Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Bli Ditt Bryllup-ambassadør!

DittBryllup soker ambassadorer
DittBryllup soker ambassadorer

Oh yeah! Bli med å spre bryllupsglede sammen med Ditt Bryllup! Nå søker vi engasjerte ambassadører til å være med på laget. Er du i bryllupsplanleggingen og i tillegg glad i Instagram? Se hit!

Tekst: Redaksjonen Foto: f.v. Thought Catalog, Scott Webb og Ramiz Dedakovic /Unsplash

Er du forlovet og planlegger bryllup i 2021 eller 2022? Er du god på å fortelle, dokumentere eller bare dele rågode tips? Ønsker du å dele en liten flik av bryllupsplanleggingen – både det gøyale og det vanskelige?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi i Ditt Bryllup søker nemlig ambassadører som kan ta med leserne våre på reisen frem mot bryllupet.

Vi ønsker å skape bredde og mangfold i hva og hvem en brud og brudgom er, for det er jo faktisk 2021. Planlegger du noe utenom det vanlige er dette midt i blinken!

Tradisjonelle bruder, brudgommer, deg som ikke vet helt hvordan dere skal gifte dere og du som ønsker noe helt nytt og unikt.

PS: Kjenner du kanskje noen som kan passe til dette? Del med vennene dine da vel:) Sammen kan vi lage Norges råeste bryllupsportal!

Dette innebærer det å være ambassadør

Som ambassadør vil du inngå i et lite team av 3-10 andre ambassadører og sammen med redaksjonen i Ditt Bryllup dele innhold fra livet ditt opp mot bryllupet.

Hovedinnholdet vil være i form av Instagram Stories, som vi vil legge opp på Ditt Bryllups IG-kanal. Du må derfor være komfortabel med å filme og snakke til kameraet.

I tillegg vil det være naturlig med poster til Instagram og Facebook. På sikt vil det også være aktuelt med YouTube, nettsaker og print-materiale.

Vi ser for oss at hver ambassadør har en dag i måneden hvor man deler sine tips og erfaringer gjennom 3-10 stories ila denne dagen.

Kreativitet og formidlingsevne over video er de viktigste kvaliteter i valg av Ditt Bryllups neste ambassadører.

Slik blir du ambassadør for Ditt Bryllup

Send oss en DM på Instagram @dittbryllup eller en mail til dittbryllup(@)egmont.com – merk «Ambassadør». Legg ved en liten filmsnutt (maks 30 sek) hvor du forteller litt om deg selv og bryllupet dere planlegger.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Frist 15. juni 2021

Les mer om Ditt Bryllup og hvem vi er her.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...