Brudekjole fra Sadoni – 12 kjoler i 4 stiler

Hos Sadoni finner du brudekjolen du drømmer om
Kommersielt innhold
Artikkelen inneholder annonselenker

Vet du hvordan din drøm av en brudekjole ser ut? Om nei - fortvil ikke! I samarbeid med brudemerket Sadoni gir vi deg 12 brudekjoler i 4 ulike stiler, slik at du kan komme nærmere kjolen som sier ja. Kanskje svaret nettopp er en brudekjole fra Sadoni?

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Sadoni
Kommersielt innhold // I samarbeid med Sadoni
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Veien til den perfekte brudekjole, den er ikke bare bare! Hvor skal du starte og hva er egentlig den riktige stilen for deg? Designer og medgrunnlegger av Sadoni, Trude Sadoni, mener at en brudekjole først og fremst handler om å glede seg selv. Hun anser ikke brudekjolen som «bare» en hvit kjole, men en refleksjon av dine verdier, livsstil og personlighet.

Med nøkkelordene pure, effortless & feminine har Sadoni gjennom 18 år tilbudt bruder stilren nordisk design, og det i verdensklasse. Sadoni er det største norske brudemerket internasjonalt, med over 40 butikker verden over. I April deltar de også på New York Fashion Week, som er noe av det gjeveste innen moteindustrien.

Sadoni har vakre kjoler for alle

Finn din brudekjole hos Sadoni

Ikke bare er kjolene fra Sadoni kjent for å være lette og se uanstrengt vakre ut, du skal også kunne føle deg fri og komfortabel med en på. Samtidig som design og komfort er ivaretatt, er de i tillegg etisk produsert. Alle kjolene sys for hånd på et eget atelier i Latvia, av seks jenter som legger tid og omsorg i arbeidet.

Visste du at Sadoni også tilbyr et bredt utvalg av kjoler innen større størrelser? Her er det noe for alle, uansett former og preferanser!

Fremfor alt fokuserer nemlig Sadoni på å kunne være et brudemerke med gode verdier, som står for funksjonalitet, bærekraft og høy kvalitet. På denne måten jobber de transparent og kan garantere kvalitet i alle ledd, både for brudene, arbeiderne og miljøet. Dette er et ordentlig kvalitetsstempel, spør du oss.

Hvilken stil er den rette?

For å finne din stil innen brudekjoler, er det lurt å ta utgangspunkt i stilen du ellers har. Foretrekker du det enkle eller liker du å skille deg ut? Samtidig som det er fint å kunne ta det litt ekstra ut akkurat denne dagen, er det også viktig å føle seg som seg selv.

Vi har funnet frem 12 unike brudekjoler innen 4 ulike stiler; romantisk, stilren, bohemsk og moderne.

Romantisk brudekjole

En romantisk brudekjole på livets mest romantiske dag – det kan ikke slå feil! En romantisk brudekjole kan være så mangt, men kjennetegnes gjerne av blonder, klassiske snitt og lag på lag med tyll i en skjønn (og romantisk) harmoni.

Ditt Bryllups romantiske favoritter

Stilren brudekjole

Dersom du foretrekker det enkle, er nok en klassisk og stilren brudekjole noe for deg. Den er ikke for prangende i uttrykket, men har fokus på pene snitt og rene stoffer. Perfekt å pynte opp med lekre assesoarer, i den grad du måtte ønske.

Ditt Bryllups stilrene favoritter

Bohemsk brudekjole

Bohemske brudekjoler er i vinden – og det med god grunn! Typisk for en bohemsk brudekjole er at den er løs i passformen, har fotsid lengde, lett stoff og blonder. Blondemønsteret er gjerne noe mer orientalsk, enn ved en romantisk variant.

Ditt Bryllups bohemske favoritter

Moderne brudekjole

En moderne brudekjole er fri for regler. Her kan du leke deg med stoffer og mønster, til og med farger om du måtte ønske. Det som gjør den moderne er at den har en liten snert, en uventet detalj, som skiller den fra en mer klassisk variant.

Ditt Bryllups moderne favoritter

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: