Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Brudekjole med skjørt og topp

brudekjole med skjørt og topp

En todelt brudekjole er kommet for å bli! Velger du et skjørt og en topp som brudekjole har du også plagg du kan bruke i lang tid fremover. Et bærekraftig og gøyalt alternativ!

ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Kaviar Gauche har et magisk brudeunivers hvor de leker seg med plagg for plagg, fremfor en brudekjole. Slik kan du finne topp, skjørt og jakker som tilsammen utgjør din brudekjole.

Antrekk bestående av Bowerall Short og Over The Sky Skirt fra Kaviar Gauches Cloud 9 Collection.

Langermet

Skap et elegant og sofistikert uttrykk med fotside skjørt eller langermede topper. Velg mellom knyting i midjen og v-hals, ballongermer eller hva med en boatneck for retro vibber? 

Kort og godt

Crop-top er superlekkert sammen med skjørt med høyt liv, slik at du kun viser en liten flik av magen. Urbant, men allikevel tekkelig nok for bryllup. Dessuten benytter du deg jo av effekten en todelt brudekjole faktisk kan ha!

Todelt brudekjole fra LT Couture Atelier via Etsy.

Romantisk

Blonder, naturmaterialer som ull og lin, samt duse blomstermønstre, skaper en romantisk vibbe. Hold resten av antrekket nøytralt og suppler heller med en romantisk blomsterkrans (slik lager du den selv!) – eller hva med en brudebukett av tørkede blomster

Foto: Brandon Morgan /Unsplash.

IT-faktor

Vi ønsker alle å «make a statement» i bryllupet vårt! Og noen mer enn andre:) Våg deg noe utenfor komfortsonen med disse favorittene – og husk å holde fokuset på enten skjørt eller topp.

Skjørt fra Emilio Pucci hos Matches Fashion.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...