Brudekjoler: 35 brudekjoler til bruden

brudekjoler
Artikkelen inneholder annonselenker

Å navigere en jungel av brudekjoler er utfordrende når det er på tide å finne O Store Brudekjole! Heldigvis kan du velge akkurat den du liker best - men hvor i all verden starter man? Her er en stor oversikt over brudekjoler sortert etter ulike stiler. Håper den vil hjelpe deg i jakten!

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Det å lete blant hundrevis av brudekjoler krever både tid, research og noen økonomiske valg. I tillegg bør man jo huske på å legge inn god nok tid i bestillingen til at den både rekker frem i god nok tid + for skredder til å gjøre endringer.

Men først: til den morsomme delen! Hvilken stil ønsker du å ha? Hvilken brudekjole bringer frem ditt «Say Yes to the Dress»-øyeblikk?

Noen tips på veien her er å se etter hvilken kroppsfasong du har og deretter velge silhuett basert på dette. Et besøk i en brudesalong (eller tre) kan også gi deg gode pekepinner – og kanskje finner du til og med drømmekjolen i en av dem? Få gode tips av kommende brud Anna Olette Tangen her. Salongen White by Green tipser her om å ikke ha for mange ideer og visjoner for stilen på brudekjolen før du kommer til salong. Du blir nemlig ofte positivt overrasket når man har mer blanke ark og ekspertene i salongen kan finne frem noen forslag først.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Brudekjoler

Vi har også snakket med bruder som forteller at det praktiske med brudekjolen er vel så viktig – du skal tross alt både vies, klemmes, danse og spise – pluss kanskje du trenger å løfte noen barn? Bære et bord? Fotograferes i gjørme? Ha dette i bakhodet når du står foran speilet i salongen!

Utvalget av brudekjoler på nett er stort og godt – og du må ofte uansett gjøre noen tilpasninger på størrelsen hos en skredder. Få gode råd til hvordan velge brudekjole på nett her.

Så til tilpassingen av brudekjole hos skredder – sett av tid og noen tusenlapper til dette i budsjettet ditt før du begynner jakten. Dette er svært vanlig å måtte gjøre – og er vel verdt det når du ser resultatet!

Annonse

Vakker paljettkjole fra Rotate

My Theresa Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: