Bohemsk brudekjole – 23 favoritter for 2023

Bohemsk brudekjole
Artikkelen inneholder annonselenker

Drømmer du om en perfekt, bohemsk brudekjole? Her er noen utvalgte favoritter som garantert vil gi bryllupet ditt den dosen boho-chic du ønsker.

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Det finnes mange retninger du kan gå dersom du ønsker å gifte deg i en bohemsk brudekjole. Bli bedre kjent med de ulike tidsepokene innen bohemske brudekjoler med denne artikkelen som tar et dypdykk i historien.

Her har vi valgt ut noen favoritter når det kommer til bohemsk brudekjole – alle i ulike prisklasser.

Brudekjoler i bohem-stil

Brudekjoler i bohem-stil har ofte blonder og har en blanding av et minimalistisk, men også et mer avslappet uttrykk. Veldig mange bruder går for en kjole med et bohemsk uttrykk og vi synes det er så lekkert. Lengden på kjolene varierer, men de kan være både korte og lange, mens andre også har lange slep.

Som en hyllest til Kate Moss og Siena Miller, er det bohemske mikset med det rocka. Gjenskap stilen ved å gå for en bohemsk kjole med feks moderne snitt hvor for eksempel skulderpartiet er bart. Og topp det hele med en noe oversized hatt.

En måte å skape en boho-vibbe på er ved å gå for andre nyanser enn kritthvitt.

Med avslappet tilbehør kan du også få en boho-vibbe over en noe rocka brudekjole. Velg slep, lange ermer og løst hår for optimal bohemsk brud-følelse.

Budsjettfavorittene

Romantiske- og bohemske brudekjoler på budsjett.

15 mest leste saker om brudekjoler
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: