Annonsere hos oss?

Vil du bli en del av Nordens største digitale bryllupsunivers? Bli annonsør hos oss!

Med en pålitelig merkevare som har vært anerkjent i bransjen gjennom 27 år, med Nordens største Instagram-konto for alt innen bryllup, samt et nettunivers med over 40 000 månedlige brukere – er Ditt Bryllup Nordens største digitale aktør innen bryllup.

2022 ligger ann til å bli tidenes bryllupsår!
Er det ett år du som leverandør bør være "on top of mind" hos kunden - er det nettopp nå.

Nå kunden i en attraktiv setting

Gjennom inspirerende innhold blant våre 8 redaksjonelle flater når vi brudepar og gjester både før, under og etter den unike bryllupsdagen. Av den grunn har vi lang lesetid på artiklene våre, høy CTR på produktanbefalinger og gode treff på Google. Som annonsør hos oss får du også bli med på kundereisen og du får en unik mulighet til å snakke med kunden i en attraktiv setting – være seg for kjøp, inspirasjon eller rådgivning.

Bygg merkevare gjennom kvalitetsinnhold

For å nå frem til målgruppen må innholdet være det beste – dette får du spesiallaget gjennom vår dedikerte content-avdeling. Her skreddersyr vi innhold tilpasset dine KPIer og målsetninger.

Søkemotoroptimaliserte artikler for god synlighet på Google-søk, innhold til alle sosiale medie-flater, videoinnhold, podcast, nyhetsbrev, vakre printoppslag eller shoppingartikler?

Gjennom hele åtte redaksjonelle flater tilbyr vi innholdsproduksjon for deg som ønsker merkevarebygging, raske kampanjer med tydelig CTA eller konkurranser for økt engasjement og synlighet.

Høres dette interessant ut?

Klart det gjør! Ta kontakt med vår kommersielle avdeling for en uforpliktende prat for å høre mer om hvordan vi sammen kan lage din kampanje i vårt bryllupsunivers.

 

Kontakt:

phuong.van.phan@egmont.com

Telefon: +47 952 43 488

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Noen av våre tidligere samarbeid

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: