Fortryllende brudebukett til bruden: Få drømmebuketten i tide til livets vakreste dag!

bryllupsblomster fra botanik her en brudebukett
Kommersielt innhold

Din brudebukett følger deg hele veien ned midtgangen, til slutten av mottakelsen og inn i bryllupsfotoalbumet ditt. Vi vet det, det er en stor og viktig avgjørelse.

Å si “yes to the dress” er ikke det eneste du som brud må gjøre. Du må nøye velge både blomstene, fargene og stilen på brudebuketten, slik at den blir en perfekt forlengelse av brudekjolen og tilbehøret.

Og ikke bare skal brudebuketten være vakker - den skal representere deg.

Men hvordan finner du din drømmebukett? Og hvordan gjør du dette enklest mulig, så du sparer dyrebar tid?

Vel... Etter at du har sett brudebukett-kolleksjonen til Botanik, vedder vi på at brudekjolen din ikke er den eneste du vil si ja til!

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Kuzima Svetlana, Siobhan Beasley og Botanik
Kommersielt innhold // I samarbeid med Botanik

Verdens fineste bukett! Dåner fortsatt over drømmebuketten den dag i dag ♥♥♥

Brudebukett og brud
Raissa Sjøthun

Brudebukett

Blomsterhandleren, Botanik, elsker bryllup – enten det er minimalistisk eller pompøst, klassisk eller kreativt. De tilbyr en rekke fortryllende «ready-to-wear» brudebuketter for levering i Oslo og omegn.

Med bare noen få tastetrykk, vil Botanik sine usedvanlig dyktige florister lage en fotogen og trollbinende brudebukett til deg. Gjennom Botanik vil din bukett være nøye gjennomtenkt og stylet med mesterhånd for å matche din smak og stil, og ikke minst – din brudekjole.

Botanik designer brudebuketter for å gjøre det enkelt og praktisk å få høykvalitets blomsterdesign levert på et blunk!

Vi laget et tilbud om å bestille blomster på nett ettersom så mange har etterspurt standardløsninger for brudebuketter. Vi bruker vakre blomster i sesong - i farger og stil som brudeparet ønsker.

— Hedda Braathen, daglig leder, Botanik

Slik finner du brudebuketten du drømmer om

Å bruke timer på å lete etter den perfekte brudebuketten kan være overveldende, men med Botanik blir alt så mye enklere.

Botanik dedikerer tiden sin til å skape vakker blomstermagi til din bryllupsdag. Du kan forvente en vakker bukett til ditt drømmebryllup som er nøye planlagt og satt sammen av deres flinke florister. Du får derfor det aller lekreste, til konkurransedyktige priser ved å bestille din brudebukett hos Botanik.

Botanik slår et slag for det unike og setter sammen blomster i en form og stil som komplimenterer hverandre på en moderne og lekker måte. Vi følger trender fra utlandet for at vi hele tiden skal bli bedre, og tilbyr nye sammensetninger du ikke ser alle andre steder, samtidig som vi er veldig glad i det klassiske og tradisjonelle. Vi er løsningsorienterte og gjør alt vi kan for at dagen til brudeparet skal blir så vakkert som overhodet mulig.

— Hedda Braathen, daglig leder, Botanik
Brudepar med brudebukett

Slik fungerer det

Steg 1: Velg mellom to stiler på din brudebukett
Velg mellom to stiler og tre farger til din brudebukett: klassisk eller naturlig. Den klassiske stilen gir et klassisk og stramt utseende for en sofistikert og tradisjonell look, mens den naturlige stilen gir et mer romantisk og levende uttrykk hvor blomstene settes sammen i en løsere form. 

Steg 2: Velg dine favorittfarger
Du velger så fargene du ønsker. Fargene du kan velge er hvitt og grønt, pastell eller fargerik. Botanik setter da sammen sesongens vakreste blomster i stilen og fargene du velger til konkurransedyktige priser. I tillegg til dette leverer de direkte til bryllupslokasjonen i Oslo og omegn for en tilleggspris.

Steg 3: Utsjekk, levering og ordreprosess
Etter du har fullført handelen, velger du så leveringsdato. Vi anbefaler 2-3 måneder før selve dagen, og senest 10-14 dager. Etter du har sjekket ut, sendes bestillingen direkte til Botanik. Når bestillingen din er behandlet, vil din brudebuketten bli levert til din bryllupslokasjon i perfelt tid før bryllupet.

Vi jobber tett med bruden og brudgommen for å skape en dag de sent vil glemme. Bestiller du fra bryllupskolleksjonen kan du være trygg på at det vi leverer er av ypperste kvalitet og at vi leverer som avtalt.

Hedda Braathen, daglig leder, Botanik
Forlovelsesbukett fra Botanik

Blomster med symbolisme som oser av kjærlighet

Hvis du er fascinert av den kulturelle symbolikken knyttet til blomster, er det ingen mangel på blomster med lykkebetydninger, spesielt for bruder. Noen av de beste og deres symbolikk er:

Rose – Kjærlighet, vedvarende lidenskap, glede

Peon – Romantikk, lykkelig ekteskap, velstand

Brudeslør – enhet, langvarig kjærlighet

Solsikke – Lojalitet, lang levetid, lykke

Georginer – Eleganse, evig bånd

Syrin – Første kjærlighet, ro, lidenskap

Ranunkler – Sjarm, attraksjon

Tusenfryd – Vennskap, morskap, ny begynnelse

Tulipan – Ekte kjærlighet

Orkidé – Kjærlighet, skjønnhet, luksus

Duftranke – Godt ekteskap, reise

Når du velger blomstene dine til brudebuketten din, velg den komponenten som er viktigst for deg, enten blomstertype, farge eller symbolsk betydning, og gå derfra. Det er mulig å ende opp med en bukett som inkluderer favorittblomsten din, favorittfargen din og en betydningsfull betydning – kanskje det blir din perfekte brudebukett!

Tips!

Ønsker du en brudebukett som ser tilfeldig ut? Da kan det være lurt å la deg inspirere av forloverbukettene som ofte er enklere i stilen enn de tradisjonelle brudebukettene.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: