Årshoroskop 2023 for Løven: En ny fase begynner i ambisjoner og livsmål

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Årshoroskop 2023 for Løven kort oppsummert:

Jakten på ny informasjon, kunnskap og visdom inspirerer deg til å søke mer av det nå. Du fristes til å hoppe fremover med syvmilsstøvler på. Men sørg for at dem du har med deg, er til å stole på.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Endelig deler Nina Skjemstad årshoroskop 2023 for Løven

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjon siden 2002.

Etter pandemien har det skjedd store endringer i Norge og i verden. Vi lever i en tid med store endringer både på det åndelige, økonomiske og teknologiske plan. Det skaper frykt og uforutsigbarhet. I 2023 er det sol- og månefor­mørkelser i området for åndelige og materielle verdier, ressurser og når det gjelder personlige målsettinger og i parforhold. Mange forhold sliter i økonomisk krevende perioder. Jupiter beveger seg gjennom Værens tegn og inspirerer til å satse på innovasjon, selvutvikling og personlig fremgang. Dens ferd gjennom Tyrens tegn fra mai og ut året retter fokuset mot felles åndelige og materielle verdier og hvordan man kan tiltrekke seg verdier og forvalte det man har. Saturns tegnskifte fra Vannmannens til Fiskenes tegn øker engasjementet i miljøvern, bærekraft, natur og vær. Det øker interessen for å sette grenser overfor åndelige aspekter som virker manipulerende og utnyttende. Pluto er det største og mest markante skiftet i år. Den beveger seg fra Steinbuk­kens til Vannmannens tegn og setter virkelig fart i Vannmannens tidsalder. Et større innblikk i makt og avmakt i storsamfunnet er tema. Utvikling og forskning rundt energi og miljø til jordas beste bringes på banen, og vi ser konturene av noe som får en større vekst i årene frem mot 2025. Altså går vi en spennende tid i møte.

— Et berikende og kjærlighetsfylt år ønskes deg! – Nina Skjemstad

Årshoroskop for Løven

Generelt

Saturns og Plutos tegnskifter antyder endringer i nære relasjoner, ambisjoner og finansielle saker. En fase er over – og det åpner for en ny. Jupiter åpner for nye visjoner, fremtidsrettede ideer og ny kunnskap første del av året. Det kan lede til nye målsettinger. Det du arbeider for på vårparten, gir belønning til høsten. Da ankommer Jupiter toppen av horoskopet og åpner for suksess i livsmål, ambisjoner og karriere. Saturns inngang i Fiskenes tegn i mars antyder at det er nødvendig å sette grenser, eliminere og gi slipp på noe for å oppnå lønnsomhet. Konsentrasjon må til. Det gir be­lønning.

Helse

Ved fullmåne kan du føle deg sliten og overfølsom. Din helseplanet Saturns tegnskifte indikerer at det er tid for å gjøre grep i situasjoner som kan bidra til å styrke helsen. Å trene for å opparbeide sterkere muskler vil bidra til å bedre din generelle helsetilstand og styrke skjelettet. Din sterke og svake side er hjertet. Å utfordre leggmusklene bidrar til å øke blodsirkulasjonen og gjøre jobben til hjertet lettere. Aerob aktivitet vil også bidra til å øke oksygenopptaket. Altså mye å ta seg til om du vil føle deg bedre.

Privat og kjærlighet

Din kjærlighetsplanet Jupiter skifter tegn og vandrer inn i toppen av horoskopet fra mai. Lysten på nye eventyr, reiser og spennende opplevelser lokker første del av året. Deretter øker interessen for ambisjoner og felles livsmål. Investeringer i eiendom eller bolig inspirerer. Du er i en betydningsfull utvikling og er villig til å gi slipp på relasjoner og verdier for å vokse nå. Konfrontasjoner i 2022 gir resultater i 2023. Noen vurderer å selge bolig og flytte til noe nytt og bedre. Foreldre får større betydning.

Lidenskap

I år vil du lære noe om egen lidenskap. I iveren etter å oppleve lidenskap kan man ha lett for å forhaste seg. Tiden er inne for å være tålmodig og finne nye metoder for å inspirere din utkårede. Det er tid for å innse hva som er bra og hva som ikke fungerer. Du vil lykkes best med å ta hensyn til din kjæres ønsker. Du liker drama, men å kombinere tålmodighet gir større mulighet for intime opplevelser enn hastverk.

Økonomi

Saturns tegnskifte antyder endringer i verdier du deler med andre. Det kan dreie seg om arbeidsgiver, bolig, forholdet til bank og forsikring og ikke minst felles verdier og utgifter du deler med din partner. Endringer i forholdet til arbeidsgiver kan dukke opp. Du kan enten få mer ansvar eller ende med å forlate jobben fordi du søker noe som passer deg bedre. Din finansplanet Merkur beveger seg på vei bakover i periodene frem til 19. januar, fra 21. april til 15. mai, fra 24. august til 16. september, og fra 13. desember 2023 til 1. januar 2024. Tenk deg godt om i disse periodene. Unngå å handle noe du angrer på da.

Impulsiv

Løvens tegn er et fast ildtegn som forbindes med å være lidenskapelig, impulsiv, beskyttende og samtidig har behov for kontroll. Løven er selskapelig, sjenerøs, leken og godhjertet. Noen liker å være i sentrum for oppmerksomhet. Kjærlighetskraften er en ekstra sterk drivkraft.

Nina Skjemstad

Les også:

  • Ukeshoroskop for inneværende uke… les mer her
  • Hvilke stjernetegn som passer best sammen, og hvorfor… les mer her
  • Hvert stjernetegn sine kvaliteter og personlighetstrekk som ektefelle… les mer her
  • Hvilken type brud du blir basert på ditt stjernetegn… les mer her
  • Hva bryllupsdatoen din kan fortelle deg om bryllupet… les mer her
  • Dette kan astrologi fortelle deg om bryllupsdagen og fremtiden… les mer her
  • Forlovelsesring som passer ditt stjernetegn… les mer her
  • Hvilken brudestyling som passer ditt stjernetegn… les mer her
  • Stil og tema til bryllupet som passer deg best… les mer her
  • Stjernetegn og konflikter: Slik håndterer dere uro basert på astrologi… les mer her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: