Astrologi: Hvilken type brud blir du basert på ditt horoskop og stjernetegn?

Å orientere seg rundt sitt eget horoskop og stjernetegn skaper ofte noen «klø seg i hodet»-sekunder.

Har du noen gang tenkt ‘det der var jo helt spot on’?

Det er du ikke alene om.

Romantisk som det - er står det faktisk skrevet i stjernene hvordan reisen mot bryllupet ditt kan se ut. Basert på ditt horoskop og stjernetegn - la oss dykke ned i prosesser tilknyttet stjernetegnet du har. På den måten kan du være forberedt på hva himmelen har å si om din reise til ditt eget bryllup, og ikke minst; deg på selve bryllupsdagen.

Tekst: Nina Skjemstad, Astrolog / www.inspiravisjon.no Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Årshoroskop for 2023 finner her.

Horoskop og stjernetegn er spennende!

Les også:

  • Hvilke stjernetegn som passer best sammen, og hvorfor… les mer her
  • Hvert stjernetegn sine kvaliteter og personlighetstrekk som ektefelle… les mer her
  • Hva bryllupsdatoen din kan fortelle deg om bryllupet… les mer her
  • Dette kan astrologi fortelle deg om bryllupsdagen og fremtiden… les mer her
  • Forlovelsesring som passer ditt stjernetegn… les mer her
  • Hvilken brudestyling som passer ditt stjernetegn… les mer her
  • Stil og tema til bryllupet som passer deg best… les mer her
  • Stjernetegn og konflikter: Slik håndterer dere uro basert på astrologi… les mer her

Deg som brud basert på ditt horoskop og stjernetegn

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne bryllupsplanleggingen din, se opp til himmelen. Ditt stjernetegn har mye å fortelle deg om hvordan type bryllup som ligger i kortene for deg. 

Lurer du på om du blir en buldrende bridezilla med stress klistret over skuldrene, eller om du blir en rolig og bakoverlent brud når den store dagen nærmer seg? 

En kombinasjon av begge i løpet av planleggingen og siste innspurt er ofte umulig å unngå, men nå slipper du å lure på hvilken retning stjernene styrer deg i. Ditt horoskop og stjernetegn røper nemlig mye av hva du kan forvente av deg selv på veien til – og den dagen – du sier ditt nydeligste «JA!».

Væren: Lidenskapelig

Du er en lidenskapelig person som er dedikert til det du engasjerer deg i. Du kan ha lett for å opphøye din kjære og det sterke konkurranseinstinktet gjør at du vil gjøre alt du kan for å være den beste bruden du kan være for din kjære. Det gjør at du signaliserer lidenskap og kjærlighet i alle forberedelsene. Å involvere røde farger er naturlig for en vær. Å dramatisere en tale og å benytte lidenskapelig musikk samsvarer også med dine behov. Det kan være at du en enkel brudekjole fordi du ønsker selv å bli sett foran antrekket. Litt mer sexy til kvelds er naturlig. Unngå å la det drøye for lenge uten at det er noe spennende som skjer.

Tips: Vis lidenskapen.

Tyren: Kvalitetsbevisst

Du er en sensuell person som har dype og sterke følelser for den du elsker. Du dedikerer deg ikke så lett og når du først gjør det, er det for alltid. Du trives med harmoniske farger og gjerne jordfarger som glir lett inn i hverandre. Rolig og balansert musikk og eksklusive stoffer, mat og drikke er nødvendig. Du vil gjerne ha virkelig god kvalitet på alle ting i en slik spesiell anledning. Det gjelder både brudekjole, lokalet, musikere, eksklusiv meny, og dyre viner. Gjerne egne kokker også. Du ønsker ikke for mange mennesker involvert, men gjerne en intim og nær seremoni. Med alle de gode ingrediensene i mat, drikke og musikk.

Tips: Lytt til magefølelsen.

Tvillingene: Kontroll

Du er en sosial og intelligent person og ikke altfor opptatt av det visuelle, men har behov for at det er vakkert og harmonisk. Du har energi som en sommerfugl og liker det lette og luftige, samtidig som det er mye humor, aktivitet og morsomt. Lyse og lette farger i alle settinger vil forsterke din lystige stemning. Du kan idealisere og samtidig søke perfeksjon og kan bli nervøs om noe virker uklart. Kontrollbehovet for at alt skal gå som planlagt er sterkt. Alle brikker i puslespillet må være nøyaktig og korrekt i henhold til dine tanker og ideer. Tenk som om en sommerfugl. Venner og sosiale nettverk må inkluderes.

Tips: Sosial forening er målet.

Krepsen: Tradisjonell romantikk

Du er følsom, omsorgsfull og ønsker å forenes med din kjære så vel som med alle gjestene. Det gjør at et mindre bryllup hvor du føler deg trygg på at du kan få kontakt med alle gjestene kan passe deg best. De fleste Krepser liker det romantiske og tradisjonelle, vil gjerne benytte samme brudekjole som mor eller mormor, eller ha noen av de samme tradisjonene som familien har praktisert tidligere. Gjerne noe som kommer fra flere generasjoner tilbake. Er du en voksen brud som har barn eller barnebarn, er det viktig for deg å ha med familien deltakere og medhjelpere i din store dag. Deres støtte er vel den største gaven.

Tips: Vær inkluderende!

Løven: Eksklusiv

Du er en lidenskapelig, ærekjær og stolt personlighet som liker litt en eksklusiv stil og litt spennende drama i trygge former. Å få ekstra oppmerksomhet av din kjære og av dine hjelpere og bli behandlet med respekt som en dronning eller konge gjør bryllupsdagen perfekt. Gjerne med litt royal stil med glitter og glamour i alle ting fra invitasjoner til bordpynt, og takkekort og ikke minst kjole med glitter og gjerne en tiara vil gjøre susen. Om det er en dag man fortjener å bli behandlet som en kongelig, så er det bryllupsdagen. Hverdagen kommer fort nok. Har du barn eller barnebarn, er det også en glede å ha. De er med på å skape prikken over i en.

Tips: Livsglede, lek og moro er kjernen.

Jomfruen: Perfeksjonist

Du er en perfeksjonist som legger merke til alle de små tingene som ikke passer inn og som gjerne vet hva du absolutt må ha og ikke vil ha med på bryllupsfeiringen. Detaljene betyr mye for deg og du kan ende med å tenke for mye på det som ikke er i orden. Sørg for at alt er i orden! Du er født i et jordtegn og kan trives med jordnære farger og mye natur i dekorering og i antrekk. Det viktige er at alle de du ønsker å inkludere er invitert selv om du ønsker å ha et lite og nært bryllup. Du elsker å hjelpe noen, så om du har mulighet til å gi positive overraskelser til dine gester, vil det glede deg på sikt og gi gode minner for dagen.

Tips: Gi og du skal motta.

Vekten: Elegant

Du er en sjel som liker det vakre, du elsker å ta vare på dine gjester og å sørge for at de trives. Først og fremst må elegansen være på plass i alle ting. Fargene må harmonere og stå i stil til hverandre for at dagen skal bli perfekt. Det gjelder også valg av blomster og dekorasjoner. Kunstneriske elementer bidrar til å skape balansen og harmonien du trenger for å oppleve dette som en optimal dag. Både når det gjelder brudebukett, blomsterdekorasjoner og ikke minst invitasjoner og bordkort så vel om musikkinnslag av artister hele veien. Har du selv noen innslag å komme med, blir det enda bedre. Litt poesi, visdomsord og meningsfulle taler gjør deg også glad.

Tips: Ordene har stor betydning.

Skorpionen: Prosjektleder

De dype følelsene og nærheten er det som inspirerer deg, kjære skorpion. Behovet for å inkludere det som gir deg de gode følelsene er viktig. Du kan trives med noe som trigger lidenskapen og bidrar til å skille seg ut. Kontraster mellom ulike stiler og farger kan gi følelsen spenning du er ute etter. Du kan være ekstra var for stemninger som kan oppstå og trenger kontroll. Det beste er å ta kontroll på stemningen selv. Gjør det som må til for å sjokkere de som eventuelt står i fare for å skape negativ stemning om det så er å invitere en musiker, skuespiller eller kunstner som tar oppmerksomheten. Så slipper du også å ha hele oppmerksomheten selv. En ekstraordinær kake kan gjøre susen.

Tips: Gjør noe spesielt.

Skytten: Ordenssans

Du har en lidenskapelig ildpersonlighet og liker endringer, humor og morsomme stunt. Blir det for kjedelig kan det gå ut over humøret. Men du trenger også at det du planlegger foregår i trygge former. Du søker orden og solide forhold. Det betyr at du har behov for å gjøre det som faller inn under de normale normene. Å leie et flott lokale og dekorere på en elegant og ekstravagant måte vil skape en indre glede. Å tenke langsiktig i investering av kjole, dress og brudepikekjoler, slik at antrekkene kan brukes flere ganger er sannsynlig. For din del er bryllupsreisen toppen av kransekaken i forbindelse med hele bryllupet. Sørg for å bestille en reise du ønsker deg i god tid, slik at den blir perfekt.

Tips: En eventyrreise gjør susen.

Steinbukken: Trygghetsorientert

Du er en seriøs og arbeidsom personlighet som tenker langsiktig i dine gjøremål. Når du først satser på bryllup har du ventet lenge, gjerne i flere år. Du vet hva du vil ha og hvem du vil satse på. Et bryllup for deg er gjerne basert på lange familietradisjoner og foregår i solide former. Du trives med trygge og solide rammer, og vil gjerne invitere de fleste som hører inn under din nære og litt perifere krets. Å bygge en solid og varig grunnmur teller aller mest for deg. Dermed blir det også viktig å sørg for at kontoen er solid også etter bryllupet. Du har ikke behov for noe overdådig, eller luksuriøst, men heller solid med god bakkekontakt. En viss mengde av alle ting som dekker behovene holder i lange baner. Detaljene er ikke presserende.

Tips:  Nyt øyeblikkene.

Fiskene: Romantisk

Du er ekstra følsom og samtidig målbevisst og resultatorientert. Du kan ha en tendens til å bli påvirket av andres meninger og oppfatninger. Det viktige for deg er kjærligheten mellom deg og din utvalgte og alt det andre er nærmest likegyldig selv om du selvfølgelig ønsker å ha et vakkert selskap med alle ingrediensene. Men kunne du reise av sted og kun forholde deg til din kjære i et eget paradis, ville det ha vært toppen. Din romantiske side trenger stimuli og det bør også et bryllup bære preg av. Å skape det så romantisk som mulig der man ser for seg prinsen og prinsessen på den hvite hesten som lever lykkelig i alle sine dager er drømmen.

Tips: Skap din egen drøm.

Vannmannen: Nytenkende

Du er en spesiell personlighet som liker det unike og særegne. Du kan finne spenning i å gjøre det helt originale og foretrekker det fremfor det ordinære. Å velge en lokasjon som er helt unik kan være på en fjelltopp, i utlandet, eller ved sjøen, på en båttur eller noe annet spesielt. Å gjøre noe helt ordinært blir for kjedelig for deg og kan føre til skuffelse. Du har også behov for å kle deg uvanlig og kan gjerne benytte andre farger enn den tradisjonelle hvite tradisjonelle brudekjolen og sorte dressen. Å gjøre noe uvanlig øker spenningen, lidenskapen og livsgnisten for din del. Det gjelder også blomster og annen dekor. En bryllupsreise kan friskes opp ved å gjøre den sammen med dine venner og bekjente.

Tips: Ditt sosiale nettverk øker inspirasjonen.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: