavene

Sørg for å ha noen som kan hjelpe dere med å frakte bryllupsgavene hjem dagen etter bryllupet, så dere slipper å stresse med det på morgenen.

Gavebord i bryllup

Gjestebok: Husk å kjøpe inn en gjestebok som alle kan skrive en hilsen i underveis i bryllupet. Så fin måte å forevige dagen! Foto: Yomex Owo /Unsplash

Pakke til bryllupsnatten

Husk å pakke ned skift til dagen derpå (klær, sko, undertøy, toalettsaker, morgengave, osv.), og få forloveren din til å ta den med dit den skal. Det er ikke like gøy å måtte sette seg ved hotellfrokosten i brudekjole.

brudepar dage derpå
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: