Blomstrete kjoler til bryllup – 35 favoritter

Artikkelen inneholder annonselenker

Invitert i bryllup denne våren eller sommeren, men lurer på hvordan kjole du skal ha? Løsningen er enkel: blomstrete kjoler passer ypperlig til de fleste bryllup, og kan i tillegg spares og brukes året rundt! Her er våre blomstrete favoritter vi håper på en anledning til å kjøpe.

Tekst: Redaksjonen Foto: Produsentene og unsplash

Flere brudepar har flyttet bryllupsfesten sin til 2022 grunnet pandemien, og på sommeren er det mange som legger bryllupsfesten i en større hage eller et lokale hvor man kan bevege seg mye inn og ut. Det er gode nyheter for deg som gjest på flere måter. Men vi tenker selvsagt på klesvalget – blomstrete kjole passer nemlig både til dresscoden hagefest – samtidig som det vil bli en garderobefavoritt også for andre anledninger.

Sånn sett kan du unne deg en flott blomstrete kjole, for bruksområdet vil strekke seg langt over bare bryllupet. Tenk jobb, drinker på en fortausbar i kveldsolen og ikke minst andre festlige sammenkomster vi ser frem til i år.

Bare for å sette stemningen, se (!) på dette nydelige valget av location for bryllupet – en drøm…

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Usikker på hvordan du skal tolke dresscoden i bryllupet? Les denne artikkelen om dresscode til bryllup og få inspirasjon!

Blomstrete kjole bryllup

Det vi liker ekstra godt med blomstrete kjoler er at de aldri kan slå feil i et bryllup, og ikke minst at det finnes noe for en hver. Liker du enten kort-, midi- eller maxilengde har man mange alternativer å velge i. Ønsker man en litt mer moderne vri med split, ballongermer eller puffermer finnes det mange fine kjoler med nettopp disse detaljene denne sesongen også.

Annonse
blomstrete kjoler bryllup

Kjole med knyting

& Other Stories Kjøp her
Annonse
blomstrete kjoler

Maxikjole med blomsterprint

Bubbleroom Kjøp her

Den blå, blomstrete kjolen fra Ganni er et perfekt alternativ til bryllupsfesten. Vi henter inspirasjon fra Tone Damli som stråler i denne kjolen!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Bryllupet behøver ikke være et hagebryllup for å kunne velge en blomsterkjole. De er like lekre i et bohemsk bryllup eller et utenlandsbryllup som i et innendørs herregårdsbryllup. Flere blomsterkjoler kan ha 80´s-tendenser og det elsker vi. Style kjolene opp med lekre pumps og søte clutcher.

Blomsterkjole med split fra Hemant and Nandita

Revolve Kjøp her
Blomstrete kjole

Kjole med blomster

Fjong Kjøp her

Moteprofil Janka Polliani i det perfekte bryllupsgjest-antrekket! Akkurat slik vi style sommerens bryllups-look, med blomstrete kjole, rød clutch og chic solbriller.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Annonse
blomstrete kjole

Midikjole

& Other Stories Kjøp her
Blomstrete kjoler bryllup

Blomsterkjole fra Stine Goya

Wakakuu Kjøp her

Merker som By Malina og By Timo har noen lekre kjoler i anledning bryllup. Med fine og elegante materialer og print er de et nydelig alternativ, synes nå vi.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Annonse
Kjole bryllup 2022

Langermet kjole

By Malina Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: