Romantisk pynt til boho-bryllupet

Bohemsk pynt til bryllupet
Artikkelen inneholder annonselenker

Leter du etter perfekt, bohemsk pynt til ditt boho-bryllup? Da har du kommet til riktig sted. Slik dekorer du det perfekte, bohemske bryllupet!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Unsplash og produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSKELENKER

Leter du etter den perfekte pynten og «viben» til ditt drømme boho-bryllup? Vi har nemlig plukket ut et knippe av basedekorasjonen som passer perfekt for å skape den bohemske stemningen du ønsker på din drømmedag.

Fargepalettene som gjelder for den bohemske dekorasjonen til bryllupet er brunt, orange, lilla, beige, naturfarger og duse pasteller som rosa, blått og grønt.

Med lekre lykter i bambus, tynne, moderne kronelys plassert rundt på bordene, lysslynger og nydelige servietter, vil vi tipse deg om pynten vi synes passer godt i et bohemsk bryllup.

Enten om bryllupet skal være i Norge eller i utlandet, synes i hvert fall vi at den romantiske, bohemske pynten passer like godt på en vingård som i et rustikt bryllupslokale.

Da man muligens må kjøpe inn større mengder av det aller meste av dekorasjonen, har vi selvfølgelig funnet ulik pynt i ulike prisklasser. Vi skal hjelpe deg med å skape den riktige stemningen!

Bohemsk pynt til bryllup

Telysholdere

Disse populære telysholderne er et perfekt alternativ å pynte bordet med. Plasser flere av disse rundt om på bordene og kombiner gjerne med andre telysholdere fra samme merke i andre farger.

Perfekte lyslykter som både passer til kronelys og telys i fargene rosa og klar. Disse harmonerer godt med telysholderne over, og de kan plasseres i «bolker» rundt om på bordene.

Se dette innlegget på Instagram

Dekorasjon i bambus

Lanterner er et must i det bohemske bryllupet. Disse lyslyktene utgjør en skikkelig god stemning og kan plasseres rundt om på bordene, rundt om i bryllupslokalet eller de kan henge over bordene.

Rålekker lampe og lykt i bambus – wow, sier vi bare.

Disse kan henges rundt i hele lokalet eller over bordene.

Denne lekre dekorasjonen fra Bloomingville med et sett på to kan henges på veggen, henge over bordet eller legges rundt om på bordene. Litt annerledes, men fresht!

Pampasgress er en klassiker i det bohemske bryllupet. Disse kan man dekorere med på mange ulike måter. Enten kan man lage en større bukket sammen med andre tørkede blomster, sette de i vaser utover bordene eller bruke de som en «løper» midt på bordet.

Se dette innlegget på Instagram

Lyslenke

Prikken over i-en i et bohemsk bryllup er selvfølgelig lyslenker. Disse perfekte lyslenkene passer godt både inne og ute og kan dekorere vegger, bordet, henge rundt om i trærne eller over bordet.

Se dette innlegget på Instagram

Lysestaker og kronelys

Perfekte lysestaker til boho-bryllupet. I fargepaletter som brunt, glass og rosa harmonerer de godt med bambus, linduker og klare vaser.

Kronelys

Tynne kronelys fra Stoff. Disse er perfekte å plassere rundt på bordene og de er lekre i lysestaker som tar flere lys. Kronelysene finnes i mange ulike farger og i det bohemske bryllupet er kanskje hvit, beige, rosa og blå en perfekt kombinasjon?

De populære stearinlysene fra Hay er et godt alternativ hvis man ønsker noe annet enn de hvite originale kronelysene.

Se dette innlegget på Instagram

Vaser

Denne lekre vasen fra Arket er fin å plassere rundt på bordene. I kombinasjon med spisebrikker i naturfarger, rosa linservietter og pampasgress er disse optimale. I vasene kan du ha pampas eller andre tørkede blomster.

Runde vaser er perfekt å plassere rundt om på bordene. Plasser de i klynger eller hver for seg. Det som er lekkert i disse er å plassere kun én blomst i hver.

Tid for å dekke på

Nydelig linservietter i en vakker rosa fargepalett.

De superpopulære glassene i Ripple-serien fra Ferm Living gir oss den bohemske «viben». Disse glassene er bare så fine!

Spisebrikker laget av palmefibre i en nydelig naturfarge er akkurat det som trengs i et bohemsk bryllup. Disse spisebrikkene har matchende serviettringer vi gjerne bruker rundt de rosa linserviettene.

Se dette innlegget på Instagram

Linduker

Skap en lun stemning ved å dekke bordene med beige linduker – alltid et smart triks.

Se dette innlegget på Instagram

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: