Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

De beste Black Friday-tilbudene

Få drømmekjolen fra Ida Sjöstedt, hårpynten eller det fine smykket til en billigere penge i dag. Dette er de beste Black Friday-tilbudene til bruden og gjesten!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Unsplash og produsentene

DENNE SAKEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Det er lov å drømme om at de tingene man ønsker seg til bryllupet som både brud og gjest kan kjøpes for en litt billigere penge i dag.

Som regel har man en uendelig, lang liste av ting som man ønsker seg til bryllupsdagen. Det kan være kjolen man drømmer om, smykket man ønsker seg eller kanskje tilbehør til håret? I dag er det Black Friday og flere nettbutikker har mye lekkert på salg. Favorittmerker som Ida Sjöstedt, By Timo og & Other Stories har flere favoritter på salg i dag.

Det som lønner seg på en dag som denne er å finne de tingene man faktisk sparer penger på og som ikke bare blir kjøpt i tillegg til andre ting. Vi har plukket ut et knippe favoritter til bruden og gjesten blant tilbudene og kanskje har du noen av tingene på din ønskeliste?

Med en lekker perle-cardigan, smykker og kjoler til både brud og gjest har vi plukket ut våre 7 favoritter!

De beste Black Friday-tilbudene

Én av våre favorittkjoler fra Ida Sjöstedt. Med sin figurnære passform, lekre blonder og detaljer får du den til 20 prosent rabatt hos Bubbleroom i dag.

Perlesmykke fra & Other Stories (annonselenke).

Få dette lekre smykke fra & Other Stories til 20 prosent rabatt i dag. Det passer perfekt til en enkel satengkjole!

Cardigan med perler fra & Other Stories (annonselenke).

Perler, perler og mer perler…

Denne cardiganen er perfekt til deg som står brud i vinter. Denne cardiganen kan du smykke deg med når du blir sminket og fikset, eller kanskje er den deilig å legge over skuldrene på bilturen? Denne får du i dag til 20 prosent rabatt.

Er du gjest i bryllup denne vinteren og enda ikke funnet den kjolen enda? Denne kjolen i en varm rosafarge fra By Timo er et så lekkert alternativ. Med puffermer, volang og tettsittende silhuett er den perfekt til gjesten og i dag får du den til 20 prosent rabatt på Høyer.

Dagen før dagen kjole fra & Other Stories (annonselenke).

Drømmer du om en kort kjole til bryllupet eller til forlovelsesfesten? Eller kanskje vil man bytte kjole i løpet av bryllupsdagen? Denne sukkersøte, trendy kjolen fra & Other Stories er én av våre favorittantrekk på den store dagen.

Klassisk brudekjole med silkebånd, åpenrygg og slag fra Bubbleroom. I dag får du denne drømmekjolen til 20 prosent rabatt.

Hårbøyle fra Pico/Wakakuu (annonselenke).

Nydelig hårbøyle som passer perfekt for både oppsatt hår og løst hår på bryllupsdagen. Hårbøyle blir mer og mer populært og vi liker detaljene den utgjør…

Les også: Slik kan du lage drømmeneglene til bryllupet selv!

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...