Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Bohemsk brudekjole – 10 ulike favoritter

Bohemske brudekjoler fra Divine Atelier
Bohemsk brud med brudekjole og blomsterbukett

Drømmer du om en perfekt, bohemsk brudekjole? Her er noen utvalgte favoritter som garantert vil gi bryllupet ditt den dosen boho-chic du ønsker.

Tekst: Redaksjonen Foto: Divine Atelier og produsentene

Det finnes mange retninger du kan gå for dersom du øsker å gifte deg i en bohemsk brudekjole. Bli bedre kjent med de ulike tidsepokene innen bohemske brudekjoler med denne artikkelen som tar et dypdykk i historien.

Her har vi valgt ut noen favoritter når det kommer til bohemsk brudekjole – alle i ulike prisklasser.

Silkekjole i bohemsk stil

Klassisk, men samtidig bohemsk i stilen. Vakker silkekjole med lange ermer – og lange mansjetter!

Brudekjole fra Roksanda via Net-a-porter.com.

Mismatch – Miss Match?

Hvem sier at skjørt og topp må matche? Det ultratilbakelente kler bohemstilen – så hvorfor ikke gå for to deler i ulike materialer? Kjør på med blomsterkrans og enkle smykker for det perfekte antrekket.

Bohemsk brudekjole med todelt topp fra Batel Boutique hos Etsy.com

Rocka brud

Som en hyllest til Kate Moss og Siena Miller, er det bohemske mikset med det rocka. Gjenskap stilen ved å gå for en bohemsk kjole med feks moderne snitt hvor for eksempel skulderpartiet er bart. Og topp det hele med en noe oversized hatt.

Brudekjole Ash Gown fra Rue de Seine.

Beige toner

En måte å skape en boho-vibbe på er ved å gå for andre nyanser enn kritthvitt. Tenk præriestil og gå for en beige brudekjole med masse blonder!

Bohemsk brudekjole i silkeorganza fra Zimmermann.

Vintage vibber

Bohemsk brudekjole kan også være i bomull eller tynne silkestoffer. Dette vil gi en umiddelbar vintage-følelse over antrekket og passer perfekt om omgivelsene til bryllupet er gammeldagse – som på bildene i fransk stil eller låvebryllup.

Kjole fra Baby Doll Shp hos Etsy.com

Spaghetti-tid

Er du mer fan av den LA-baserte bohemstilen, kan spaghettistriooer og et smalt snitt gi deg den riktige stilen. Gå for løse lokker og smale smykker.

Brudekjole med spaghettistropper og vakre broderidetaljer fra Asos.com.

Top it off

Ah, vi elsker miksen av kritthvitt med en stor, sort hatt! Skal du ha et bohemsk bryllup på landet er dette en stil som definitivt vil skli rett inn i kulissene!

Brudekjole fra Divine Atelier.

Crop-top

Bohemsk brudekjole med en tvist. Denne har en crop top, altså en kort overdel, som et minimalistisk vink midt i den bohemske drømmen!

Brudekjole fra Asos.com.

See through

Lei av blonder, men ønsker bohostilen? Gå for den vågale, men veldig kule, gjennomsiktige brudekjolen! Husk lange ermer og lengde på skjærtet for å veie opp «the sexyness»;)

Brudekjole fra Anna Kara.

Historiske referanser

Gi historiske referanser med kjolen din når du velger vide ermer, markert midje og en blomsterkrans. Elegant og powerful på samme tid!

Bohemsk brudekjole fra Pronovias.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...