Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Bli Ditt Bryllup-ambassadør!

DittBryllup soker ambassadorer
DittBryllup soker ambassadorer

Oh yeah! Bli med å spre bryllupsglede sammen med Ditt Bryllup! Nå søker vi engasjerte ambassadører til å være med på laget. Er du i bryllupsplanleggingen og i tillegg glad i Instagram? Se hit!

Tekst: Redaksjonen Foto: f.v. Thought Catalog, Scott Webb og Ramiz Dedakovic /Unsplash

Er du forlovet og planlegger bryllup i 2021 eller 2022? Er du god på å fortelle, dokumentere eller bare dele rågode tips? Ønsker du å dele en liten flik av bryllupsplanleggingen – både det gøyale og det vanskelige?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi i Ditt Bryllup søker nemlig ambassadører som kan ta med leserne våre på reisen frem mot bryllupet.

Vi ønsker å skape bredde og mangfold i hva og hvem en brud og brudgom er, for det er jo faktisk 2020. Planlegger du noe utenom det vanlige er dette midt i blinken!

Tradisjonelle bruder, brudgommer, deg som ikke vet helt hvordan dere skal gifte dere og du som ønsker noe helt nytt og unikt.

PS: Kjenner du kanskje noen som kan passe til dette? Del med vennene dine da vel:) Sammen kan vi lage Norges råeste bryllupsportal!

Dette innebærer det å være ambassadør

Som ambassadør vil du – sammen med redaksjonen i Ditt Bryllup – dele innhold fra livet ditt opp mot bryllupet.

Hovedinnholdet vil være i form av Instagram Stories, som vi vil legge opp på Ditt Bryllups IG-kanal. Du må derfor være komfortabel med å filme og snakke til kameraet.

I tillegg vil det være naturlig med poster til Instagram og Facebook. På sikt vil det også være aktuelt med YouTube, nettsaker og print-materiale.

Startskuddet går derimot for Instagram, og derfor vil vurdering av estetikk, følgere og fortellerevne på video være noe av det vi vurderer av egenskaper i valget av Ditt Bryllups neste ambassadører.

Slik blir du ambassadør for Ditt Bryllup

Send oss en DM på Instagram @dittbryllup eller mail til dittbryllup(@)egmont.com – merk «Ambassadør». Skriv kort om deg selv og bryllupssituasjonen din. Legg ved navn og brukernavnet ditt på Instagram.

Les mer om Ditt Bryllup og hvem vi er her.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Foto: Lauren Richmond / Unsplash

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...