Brudekjole i bohem-stil

Brudekjole bohem
Artikkelen inneholder annonselenker

Er letingen etter den perfekte brudekjolen til den store dagen i gang? Vi har funnet frem 16 brudekjoler i bohem til deg som drømmer om en brudekjole i bohem-stil til bryllupet!

Tekst: Next Content Studio Foto: Etsy og produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

«Boho-chic» i eget bryllup? Vi elsker det!

Bohem-inspirerte brudekjoler betyr en litt mer avslappet brudekjole, og kan være så mangt. Det karakteristiske ved brudekjoler i denne stilen er ofte broderier eller spennende silhuetter. Brudekjolene faller nemlig gjerne noe mer avslappet og naturlig på kroppen.

Tenk tilfeldig, løst og ledig. Kanskje har for eksempel brudekjolen hengende broderier rundt armene, som en separat del fra selve kjolen. Det hele for å uttrykke det litt tilfeldige, men allikevel elegante rundt en brudekjole à la bohem!

Brudekjoler i bohemstil

Bohemske brudekjoler kan selvfølgelig også være enkle, figurnære satengkjoler, både med og uten ermer. Her kan du tilføre et ekstra bohemsk uttrykk ved og for eksempel ha et større slør, en blomsterkrans, bånd i håret eller en rocka hatt.

Vi vil vel si at man kan gi de aller fleste brudekjoler det bohemske uttrykket man ønsker!

Vi har funnet 16 kjolefavoritter som inspirasjon til det bohemske bryllupet du kanskje ønsker deg?

Les også: Dette er historien bak den tidløse bohemstilen.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Romantiske brudekjoler

Den avslappede

Brudekjole med lekre broderier, knapper i krystall og perler gir kjolen det lille ekstra. Gi kjolen ulike uttrykk ved å velge bare skuldre eller ikke.

Les også: 30 brudekjoler på budsjett.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: