Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

21 Kjoler til bryllup anno 2021

kjoler til bryllup
kjoler til bryllup

Vi krysser fingrene for at det blir lov å feire kjærligheten denne sommeren! Her er 21 kjoler som vil gjøre suksess i sommerens bryllup!

Tekst: Redaksjonen Foto: Produsentene
ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Er du invitert i bryllup er det mange fallgruver. Dresscode, vær, bruden og andre gjesters antrekk. Her er noen kjoler til bryllup som du med sikkerhet kan velge, uavhengig om det er hagefest eller mer klassisk kirkebryllup.

Og husk – det viktigste tilbehøret er smilet ditt, så velg en kjole du vil føle deg komfortabel med hele dagen (og natten) gjennom:)

 

Fargerike kjoler

Ensfargede kjoler gir et umiddelbart eksklusivt uttrykk. Gå for materialer som gir pent fall eller har unike detaljer, som denne kjolen i blått fra Rotate (annonselink).

En fargesprakende favoritt – Oh la la hvilken kjole! Kjole fra & Other Stories (annonselink).

Printed satin jacquard dress - Dresses - MAJE

Kjole i knallgrønn farge fra Maje. Perfekt med tilbehør i metalliske nyanser og passer vel så godt til hagebryllup som til formelle bryllup.

Sterk turkis er nydelig om sommeren, også til sommerens bryllup. Passe god lengde, fin vidde og luksuriøst stoff, it´s a keeper! Kjole fra Golden Goose (annonselink)

Blomstrete detailjer er alltid en sikker vinner, enten det er i hagen eller i byen. Denne rosa kjolen fra Selected Femme hos Zalando er til å spise opp!

kjole til brylup

Hold resten av antrekket minimalistisk når du går for knallfargede kjoler til bryllup. Midskill, hvite sko og klassiske ringer i ørene = Perfeksjon. Kjole i oransje fra Notes du Nord hos Wakakuu (annonselink)

Sleng en svart blazer over denne kjolen når kvelden kommer, og du er klar for bryllupsfest døgnet rundt. Kjole fra & Other Stories (annonselink).

Les også: Gjest i bryllup? Tre av Norges flotteste deler sine stiltips

Kjoler med wrap-effekt

Kjoler med knyting i livet får både frem timeglasset selv hos den retteste kroppsfasongen. Samtidig skjuler det effektivt at du tok det ekstra stykket av bryllupskaken i smug … Kjole fra Bubbleroom (annonselink)

Gul kjole fra & other stories

Fantastisk fall – og en veldig anvendelig kjole fra & other stories (annonselink)

Vila - 2/4 SLEEVE - Cocktailkjole - jadeite

Enkel og elegant – og budsjettvennlig. Tre ting vi liker når det kommer til kjoler til bryllup. Jadefarget kjole fra Vila hos Zalando.

Les også: 30 fantastiske gaver brudeparet ønsker seg

Fotside kjoler til bryllup

Hvis du er i tvil – gå for en lilla, fotsid kjole til bryllup! Kjole med mønster fra Vila Tal hos Zalando.

Si hei til nydelige bohemske vibber og velg denne drømmen av en kjole til sommerbryllup. Du finner den hos ByTimo.no.

Long dress with draped neckline : Dresses color Pink

Pastellfargede kjoler gjør alltid susen i bryllup. Unngå at det blir kjedelig ved å gå for små, unike detaljer i snittet. Tidløs kjole fra Sandro.

Man kommer liksom ikke utenom denne kjolefavoritten når det er snakk om bryllup. Dersom brudepikene ikke allerede har lagt sin elsk på den – løp og kjøp! Kjolen kan nemlig knytes på utallige måter, og blir derfor litt «ny» for hver anledning du bruker den. Kjole fra White Story.

Hold deg nøytral i alt det romantiske. En varm bruntone er lekker med sterke farger som knallrosa eller grønt, eller la den være klassisk sammen med sort. Den vide fasongen gjør den også enkel å style opp og ned til bryllup. Kjole fra By Malene Birger.

 

Ja til voluminøse skjørt som blafrer i vinden! Kjole i en nydelig rosafarge fra Lela Silk via Etsy.com. (Annonselenke)

Enkle kjoler i satengstoff har vært hot-hot-hot i sommer! En lang, satengkjole er også perfekt til bryllup. Kjole med split fra Bubbleroom (annonselink).

Pastellmiks

Rysjer er stort denne sesongen, og med litt pastellfarger gjør det susen også til bryllup. Kjoler som denne er jo nesten et mesterverk i seg selv, og blir en fin pynt på soveromsveggen mens du venter på sommerens bryllup! Kjole fra Ida Sjostedt hos Hoyer.no (annonselink).

Gå for blomstermønster om det er hagebryllup som står på invitasjonen. Det er nydelig til settingen og er samtidig kjoler du vil kunne bruke gjennom hele sommeren. Kjole i nydelig pastellrosa fra Zara.no.

Bytt ut sandalene med heler, og du er klar for fest! Kjole fra Notes du Nord hos Wakakuu (annonselink).

Les også: 30 blomstrete kjoler til bryllup

Kort og godt

Rosa og kort kjole

Har du også lagt din elsk på Cecilie Bahnsens kjoler? Kopier stilen med denne rosa favoritten med puffermer i jaquard hos & other stories (annonselink).

Les også: Dette er dresscodene som gjelder i bryllup + 30 kjolefavoritter

Midikjoler

Nydelig kjole med stilige striper fra Ganni hos Hoyer. Helt perfekt for sommerens bryllup!

2NDDay Serenity Dress

Hvorfor ikke leie en kjole til bryllup? Ingen over og ingen under – Fjong gjør deg virkelig fjong og fasjonabel bærekraftig til bryllup. Lei kjolen for en viss mengde dager – og ta vare på både lommeboken og planeten <3 Denne kjolen er fra 2nd Day hos Fjong.

Rosa er en evig suksess når det kommer til valg av kjole til bryllup. Med ballongærmer og en sprek farge har du den perfekte kjolen for bryllup i 2021. Kjole fra Stine Goya hos Wakakuu (annonselink).

nydelig silkekjole til bryllup

For en drøm! Her får du rysjer, behagelig liv og fin a-fasong pluss nydelig farge. Kjole fra Ida Sjöstedt hos Høyer (annonselink)

Denne midikjolen er luftig på varme sommerkvelder samtidig som den dekker til alle de riktige stedene. Dress opp med pumps eller dress ned med sandaler. Kjole fra Zara.

 

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...