Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Bloms­ter­krans til brud

Blomsterkrans til bryllup er lekkert og avslappet samtidig
Blomsterkrans til bryllup er lekkert og avslappet samtidig

Blomsterkrans er en leken og romantisk pynt for deg som brud. Slipp håret løs og la blomstene stå for resten! Kanskje vil du prøve å lage en selv? Finn inspirasjonen her.

Tekst: Redaksjonen. Foto: Getty og Ditt Bryllup

Blomsterkrans i grønt og hvitt som blir holdt av en brud

En enkel krans…

En blomsterkrans gir en umiddelbar bohemsk vibbe til antrekket ditt som brud. Den er nydelig i håret, men kan også bæres i hånden som en alternativ brudebukett!

Eucalyptus har vært en favoritt i både bukett og blomsterkans til brud de siste årene – og er vakker sammen med hvite blomster som her.

Ønsker du en mer rustikk vibbe – kjør flere lag sammen, og gjerne la blomsterkransen være fyldigere på den ene siden enn den andre. Slik vil den gi en liten «veskeeffekt» når du bærer den i hånden.

Blomsterkrans med lilla blomster

Blomsterkrans til brud med sløyfebånd

En blomsterkrans med fargede blomster gir et som­mer­lig preg og pas­ser spe­si­elt godt på den litt mer grøn­ne og fro­di­ge de­len av året.

Plukk dine fa­vo­ritt­bloms­ter og tvinn kransen selv. Ønsker du å få hjelp hos en florist, kan du oppgi farge- og stilønsker. Slik vil du få en blomsterkrans som pas­ser akku­rat deg som brud.

Lilla love: Match blomsterkransens farger med brudepikenes kjoler! Er brudepikekjolene lilla – vil en lilla blomsterkrans som dette skape harmoni på bildene.

Les også: Slik lager du bryllupskake helt selv

Miks og match egner seg godt for blomsterkransen

Romantisk pynt

Ikke vær redd for å eks­pe­ri­men­te­re med far­ger og ulike bloms­ter­ty­per. Dette gir et nostalgisk og bohemsk preg på blomsterkransen.

Blomsterkrans egner seg også vakkert som pynt i lokaler, på dører eller på stolene. Kanskje til og med en fin aktivitet for familien i forkant av den store dagen?

Miks og match: En fargerik miks egner seg godt for blomsterkransen. Foto: Getty

Les også: Slik fikser du stilen med romantisk blomsterbukett

Vakker brud i stråstol med blomsterkrans på hodet

Blomsterkrans som hårpynt til brud

Ut­slått bøl­ge­te hår el­ler en lav og litt løs hår­knu­te i nak­ken pas­ser per­fekt til en ro­man­tis­k bloms­ter­kran­s til brud.

Gå for en bohemstil og ikke vær redd for om du blir litt bustete på håret – det er bare prikken over i-en.

Det kan også være lurt å tenke på hvilke farger som passer til hudtonen din da kransen skal være så nærme ansiktet ditt. Velg toner som gjør at huden din får farge og varme, så får du to i en;)

Pssst: Det er ikke bare bru­den som kan bære bloms­ter­krans, det er minst like ak­tu­elt for både for­lo­ve­re og bru­de­pi­ker.

All in: Gå all in med blomsterkrans som bohembrud. Foto: Ditt Bryllup.

Blomsten brudeslør vil gi en mer minimalistisk stil på blomsterkansen din. I tillegg er den en absolutt favoritt når det kommer til brudebuketten. Bli bedre kjent med blomsten her.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...