3 triks for et bryllup med suksess

Hva er det viktigste i et bryllup? Stemningen!
Kommersielt innhold

Dere har tenkt på alt fra matchende invitasjoner og takkekort, til små gaver til gjestene – men hvordan sikre det viktigste av alt? Jo, den gode stemningen! I samarbeid med DJ Booking Norge tar vi deg gjennom tre triks til bryllup, med garantert suksess.

Tekst: Next Content Studio Foto: Pexels
Kommersielt innhold // I samarbeid med DJ Booking Norge
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

God stemning kommer ikke nødvendigvis av seg selv. I et bryllup er det gjerne mange ulike mennesker som skal omgås, i tillegg til at de sammen med dere skape tidenes fest. Hvordan få til det? Den gode nyheten er at selv god stemning kan planlegges – det er nemlig mye dere kan gjøre selv for å tilrettelegge for suksess.

DJ Booking Norge er et selskap som jobber med utleie av DJ og live-musikk til bryllup. I tillegg leier de ut og rigger opp stemningssettende tilbehør som lyslenker, fotobooth, røykmaskiner og masse annet gøy. Gjennom dette arbeidet har daglig leder Flemming Allsted plukket opp en rekke triks, for hvordan å planlegge et bryllup med god stemning fra start til slutt.

Et gøy bryllup er et bryllup man husker

God stemning er det essensielle

– For mange handler kanskje det å gifte seg om å finne den perfekte brudekjolen, lande middagsrettene og ikke minst bryllupskaken. Videre er jo vi alle enige om at det aller viktigste ved dagen er å samle familie og venner, for å ta del i den store dagen deres, forteller Alstedt før han legger til;

– Stemningen mellom gjestene underveis i denne dagen er altså det essensielle. Det som skjer etter og mellom vielsen, middagen og kakene er utrolig viktig, men dessverre noe mange glemmer i planleggingen. Det er jo så mange andre ting man også skal huske på, forteller Alstedt.

Han har selv vært i mange bryllup, men ikke minst blitt huket på langt flere i siste liten. Det er mange fortvilede brudepar som tar kontakt bare uken før bryllupet, da de kommer på at de har glemt å prioritere musikk, lys og aktiviteter underveis i dagen.

Når man ønsker bryllup med god atmosfære, betyr det at man må legge til rette for nettopp dette!

Flemming Allsted, daglig leder DJ Booking Norge

DJ Booking Norges tre suksesstriks til bryllup

I samarbeid med DJ Booking Norge gir vi deg tre triks for bryllup hvor god stemning er garantert. Det er faktisk så enkelt som at dere går gjennom disse punktene, skriver ned hva dere ønsker og videre legger planen for dagen. Slik får dere en ting mindre å tenke på – og det skal man heller ikke kimse av!

1. God musikk under mottakelsen

Endelig er dere gift, og gjestene står klare for å ta i mot herr og fru. Her er det vanlig med en liten aperitiff, i form av litt bobler i glasset og en liten snack i hånden. Under mottakelsen kan man gjøre det enkelt med en DJ, alternativt DJ kombinert med en som spiller live eller lignende. Eller hva med et lite taffelband? Les mer om musikk her.

Live-musikk er en sikker vinner i bryllup

2. Aktiviteter for gjestene

Gode aktiviteter for gjestene er virkelig undervurdert. Husk at en aktivitet ikke trenger å være en lek, men for eksempel noe de kan gjøre mens de venter på dere under fotograferingen. Dette er en perfekt måte å sette i gang minglingen, som igjen er viktig for å få god stemning. Her finnes det mye morsomt dere kan overraske med, som en fotobooth, karaokemaskin eller noe så enkelt som en popkornmaskin. Mulighetene er mange og det er bare å kjøre på – her er det more is more som gjelder! Se flere aktiviteter her.

3. Tid for fest!

Etter maten er fortært og talene holdt, da er det viktig å få opp stemningen for alle og enhver. Dessverre er ikke dette så enkelt med bare en spilleliste og en høyttaler. En DJ leser rommet og gjestenes stemning, og vil med sitt enorme repertoar trylle frem dansefoten selv hos bestemor. 

Et smart triks er også å leie inn en artist som spiller live-musikk, for eksempel er saksofonister ofte en god stemningssetter. Få vedkommende til å overraske med noen låter – før du deretter lar DJ-en overta. Lekent og stilfullt, og en garantert igangsetter for festen! Les mer om dj-mulighetene i et bryllup her. 

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: