Årshoroskop 2023 for Tvillingene: Realiser etterlengtede drømmer i år

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Årshoroskop 2023 for tvillingene kort oppsummert:

Du blir bevisst dine åndelige sider og dypeste lengsler i år. Det øker behovet for å stake ut en ny kurs og sette seg nye mål. Nye kontakter kommer din vei og bringer informasjon som åpner nye dører.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Endelig deler Nina Skjemstad årshoroskop 2023 for Tvillingene

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjon siden 2002.

Etter pandemien har det skjedd store endringer i Norge og i verden. Vi lever i en tid med store endringer både på det åndelige, økonomiske og teknologiske plan. Det skaper frykt og uforutsigbarhet. I 2023 er det sol- og månefor­mørkelser i området for åndelige og materielle verdier, ressurser og når det gjelder personlige målsettinger og i parforhold. Mange forhold sliter i økonomisk krevende perioder. Jupiter beveger seg gjennom Værens tegn og inspirerer til å satse på innovasjon, selvutvikling og personlig fremgang. Dens ferd gjennom Tyrens tegn fra mai og ut året retter fokuset mot felles åndelige og materielle verdier og hvordan man kan tiltrekke seg verdier og forvalte det man har. Saturns tegnskifte fra Vannmannens til Fiskenes tegn øker engasjementet i miljøvern, bærekraft, natur og vær. Det øker interessen for å sette grenser overfor åndelige aspekter som virker manipulerende og utnyttende. Pluto er det største og mest markante skiftet i år. Den beveger seg fra Steinbuk­kens til Vannmannens tegn og setter virkelig fart i Vannmannens tidsalder. Et større innblikk i makt og avmakt i storsamfunnet er tema. Utvikling og forskning rundt energi og miljø til jordas beste bringes på banen, og vi ser konturene av noe som får en større vekst i årene frem mot 2025. Altså går vi en spennende tid i møte.

— Et berikende og kjærlighetsfylt år ønskes deg! – Nina Skjemstad

Årshoroskop for Tvillingene

Generelt

Mars’ ferd gjennom ditt tegn i hele syv måneder fra 20. august 2022 til 17. mars 2023 gjør noe med deg. Det er sjeldent å få energi fra mars så lenge. Den bruker vanligvis ca. 2 måneder per tegn på sin ferd. Det øker energinivået, viljestyrken, handlekraften, pågangsmotet og kreativiteten. Fokuset øker og styrker evnen til å være målrettet. Dette er et år som gjør deg mer oppmerksom på hva du har undertrykt og som du nå ønsker å forholde deg til. Avgjørelser baseres på dine innerste ønsker. Din indre autoritet eskalerer. Erfaringer du har gjort de siste årene, kan lede til mer ansvar og en tydeligere rolle utad.

Helse

Om du ikke har vært den som har vært mye fysisk aktiv tidligere, vil det sannsynligvis endre seg i år. Du kan se behovet for å bruke mer av kroppen og styrke både muskler, skjelett og kondisjon. Din helseplanet Pluto og dens energiskifte går ikke upåaktet hen. Man aksjonerer totalt eller ikke i det hele tatt. Dens tegnskifte i år viser at du er klar for å handle. Stagnasjonsperioden er over og alt flyter lettere. Fra mars kan du risikere å overdrive aktivitetsnivået. Lag deg realistiske vaner.

Privat og kjærlighet

Dine kjærlighetsplaneter er Venus og Jupiter. Begge har betydningsfulle bevegelser i år som har innflytelse på parforhold. Venus’ ferd på vei bakover i perioden 23. juli til 3. september i området for kommunikasjon og prioriteringer viser at det er tid for å være oppmerksom på tidsplanlegging. Hvor mye tid får ditt kjærlighetsliv i hverdagen? Ikke minst hvordan forløper kommunikasjonen mellom deg og din kjære? Hvilke ord benyttes? Er det kjærlige signaler eller ikke? Det man signaliserer i hverdagen, påvirker forholdet i
større grad på sikt. Ta en beslutning! Forplikt deg til det du vil utvikle!

Lidenskap

Med Mars gjennom ditt tegn i hele syv måneder får du god anledning til å spille ut lidenskapen og tiltrekke deg kjærlighet med din flørtende utstråling. Du har en viljestyrke som gjør at du kan oppnå det du ønsker. Du er en erobrer. Din planet for lidenskap er Venus, og det tyder på at du har en sensuell og estetisk smak. Samtidig har du behov for kontroll og langsiktighet. God mat og drikke, vakker musikk, gode dufter, blomster og nyvaskede sengetøy gjør susen for lidenskapelige opplevelser.

Økonomi

Månen og Saturn er dine finansplaneter. Det gjør at årets sol- og måneformørkelser gjør deg klar for å gi slipp på visse verdier til fordel for noe som passer deg bedre. I perioder rundt fullmånefasene kan du risikere å handle på bakgrunn av emosjonelle svingninger. Unngå å gjøre innkjøp rundt ny- eller fullmåne og rundt sol- og måneformørkelsene. Din finansplanet Saturn skifter tegn 7. mars og inviterer til å realisere noen drømmer. Søk på drømmejobben og kjøp drømmeboligen i år.

Lærer raskt

Tvillingenes tegn er et bevegelig lufttegn som forbindes med en skarp hjerne som er mental, kvikk og intelligent. Tvillinger er nysgjerrige, vitebegjærlige, sosiale og lærer raskt. De kan diskutere mye med seg selv og trenger mentale stimuli. De kan rekke mye på kort tid og ser raskt mulighetene i en situasjon.

Nina Skjermstad

Les også:

  • Ukeshoroskop for inneværende uke… les mer her
  • Hvilke stjernetegn som passer best sammen, og hvorfor… les mer her
  • Hvert stjernetegn sine kvaliteter og personlighetstrekk som ektefelle… les mer her
  • Hvilken type brud du blir basert på ditt stjernetegn… les mer her
  • Hva bryllupsdatoen din kan fortelle deg om bryllupet… les mer her
  • Dette kan astrologi fortelle deg om bryllupsdagen og fremtiden… les mer her
  • Forlovelsesring som passer ditt stjernetegn… les mer her
  • Hvilken brudestyling som passer ditt stjernetegn… les mer her
  • Stil og tema til bryllupet som passer deg best… les mer her
  • Stjernetegn og konflikter: Slik håndterer dere uro basert på astrologi… les mer her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: