Blå kjole til bryllup | 18 kjoler i alle blåtoner, prisklasser og stiler

Trenger du en fullverdig guide på let etter en blå kjole til bryllup?

Look no further.

Å finne den perfekte blå kjolen til et bryllup kan være en utfordring (alternativene er mange!), og du vil at kjolen skal være vakker og passe til anledningen, samtidig som den følger kleskoden. Her er vår guide til å finne en blå kjole som passer perfekt til deg.

Tekst: Next Content Studio
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Blå kjole til et 2023-bryllup

Først og fremst er det viktig å ta hensyn til bryllupets dresscode. Er det en formell kleskode, leter du nok etter en lang og elegant kjole. Hvis det er en semiformal eller uformell kleskode, kan du leke deg litt mer og gå for en kortere kjole, eller en mer avslappet stil.

Blått i bryllup – et sikkert valg

Når det gjelder farge, er blått et flott fargevalg – uansett årstid.

Det finnes mange nyanser av blått du kan velge mellom. Lysblått, turkis, kongeblått og marineblått. Vil du at kjolen skal skille seg litt ekstra ut, kan du velge en spesiell nyanse av blått, for eksempel mintblått eller koboltblått.

Når det gjelder stil og passform kan det være lurt å fokusere på komfort. En bryllupsdag er gjerne en svært lang dag. Tenk derfor på at kjolen bør være en du kan stå i, sitte i og danse i. Er bryllupet en varm sommerdag, kan midilengde være veien å gå. En midi-kjole er et flott alternativ til en lang kjole, da den gir en elegant og sofistikert look. Dersom kleskoden er uformell, kan du absolutt gå for en minikjole. 

Kjole til bryllup

Tilbehør til blå kjole

Når du har funnet den perfekte kjolen, kan du vurdere å velge en clutch-veske som matcher kjolen din. Velg en veske i samme farge som kjolen, eller en nøytral farge som beige eller svart som vil matche med de fleste farger. Du kan også vurdere å tilføre et belte til kjolen for å gi den litt ekstra form, spesielt hvis du har en timeglassfigur.

En selvfølge… Men..

Ja, du vil føle deg smashing som bryllupsgjest, men husk at det er brudeparets dag. Regel nummer 1 er å respektere bryllupsets kleskode. Regel nummer 2 er å aldri overgå bruden.

Vår «blå kjole til bryllup»-guide vil hjelpe deg å finne den perfekte blå kjolen til bryllupet. Velg en kjole som passer til dresskoden, din personlige stil og som fremhever din naturlige skjønnhet. Lykke til med kjolejakten!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: