Brudekjole

Klassisk kjole fra Sadoni, Iselin
Artikkelen inneholder annonselenker

Det er på tide å finne O Store Brudekjole! Heldigvis kan du velge akkurat den du liker best - men hvor i all verden starter man? Her er en stor oversikt over brudekjoler sortert etter ulike stiler. Håper den vil hjelpe deg i jakten!

Tekst: Redaksjonen Foto: Sadoni

Det å lande den perfekte brudekjole er ingen enkel sak. Det krever både tid, research og noen økonomiske valg. I tillegg bør man jo huske på å legge inn god nok tid i bestillingen til at den både rekker frem i god nok tid + for skredder til å gjøre endringer.

Men først: til den morsomme delen! Hvilken stil ønsker du å ha? Hvilken brudekjole bringer frem ditt «Say Yes to the Dress»-øyeblikk?

Noen tips på veien her er å se etter hvilken kroppsfasong du har og deretter velge silhuett basert på dette. Et besøk i en brudesalong (eller tre) kan også gi deg gode pekepinner – og kanskje finner du til og med drømmekjolen i en av dem? Få gode tips av kommende brud Anna Olette Tangen her. Salongen White by Green tipser her om å ikke ha for mange ideer og visjoner for stilen på brudekjolen før du kommer til salong. Du blir nemlig ofte positivt overrasket når man har mer blanke ark og ekspertene i salongen kan finne frem noen forslag først.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Vi har også snakket med bruder som forteller at det praktiske med brudekjolen er vel så viktig – du skal tross alt både vies, klemmes, danse og spise – pluss kanskje du trenger å løfte noen barn? Bære et bord? Fotograferes i gjørme? Ha dette i bakhodet når du står foran speilet i salongen!

Utvalget av brudekjoler på nett er stort og godt – og du må ofte uansett gjøre noen tilpasninger på størrelsen hos en skredder. Få gode råd til hvordan velge brudekjole på nett her.

Så til tilpassingen av brudekjole hos skredder – sett av tid og noen tusenlapper til dette i budsjettet ditt før du begynner jakten. Dette er svært vanlig å måtte gjøre – og er vel verdt det når du ser resultatet!

Klassiske brudekjoler

Brudekjole med blonder

Elegant brudekjole

Enkel og elegant sier du? En slik brudekjole vil passe de fleste stilarter – og i tillegg står du fritt til å dresse den opp eller ned med sko, slør og annet tilbehør.

La deg inspirere av 10 elegante brudekjoler her.

Brudekjole med tyll og volum

Annonse
brudekjole

Brudekjole med 3D-blomster

Etsy Kjøp her

Bohemske brudekjoler

Boho er og blir en av de største tendensene for brudekjoler – men vet du egentlig hvilken bohemske stil du er ute etter? Historisk sett har nemlig dette ordet rommet så mangt – sjekk ut hvilken epoke du liker best her.

Vi har også to dedikerte guider for bohemske brudekjoler du finner dem her og her. Videre er det superromantisk med en blomsterkrans i håret om du velger en bohemsk brudekjole – her gir tidligere brud og hårstylist Live Guttu Rashica og blomsterdekoratør Ester R. Andresen deg tipsene til hvordan du lager den selv.

Kort brudekjole

Ta en Audrey Hepburn og gå for en kort og klassisk brudekjole. Ikke helt der? Hva med en strassbelagt kort brudekjole som kjole nr. 2 på selve dagen à la Den italienske it-jenat Chiara Ferragni? Perfekt for nattens sene (danse)timer!

Annonse

Mini blondekjole

By Malina Kjøp her

Buksedresser og jumpsuits

Bli inspirert av kjendiser som velger å hoppe i buksedressen på bryllupsdagen her – altså finnes det noe kulere? Trenden kryper mot nord og i desember sa den svenske influenceren Sofi Fahrmann «ja» iført en lekker jumpsuit.

Jumpsuit med glitteroverdel

Max Mara Kjøp her

Psst:

Vurdert en todelt brudekjole? Ekspertene tipser deg!

Strass og perler

Perler er i vinden som aldri før! Sjekk bare ut bryllupet til it-jenta Camille Charriere som valgte perler i håret til den store dagen (i Paris!). Videre har vi den svenske influenceren Sofi Fahrman som giftet seg i desember 2021 og gikk for perlebelagte Jimmy Choos og en elegant buksedragt. Stjel stilen her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: