46 festlige kjoler til årets 17. mai feiring

17. mai kjole
Artikkelen inneholder annonselenker

Mai er måneden hvor våren er på sitt vakreste, og naturen blomstrer i all sin prakt. Men ikke bare det - mai er også måneden hvor vi feirer nasjonaldagen vår: 17. mai!

Som en del av denne store dagen, ønsker du selvfølgelig å skinne i en 17. mai kjole som ikke bare føles perfekt på, men som også gir deg en følelse av nasjonal stolthet med en stor dæsj festlighet.

Vi har samlet sammen 34 antrekk som får deg til å stråle på årets 17. mai feiring. Hurra!

Tekst: Christina Suul Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

17. mai kjole

17. mai er dagen for å feire det beste av Norge. Tradisjonelt sett er rødt, hvitt og blått de viktigste fargene for 17. mai, men det betyr ikke at du kle deg i en kjole i en – eller alle – disse fargene. Her er det rom for personlig stil og kreativitet. Det viktigste er å ha det gøy! 17. mai handler om å feire og kose seg sammen med venner og familie. Så velg en kjole som får deg til å føle deg fantastisk, og nyt dagen med et smil!

Les også: Kjoler til bryllupsgjest – 16 favoritter

RØD
HVIT
BLÅ

Sommerlige kjoler

Når sommeren kommer og dagene blir lengre og varmere, er det ingenting som kan sammenlignes med følelsen av å ha på seg en lett og luftig sommerkjole. Fra klassiske maxi-kjoler til de korte og søte minikjolene. La deg inspirere av årets farger og mønstre, og velg en kjole til 17. mai som vil la deg føle deg som en sommerfugl; fri til å fly hvorhen du vil på vår kjære nasjonaldag.

Sko til 17. mai antrekket

Skoene du velger til din 17. mai kjole vil være med på å fullføre antrekket ditt og la deg stråle fra topp til tå. Velg et par som vil la deg bevege deg fritt og behagelig gjennom dagen. Husk at skoene dine også kan være en fin måte å legge til litt ekstra farge eller stil til antrekket ditt, og gjøre det enda mer personlig og unikt.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: