15 gavetips som vil bli elsket av brudeparet | En bryllupsgave for evigheten

Perfekt bryllupsgave for brudeparet
Kommersielt innhold

En bryllupsdag er en svært spesiell anledning, og nettopp derfor bør gaven være like så.

Fra øyeblikket brudeparet sier sitt lykkeligste “ja”, begynner et nytt kapittel hvor de sammen skal bygge nye - både små og store - tradisjoner i årenes løp.

Med et håndplukket utvalg av elskede kolleksjoner, består denne guiden av gaver ment for å feire brudeparets vakreste dag og et livslangt ekteskap i årene som kommer.

Tekst: Next Content Studio Foto: Homebrands
Kommersielt innhold // I samarbeid med Homebrands

Den perfekte bryllupsgave å våkne opp til første dag som nygift

Finnes det en bedre måte å starte morgenkvisten som nygift på, enn med nytraktet kaffe som smaker som om den er laget av en ekte barista?

Espressomaskinen fra Sjøstrand, med sitt tidløse og elegante design, gjør enhver kjøkkenbenk til en liten kaffebar. Den fremstiller kaffens aromaer og smaker i perfekt balanse, hver eneste gang. Med andre ord: En perfekt bryllupsgave som vil fortsette å gi, hver eneste dag.

Med Sjøstrands komposterbare kapsler får man et miljøvennlig kaffekonsept da de er fylt med 100 % økologisk kaffe.

— Tone Elin Løkke, Brand Manager
Espressomaskin for brudeparet som elsker kaffe

Wine by the glass, anyone?

Coravin er en genial liten gave for alle som elsker å ta seg et glass vin eller to. Den gjør det mulig (med en liten nål) å skjenke vin uten å måtte trekke ut korken. Med andre ord: Brudeparet kan ta seg ett glass hver og deretter bevare den resterende vinens levetid i uker, måneder eller til og med år.

Det er ingenting som å åpne en eldre årgangsvin og nyte aromaene mens du nipper og nyter den fullt ut. Høres dette ut som noe brudeparet kunne sagt? Da vil Coravin sin prisbelønte vinpreserveringssystem være en bryllupsgave de vil elske!
Wine by the glass, anyone?

Coravin sikrer at oksygen aldri kommer i kontakt med vinen, som gjør at den holder seg like fin uansett hvor lite eller mye som er igjen i vinflasken. Siste glass vil alltid smake like godt som det første.

— Anne Teigland Arntzen, Kategorisjef
En bryllupsgave for vinelskeren

En bryllupsgave som varer evig – akkurat som brudeparets kjærlighet

Enten brudeparet utstyrer kjøkkenet sitt for første gang eller oppgraderer gamle gryter, er de velkonstruerte og stilige støpejernsgrytene fra Sabor et kjærkomment tillegg. Støpejern har en unik evne til å holde på varmen, og i de vakreste farger vil gryten spille en fargerik rolle på frokost- og middagsbordet.

For brudeparet som drømmer om å holde kulinariske ferdigheter skarpe

Alle som har slitt med å bruke kniver av dårlig kvalitet, vet viktigheten av å ha et godt sett kniver på kjøkkenet.

Kniver fra Brusletto Hunter er en førsteklasses bryllupsgave for par som elsker å lage mat og som ønsker å holde kulinariske ferdigheter skarpe – bokstavelig talt.

Dette er svært eksklusive kniver som er håndlaget i Norge. De har alt som trengs når det skal kokkeleres til selskap, eller til en romantisk middag for de to nygifte.

Knivene fra Brusletto Hunter kjennetegnes av sitt maskuline utseende, med masurbjørk som skaft og en sylskarp egg. For å gjøre gaven enda mer unik tilbys det gratis gravering på Brusletto Hunter knivene – noe som kan sette standaren for det lille ekstra på kjøkkenet. Ekstra slitesterke kniver vil fort bli en verdsatt del av de nygiftes kjøkken.

— Kristian Eiane, innkjøper Brusletto
En sylskap bryllupsgave til kjøkkenet

Les også: 20 fine forslag til bryllupsgaver til luksus og budsjett

Bryllupsgaven som former kjærligheten på kjøkkenet

En stilig, ildfast form i serien Granite fra Modern House er en perfekt bryllupsgave for paret som elsker å lage mat. Enten det er gryteretter, pastaretter eller andre deilige, ovnsbakte retter. Med valg av mørk eller lys granitt, passer designet like godt i ovnen som til det dekkede bord. 

En oase av delikate designelementer

Hvis det ofte er “time for tea” eller “coffee o’clock” når du blir invitert hjem til brudeparet, er et finservise fra Royal Porcelain veien å gå; det kan brukes til hverdag og til spesielle anledninger, år etter år.

I sin vakre benporselen i varme gulltoner, med en kombinasjon av blank og matt finish, stråler serviset av eleganse. Serien Gold Grande består av 15 deler som inkluderer alt som trengs til både frokost, lunsj, middag og kaffeselskap. 

En bryllupsgave som byr på eleganse

En kokende varm bryllupsgave til det te-elskende paret

For paret som elsker en kopp te, en dristig pour-over eller en delikat Cafetière à Piston (fransk presskaffe) vil denne vannkokeren fra SMEG gjøre susen. Dette kvalitetsproduktet, i stilrent 50-talls retro design, vil utgjøre et flott designelement til ethvert kjøkken, der estetikk og funksjonalitet glitrer om hverandre. 

Bryllupsgaven til paret som elsker å være vertskap

Hvis du kjenner et par som elsker å være vertskap, gi de en bryllupsgave som står i stil med deres personlighet!

For dem som alltid tilbyr et herlig utvalg av drikkevarer, hva med å feire dem med en elegant bryllupsgave fra Zwiesel Enoteca? Fra skålende øyeblikk med gode venner, til betydningsfulle stunder under fire øyne. Disse stilfulle vinglassene vil være noe å glede seg over i årene som kommer!

Glassblåserne bak Zwiesel Enoteca viser til en lidenskap for sitt håndverk som gjenspeiles i vinglassets design. Fra det klassiske uttrykket av vinglass og dens eleganse er dette gaven brudeparet vil elske å få!

Kristian Eiane, innkjøper Zwiesel

Legg til et snev av stil til hverdagen med en klassisk bryllupsgave

Hvert par fortjener å spise med stil, og det er grunnen til at et estetisk servise er en populær og tradisjonell bryllupsgave. Med sin hvite lunfarge inneholder dette elegante settet fra Stiernholm Rhytm et komplett frokost- og middagsservise. Settet er perfekt for hverdagslige måltider, hyggelige vennelag, og vil passe godt i de fleste hjem.

Bestikk – Magnor Maple

Når det gjelder bryllupsgave, er et elegant sett med hverdagsbestikk alltid et vinnende valg.

Med sine rene linjer og myke former vil bestikket fra Magnor Maple uten tvil passe inn i skandinaviske hjem, og være til nytte i en årrekke. Skaftet er laget i kebonybehandlet norsk lønn og kvalitetsstål som gjør at bestikket kan brukes i alle anledninger. Det vil garantert legge til et snev av stil til ethvert måltid (take-away inkludert).

Bryllupsgaven som vil lyse opp brudeparets hverdag

Er brudeparet interessert i design og estetikk? Da vil den nye «Hver Gang Vi Møtes»-lampen, KLEM bli deres nye statement piece i hjemmet.

Kolleksjonen er tidløs, elegant og ikke minst en praktisk og vakker gave for en spesiell anledning. Designet av Marianne Stensrud er lampene munnblåst og håndlaget, og kommer i tre størrelser og farger: pearl, lagune og tare. KLEM bidrar til en varm atmosfære uansett hvor de henger.

Tenderflame – ta hjemmekosen til et nytt nivå

Om brudeparet er av de hjemmekjære som elsker å sette stemningen for hygge i heimen, eller lever for hyttekosen, er Tenderflame bryllupsgaven de vil elske!

Tenderflame vil lyse opp enhver vinterkveld i stua, så godt som en sen sommerkveld på balkongen. Disse lekre lyktene, med dansende flammer, passer like perfekt ute som inne.

Tenderflame har utviklet Tenderfuel som er et trygt alternativ til bioetanol. Den forurenser ikke, så du kan kose deg med din nye inne- og utepeis uten røyk, sot eller lukt.

— Anne Teigland Arntzen, Kategorisjef
En bryllupsgave som byr på hygge inne og ute

En romantisk bryllupsgave – Perfekt for brudeparet som liker det estetisk vakre

Telys skaper en romantisk harmoni med sin beroligende aura. De setter den perfekte stemningen for å krølle seg sammen med en god bok, for å ta seg et langt bad, eller for å overraske med en etterlengtet date-kveld. Dette er også en av grunnene til at telysholdere er en flott gave til par på bryllupsdagen. Serien Rocks fra Magnor er en bestselger og kommer i en rekke farger som gir et varmt, vakkert og skinnende lys.

Rocks er munnblåst og håndlaget, inspirert av istiden og står som et symbol for skjønnhet og prakt. De tilfører enkelt eleganse til hjemmet og passer midt i blinken for brudeparet som liker det estetisk vakre. 

Lena Klanderud, Markedssjef Magnor Glassverk

Et stilrent og utsmykket design 

Er det noe vi alle kunne gitt hverandre mer av – er det tid.

Den stilige A-Wall klokken fra Andersen Furniture er et lekkert veggur designet av Amalie Bergholdt. Den kommer i to utgaver; begge med enkle, grafiske uttrykk.

Den ene klokken kommer i sortmalt urskive i tre og sort metallring, den andre i natureik og en elegant ring i messing. Med sitt stilrene design passer klokken godt inn i det skandinaviske hjem. 

En tikkende gave av kalitet

Eleganse i hjemmet med Alessi

Selv for par som allerede har etablert seg i hjemmet, med mesteparten av kjøkkenredskaper, glass og servise, kan interiør- og designobjekt fortsatt være et godt alternativ når det kommer til bryllupsgave. Som denne minimalistiske kurven designet av Jasper Morrison for det italienske kvalitetsvaremerket, Alessi. Den rike, svarte tonen og dens enkle former gir et snev av eleganse i hjemmet. 

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: