Alt du trenger å vite om veien til Paris Hilton sitt drømmebryllup!

Alt om Paris Hiltons forlovelse

Den berømte milliardærarvingen Paris Hilton annonserte på sin 40 årsdag at hun hadde forlovet seg med forfatter og gründer Carter Reum. 11.november skal Paris Hilton gjennomføre sitt drømmebryllup! Her er alt du trenger å vite om Paris Hiltons forlovelse og veien mot bryllupet.

Tekst: Mathilde Bolette Vollebæk Jensen Foto: Getty, artikkel: Instagram
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Vi kan vel si at alle gode ting er fire i dette tilfelle, med tanke på antall forlovelser hos dette paret! Paris og Carter har datet siden 2019, men har kjent hverandre i hele 15 år.

11. november skal Paris Hilton endelig gi sitt ja til Carter Reum i Sherpherd church i Beverly Hills. Dette er faktisk den samme kirken som hennes storesøster Nicky Hilton giftet seg i.

Forlovelsen

Se dette innlegget på Instagram

Forlovelsen fant sted på Paris sin egen 40 årsdag, 13 februar 2021! Dagen feiret paret på weekendtur til Aspen, Colorado. Nyheten offentliggjorde de med dette gøyale bildet som Paris la ut på Instagram, med en gigantisk plastikkring!

Diamanten på plastikkringen er like stor som den faktiske ringen, som Carter ga til sin kjære Paris. Ringen som Carter ga til sin kjære Paris var ingen tilfeldig ring. Den var designet av oldebarnet til Louis Cartier, som er spesiallaget til Paris! Åh, romantisk!

Utdrikningslaget

Se dette innlegget på Instagram

Brudeparet valgte å kombinere utdrikningslaget i Las Vegas, istedenfor å ha det hver for seg. I dette utdrikningslaget hadde de allerede laget to hashtags for bryllupet deres, #HiltonReumForever og #ParisInLove, kreativt! <3

Les også: Utdrikningslag i utlandet? Forloverne deler sine beste tips

The Bridal Shower

Se dette innlegget på Instagram

Visste du at bridal shower er en amerikansk tradisjon? Man skulle tro at det var det samme som utdrikningslaget, men Paris slo til med begge slagene! Hun har nettopp hatt sitt «bridal shower» sammen med familie og venner.

Mindre enn en måned før Paris Hilton sitt drømmebryllup arrangerte henns mor Kathy, søster Nicky og venninnen Tina Chen Craig en «bridal shower» for den kommende bruden. Temaet for festen var inspirert av Alice in Wonderland. Dette skal visst betegne den eventyrlige kjærlighetshistorien som Paris og Carter har sammen.

Se dette innlegget på Instagram

Hun har til og med fått sin egen serie som heter «Paris in love» som lanseres 11. november! Det var hennes mor, Kathy Hilton som delte gladnyheten. Serien kan man se på den amerikanske video streamingtjenesten «Peacock». Vi KRYSSER fingrene for at denne også blir tilgjengelig på Netflix, slik at vi også har mulighet til å se den!

En uke før selve bryllupsdagen

Se dette innlegget på Instagram

Paris har holdt bryllupsdatoen sin skjult i lang tid, men en uke før bryllupet avslørte hun bryllupsdatoen. #11.11
De siste dagene før bryllupet har Paris hashtagget alle bildene sine med bryllupsdatoen, og deres egen hashtag #ForeverHiltonReum!

Les også: Med kjendisbryllup som inspirasjon!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: