Her finner du brudekjoler i Kristiansand og Agder fylke | Komplett oversikt over brudesalonger

Skal du stå hvit brud i den idylliske skjærgården på Sørlandet og er på jakt etter en brudekjole til den store dagen? Her er alle brudesalongene som finnes i Kristiansand og resten av Agder.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: White One Bridal
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Også på Sørlandet finnes det flere flotte salonger med gode muligheter til å finne den perfekte brudekjolen. Enten du bor i en av de største sørlandsbyene eller ved mindre tettsteder, har vi satt sammen en komplett oversikt for deg.

Her er alle salonger som selger nydelige brudekjoler i Kristiansand og ellers i Agder.

Judys Atelier i Kristiansand

Judy Hansen startet sin aller første brudesalong i en alder av 19 år i 2004. Den drev hun i nesten seks år før hun la den ned for å følge andre drømmer – men forkjærligheten for brudekjolene og skreddersømmen ble ikke borte. Nå driver hun Judys Atelier i sentrum av Kristiansand, hvor hun i tillegg til brudekjoler og selskapskjoler selger slør, sko og annet nødvendig tilbehør som setter prikken over i-en.

Skippergata 45, 4611 Kristiansand

Sjekk ut nettsiden her. 

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Elegant i Kristiansand

Brudesalongen Elegant i Kristiansand sentrum har holdt det gående siden 2012, og er en klesbutikk med egen brudeavdeling. Her får du tak i brudekjoler i Kristiansand fra merker som populære Pronovias, Mori Lee, Herve Paris, Madilaine, St. Patrick White One og La Sposa og Modeca. I tillegg selger salongen hårpynt, slør og annet tilbehør til den store dagen din.

Gyldenløves gate 1, 4611 Kristiansand

Sjekk ut nettsiden her. 

Brudesalongen i Arendal

Etter Kristiansand, er Arendal blant de største byene på Sørlandet. Og selv om det aller meste av shopping fremdeles skjer i bykjernen og på sentrene, er også Myrene et populært område for ulike industrier og butikker. Her holder byens eneste brudesalong til.

Myreneveien 26 B, 4847 Arendal

Salongen har ingen nettside, men sjekk ut Facebook-siden her.

Snefrids Hus i Grimstad

Drømmer du om ekte skjærgårdsidyll og pur lykke er Snefrids Hus absolutt verdt et besøk. Dette er ikke bare en brudesalong! På hele 1000 kvadratmeter på en dreamy gård kan du planlegge bryllupet ditt i vakre omgivelser – og overnatte om du vil. De selger både brudekjoler, dresser og selskapskjoler, og med over 30 års erfaring vil personalet garantert finne noe som faller i smak. Blant merkene salongen fører finner du Demetrios, Orea Sposa, White One, NIXA, Bianco Evento, Cavaliere, Ebony Rose og Snefrids eget design.

Sandkjærveien 50, 4886 Grimstad

Sjekk ut nettsiden her. 

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Drømmekjolen i Vennesla

Bak Drømmekjolen i Vennesla står Gunn-Rita Lian, som startet opp salongen i 2013. Hun har jobbet med brudekjoler i hele 22 år, og skal ha hjulpet flere tusen bruder med å finne den perfekte kjolen. Salongen fører merker som Stella York, St. Patrick, Zuzu, Diane Legrand, Monica Loretti, Angela Bianca, Wtoo og By Malina, i tillegg til tilbehør som slør, sko, bolero og smykker, samt brudepikekjoler.

Venneslamoen 13 C, 4700 Vennesla

Sjekk ut nettsiden her. 

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Den lille eksklusive i Søgne

Også Søgne kan skimte med en brudesalong – men vær obs på at salongen nå primært er for menn med herreantrekk til både salg og leie. Her får brudgommen både sjakett i alle størrelser med tilbehør og smoking med tilbehør, i tillegg til noen selskapsdresser som kun er for salg. Frister noe annet enn det salongen har i sortimentet, kan de skaffe alt fra Cavaliere Ceremony.

Furumoen 6, 4640 Søgne

Sjekk ut nettsiden her. 

 

Vi håper du finner din drømmekjole blant vakre brudekjoler i Kristiansand!

Oversikt over brudesalonger i hele Norge

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: