Bli Ditt Bryllup-ambassadør!

DittBryllup soker ambassadorer
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond
DittBryllup soker ambassadorer

Oh yeah! Bli med å spre bryllupsglede sammen med Ditt Bryllup! Nå søker vi engasjerte ambassadører til å være med på laget. Er du i bryllupsplanleggingen og i tillegg glad i Instagram? Se hit!

Tekst: Redaksjonen Foto: f.v. Thought Catalog, Scott Webb og Ramiz Dedakovic /Unsplash

Er du forlovet og planlegger bryllup i 2021 eller 2022? Er du god på å fortelle, dokumentere eller bare dele rågode tips? Ønsker du å dele en liten flik av bryllupsplanleggingen – både det gøyale og det vanskelige?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi i Ditt Bryllup søker nemlig ambassadører som kan ta med leserne våre på reisen frem mot bryllupet.

Vi ønsker å skape bredde og mangfold i hva og hvem en brud og brudgom er, for det er jo faktisk 2021. Planlegger du noe utenom det vanlige er dette midt i blinken!

Tradisjonelle bruder, brudgommer, deg som ikke vet helt hvordan dere skal gifte dere og du som ønsker noe helt nytt og unikt.

PS: Kjenner du kanskje noen som kan passe til dette? Del med vennene dine da vel:) Sammen kan vi lage Norges råeste bryllupsportal!

Dette innebærer det å være ambassadør

Som ambassadør vil du inngå i et lite team av 3-10 andre ambassadører og sammen med redaksjonen i Ditt Bryllup dele innhold fra livet ditt opp mot bryllupet.

Hovedinnholdet vil være i form av Instagram Stories, som vi vil legge opp på Ditt Bryllups IG-kanal. Du må derfor være komfortabel med å filme og snakke til kameraet.

I tillegg vil det være naturlig med poster til Instagram og Facebook. På sikt vil det også være aktuelt med YouTube, nettsaker og print-materiale.

Vi ser for oss at hver ambassadør har en dag i måneden hvor man deler sine tips og erfaringer gjennom 3-10 stories ila denne dagen.

Kreativitet og formidlingsevne over video er de viktigste kvaliteter i valg av Ditt Bryllups neste ambassadører.

Slik blir du ambassadør for Ditt Bryllup

Send oss en DM på Instagram @dittbryllup eller en mail til dittbryllup(@)egmont.com – merk «Ambassadør». Legg ved en liten filmsnutt (maks 30 sek) hvor du forteller litt om deg selv og bryllupet dere planlegger.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Frist 15. juni 2021

Les mer om Ditt Bryllup og hvem vi er her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: