Blomsterbukett med tørkede blomster til bryllup

Tørket blomsterbukett til bryllup
Tørket blomsterbukett til bryllup

Tørkede blomster som blomsterbukett til bruden setter både en moderne og romantisk touch på et hvert bryllup. Lek deg med pastellfarger, varme toner eller gå for en enkeltstående, gigantisk blomst!

Tekst: Redaksjonen Foto: @Torka_Blomster

Tørkede blomster var spådd å være en av hovedtrendene når det kom til blomsterbukett i bryllup dette året – og det har det jammen blitt! Men ettersom dette bryllupsåret ble litt amputert, har vi troen på at trenden holder seg også til neste år.

Her er litt inspirasjon i å finne din favoritt blomsterbukett blant de fantastiske, tørkede variantene.

Blomsterbuketter for den vågale bruden

Se dette innlegget på Instagram

Se dette innlegget på Instagram

Blomsterbukett med tørkede blomster i duse nyanser til bryllup

Ønsker du en bukett som går hakket mer ton i ton med det øvrige antrekket ditt, kan du mikse inn duse brun- og beigetoner sammen med det hvite.

Hold buketten leken ved å velge mange ulike blomster, strå og kanskje en fjær? For et bohemsk uttrykk kan du også sette det sammen litt tilfeldig, hvor blomstene har ulike høyder som på bildene under.

Blomsterbukett tørkede blomster

Vakre blomsterbuketter som vil gjøre susen sammen med en hvit brudekjole! Alle foto og buketter fra @Torka_Blomster.

Tørkede blomster som konfetti i bryllup

Ris er allerede long gone som konfetti i bryllup, og tørkede blomster har virkelig tatt denne seansen med storm! Vakre farger, romantisk preg, god lukt og bærekraftig 🙂

Se dette innlegget på Instagram

Se dette innlegget på Instagram

Tørkede blomster: What’s not to like?

Tørkede blomster er utrolig dekorative, krever lite stell (dobbel love!) og er i tillegg budsjettvennlige. Et ekstra pluss er at det er et bærekraftig alternativ til den tradisjonelle brudebuketten. Ooog – brudebuketten vil jo vare lenge da den jo allerede er tørket!

En bukett med tørkede blomster har du som et fint minne lenge etter bryllupet.

Minimalistisk brudebukett av tørkede blomster

Keep it simple! Tørkede blomster er i seg selv et stilig valg, og du trenger ikke nødvendigvis ha en hel bukett med ulike blomster for å skape en kul effekt.

Hva med å gå for en liten ansamling tørkede blomster i en ombre palett? Eller hva med en stor, iøyenfallende tørket blomst som the one and only?

Stilfullt, moderne og lekent!

Se dette innlegget på Instagram

Se dette innlegget på Instagram

Les også: Slik fikser du blomsterkrans i håret som brud

Bohemsk blomsterbukett

Tørkede blomster gir en umiddelbar bohemsk vibbe – og velger du i tillegg noen strå i blomsterbuketten har du en bohemsk bukett på null komma niks.

Se dette innlegget på Instagram

Les også: Brudeslør – en klassiker blant alle brudebuketter

DIY med tørkede blomster

Det er mye gøy du kan gjøre med tørkede blomster i bryllupsdekorasjonene. Lag små poser med det til gjestene som konfetti, eller hva med å bruke det som pynt på invitasjonene?

Enkelt og effektfylt!

Se dette innlegget på Instagram

Se dette innlegget på Instagram

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: