20 fine forslag til bryllupsgaver til luksus og budsjett

gaver til bryllup
Artikkelen inneholder annonselenker

Er du blitt invitert i bryllup og har null peiling på hva du skal gi brudeparet? Her er fine forslag til bryllupsgaver fra et knippe av de store interiørfavorittene - til luksuspris og på budsjett.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: Canva og produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Bryllupsgaver kan være vanskelige greier. Dette er jo ikke hvilken som helst gave. Det er en gave som skal gi en liten oppmerksomhet til det lykkelige brudeparet. I dag hvor de aller fleste skaper et hjem sammen med alt det trenger før man gifter seg, kan det være ekstra vrient å finne noe som faller i smak.

Det er heller ikke til å stikke under stol at det er mye lekkert i interiørverdenen som er dyrt, dessverre. Men heldigvis lager rimeligere aktører også mye fint som av og til nærmest utkonkurrerer designerobjektene. Det er imidlertid ikke dumt å titte på luksusinteriør for å hente litt inspirasjon til bryllupsgaver som passer ditt eget budsjett.

Her er 20 fine forslag til bryllupsgaver til brudeparet til luksus og på budsjett.

Budsjett:

Vakker vase fra italienske Enzo de Gasperi som enkelt sklir inn i de fleste hjem hos Bellas Hus – denne står flott for seg selv og trenger ikke blomster i engang. Gullfarget salatbestikk hos Milla Boutique.

Trendy gullfarget salatbestikk fra det danske it-merket Ferm Living vil gjøre det ekstra gøy å servere fresh salat.

Luksus:

Farget glass er stadig trendy – og faktisk veldig tidløst, som denne nydelige grønne vasen fra Bellas Hus. Whiskey karaffel fra Milla Boutique.

Jonathan Adler sine stilige interiørdesign med glimt i øyet er blitt tatt godt imot og etterspørselen for rakettserien med karafler til ulike brennevinstyper har skutt i været.

Budsjett:

Når hvetebrødsdagene er over kan en brødrister fra Sabor hos Kitch’n komme godt med. Kakespade fra Bellas Hus.
Hva er vel hyggeligere enn en lekker kakespade til å kutte opp den øverste kakeetasjen fra fryseren på den første bryllupsdagen?

Luksus:

La brudeparet pleie kjærligheten med et varmt pledd fra Missoni hos Bellas Hus og et sett med klassiske rødvinsglass fra Riedel – perfekt for høsten som venter dem.

 

Budsjett:

Karafler og skjærebrett er med sine mange funksjoner gode å ha. Bruk karaffelen til vann, vin, blomster eller som pynteobjekt stående for seg selv. Skjærebrett kan enten brukes til å faktisk skjære på eller servere – eller som underlag for oljer og krydderkrukker på kjøkkenbenken.

Luksus:

Var du ikke bestevenn med brudeparet før bryllupsdagen, blir du det garantert etter å ha gitt en espressomaskin fra Kitch’n som gave. Ildfast kjele fra Kitch’n.
Vi kan trygt slå fast at ethvert møblert hjem bør ha minst én ildfast kjele fra tidløse Le Creuset. Helst i alle farger. I hvert fall turkis og signaturfargen oransje.

Budsjett:

Score voksenpoeng med å gi bort linservietter som bryllupsgave. Disse oser av eleganse og bærekraft.

Luksus:

Isbøtte er nok en ting som mange har bruk for, men ikke alle har. Tenk – aldri mer lunken hvitvin eller bobler på balkongen om sommeren. Resten av året kan den brukes som vase til blomster – genialt!

Les også: Annerledes bryllupsgaver

Budsjett

Hvem elsker ikke kaffe? Og omtenksomme, kreative gaver innenfor den klassiske kjøkkenkategorien er nettopp småting til kaffelagingen.

Luksus

For den skikkelig luksuselskeren er en klassisk Moccamaster alltid suksess! Har de det allerede, gå for håndbrygg som lager nydelig, smaksrik kaffe. Perfekt for å bevare romantikken i dagene som kommer…

Gjest i bryllup? Les også: 128 fortryllende kjoler til bryllup for deg som er gjest 

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: