Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

21 Kjoler til bryllup anno 2021

Kjoler til bryllup
Kjoler til bryllup

Vi krysser fingrene for at det blir lov å feire kjærligheten denne sommeren! Her er 21 kjoler som vil gjøre suksess i sommerens bryllup!

Tekst: Redaksjonen Foto: Produsentene

Er du invitert i bryllup er det mange fallgruver. Dresscode, vær, bruden og andre gjesters antrekk. Her er noen kjoler til bryllup som du med sikkerhet kan velge, uavhengig om det er hagefest eller mer klassisk kirkebryllup.

Og husk – det viktigste tilbehøret er smilet ditt, så velg en kjole du vil føle deg komfortabel med hele dagen (og natten) gjennom:)

Fargerike kjoler

Marchesa Notte Cape-effect embellished tulle and crepe midi dress

En eksklusiv favoritt – men Oh la la hvilken kjole! Kjole fra Marchesa Notte via Net-a-porter.com.

Printed satin jacquard dress - Dresses - MAJE

Kjole i knallgrønn fra Maje. Perfekt med tilbehør i metalliske nyanser og passer vel så godt til hagebryllup som til formelle bryllup.

default image

Knall! Sterk turkis er nydelig om sommeren, og med det også til sommerens bryllup. Passe god lengde, fin vidde og luksuriøst stoff, it´s a keeper! Kjole fra COS.

HUGO - KAFLORE - Kjole - red

Til et bryllup med noe mer avslappet dresscode – velg en kjole du kan bruke hele sommern ! Kjole med fuglemønster fra HUGO via Zalando.

Si hei til det glade 80-tallet og lek Prinsesse Diana på bryllup med denne kjolefavoritten fra Rotate!

Kjoler med wrap-effekt

Zimmermann Asymmetric ruffled silk-satin wrap midi dress

Kjoler med knyting i livet får både frem timeglasset selv hos den retteste kroppsfasongen, samtidig som det effektivt skjuler at du tok det ekstra stykket av bryllupskaken i smug … Kjole fra Zimmermann i blå silke via Net-a-porter.com.

Vila - 2/4 SLEEVE - Cocktailkjole - jadeite

Enkel og elegant – og budsjettvennlig. Tre ting vi liker når det kommer til kjoler til bryllup. Jadefarget kjole fra Vila hos Zalando.

Fotside kjoler til bryllup

Hvis du er i tvil – gå for en fotsid kjole til bryllup! Kjole med gøyalt strassmønster fra Lace and Beads.

Ta et par stiletter eller sko med spiss tupp til denne og du har et perfekt antrekk til de aller fleste bryllup – uavhengig av dresscode. Skal du tilfeldigvis til Hadeland er denne et must, modellen heter nemlig Hadeland Knit Dress og er fra Holzweiler.

Long dress with draped neckline : Dresses color Pink

Pastellfargede kjoler gjør alltid susen i bryllup. Unngå at det blir kjedelig ved å gå for små, unike detaljer i snittet. Tidløs kjole fra Sandro.

Man kommer liksom ikke utenom denne kjolefavoritten når det er snakk om bryllup. Dersom brudepikene ikke allerede har lagt sin elsk på den – løp og kjøp! Kjolen kan nemlig knytes på utallige måter, og blir derfor litt «ny» for hver anledning du bruker den. Kjole fra White Story.

Hold deg nøytral i alt det romantiske. En varm bruntone er lekker med sterke farger som knallrosa eller grønt, eller la den være klassisk sammen med sort. Den vide fasongen gjør den også enkel å style opp og ned til bryllup. Kjole fra By Malene Birger.

Denne plissekjolen fra Ganni er både romantisk og kul på samme tid. Nydelig til metalliske sko, lag på lag med smykker eller bohemske blomster i håret.

Ja til voluminøse skjørt som blafrer i vinden! Kjole i en nydelig rosafarge fra Lela Silk via Etsy.com.

Product Thumbnail of Carmine maxi dress

Rysjer er stort denne sesongen, og med litt pastellfarger gjør det susen også til bryllup. Kjoler som denne er jo nesten et mesterverk i seg selv, og blir en fin pynt på soveromsveggen mens du venter på sommerens bryllup! Kjole fra By Malina.

Gå for blomstermønster om det er hagebryllup som står på invitasjonen. Det er nydelig til settingen og er samtidig kjoler du vil kunne bruke gjennom hele sommeren. Kjole i lyocellmiks fra H&M.

Kort og godt

Lårkorte kjoler blir med ett mer dekkende når ermene er lange og voluminøse. Sier dresscoden «Dress» er denne absolutt innafor:) Kjole fra ByTimo.

zoomed image

Bytt ut bootsene med noen lekkerbisker av noen festsko, sleng en liten pynteveske over skulderen og putt på litt lipgloss – og du er klar for bryllup! Kjoler til bryllup trenger nemlig ikke være blomstrete eller feminine – en dresskjole gjør seg vel så godt! Kjole fra & other stories.

2NDDay Serenity Dress

Hvorfor ikke leie en kjole til bryllup? Ingen over og ingen under – Fjong gjør deg virkelig fjong og fasjonabel bærekraftig til bryllup. Lei kjolen for en viss mengde dager – og ta vare på både lommeboken og planeten <3 Denne kjolen er fra 2nd Day hos Fjong.

Elegant kjole med et hint til 80-tallet og kjøkkengardinen. Men med en så nydelig gulfarge og klassisk rutemønster, er elegansen der allikevel. Dette vil være en super kjole til bryllup i byen, mikrobryllup eller kanskje bryllup på våren og høsten når det fremdeles er litt kjølig ute. Kjole fra Samsøe Samsøe.

Dette er kjolen som du virkelig kan style i den retningen du ønsker. Gå for ultratrendy á la Acne på det ene bryllupet, og superklassisk med sorte stilettheler og konvoluttveske i det andre. Fargen er og blir en favoritt! Kjole fra Acne Studios.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...