Kjoler fra Adoore til bruden og bryllupsgjesten

Adoore
Artikkelen inneholder annonselenker

Det svenske it-merket Adoore er ute med ny kolleksjon til den kommende bruden og til brudepikene - All Eyes On You. Vi har også plukket ut et knippe kjoler fra deres nye vår- og sommerkolleksjon til bryllupsgjesten som også er ute nå. Dette er våre favoritter!

Tekst: Next Content Studio Foto: Adoore.se
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Helt siden Adoore ble lansert av den svenske profilen Petra Tungården i 2017, har vi falt for disse kjolene. Lang historie kort – Petras mål med merket er å gi bransjen det hun selv har savnet, nemlig å fokusere på plagg med kvinnens silhuett i fokus.

De har siden 2017 kledd opp utallige brudepiker og gjester, men nå er det også brudens tur til å kunne stråle i kjolene fra merket. Kolleksjonen – All eyes on you – passer perfekt for bruder, brudepiker og andre settinger man trenger en penkjole til.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Kjoler fra Adoore

Den nye kolleksjonen består av flere hvite kjoler som passer ypperlig som en second dress eller en dagen før dagen-kjole til bruden. Tanken bak kolleksjonen er at du i disse kjolene skal føle deg som den beste versjonen av deg selv. Og er det ikke nettopp det man ønsker på bryllupsdagen? Kjolene kan selvsagt gjenbrukes i etterkant, både på bryllupsreise og til andre festligheter.

Prisene på de hvite kjolene ligger på mellom 1400 kroner til 2100 kroner.

Lenger ned finner du også et knippe kjoler fra deres nye vår- og sommerkolleksjon – perfekt til bryllupsgjesten.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Shop the look

Annonse

Alexandria Dress

Adoore Kjøp her

Utforsk kolleksjonen her.

Kjoler fra Adoore til bryllupsgjesten

Denne uken slapp Adoore sin nye vår- og sommerkolleksjon og her er det virkelig mange fine kjoler til bryllupsgjesten. I Adoore kan du stråle i kjoler med perfekte snitt, blomsterprint og stunning one shoulder-kjoler. Fargepalettene er en god blaning av rødt, gult, blått og grønt!

Annonse
grønn

En av våre favorittkjoler

Adoore Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: