Her finner du brudekjoler i Nord-Norge | Komplett oversikt over brudesalonger i Nord-Norge

Skal stå hvit brud og leter etter brudekjoler i Nord-Norge? Vi har laget en komplett oversikt over alle salonger som selger brudekjoler.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: Sincerity by Justin Alexander, selges på Brudehuset i Tromsø
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

En klar fordel med å leve i 2023 er at det er så enkelt å shoppe på nett – også brudekjoler. Mens det tidligere ble sett på som reneste risikosporten, er det nå fullt mulig å kapre drømmekjoler med et tastetrykk. Men det mister jo fort noe av magien å ikke kunne møte opp i en brudesalong med gode venner. Også i Nord-Norge finnes det flere salonger med et stort utvalg nydelige brudekjoler. Men hvor finnes de?

Her finner du vakre brudekjoler i Nord-Norge.

Brudehuset i Tromsø

Bak Brudehuset i Tromsø står innehaver Grethe, som fikk ideen om å starte en brudesalong tilbake i 2000. Som utdannet frisør var ukens høydepunkt for henne lørdagene med brudepynting. Salongen fører populære merker som Stella York, Sincerity by Justin Aleksander, Maggie Sottero, Bianco Evento og Rebecca Ingram, og har to ganger blitt nominert til Årets Brudesalong i Norge.

Skippergata 34, 9008 Tromsø

Sjekk ut nettsiden her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Wrights Brudesalong i Tromsø

Midt i Tromsø sentrum ligger også Wrights Brudesalong. Den har holdt det gående siden 1983 og er faktisk byens eldste brudesalong. Her finner du vakre brudekjoler fra populære merker som Kenneth Winston, Ladybird, Ella Rosa og San Patrick, i tillegg til tilbehør som tiara og slør, smykker, sko og undertøy. Salongen selger og leier også ut brudepikekjoler og har også antrekk til brudgommen.

Storgata 48, 2. etg, 9008 Tromsø

Sjekk ut nettsiden her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Kjolesalongen i Bodø

Kjolesalongen har kledd opp bruder i over 60 år. Salongen i Bodø sentrum ble startet opp i 1958 og har klær til alle kropper, aldere og anledninger. I underetasjen har de en stor brudeavdeling med alt til bruden. Både vakre brudekjoler fra merker som Sweetheart, Sincerity, Modeca, MoriLee, LadyBird, Romantica, Phil Collins, Hillary Morgan og Bianco Evento, og tilbehør som slør, smykker og sko. Salongen har i tillegg kjoler til brudepiker og dress til brudesvenner, og leier også ut livkjole, sjakett og smoking til brudgommen.

Storgata 30, 8006 Bodø

Sjekk ut nettsiden her. 

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Dress to Impress by NIKA i Harstad

Også i Harstad har du mulighet til å finne drømmekjolen din. Nina Jakobsen har drevet kjolesalongen Dress to Impress by NIKA i rundt fem år. Her selger hun mange forskjellige typer brudekjoler til alle kropper og fasonger. I tillegg har hun både antrekk til brudepiker og brudesvenner, brudgom og ikke minst selskapskjoler til forlovere og gjester.

Margrethe Jørgensens vei 8, 9406 Harstad

Salongen har ikke nettside eller Instagram, men er å finne på Facebook her.

Flamingo Kjole & Brudesalong i Mo i Rana

Hos Flamingo Kjole & Brudesalong i Mo i Rana kan du finne brudekjoler i alle mulige stiler, enten det er en elegant og tidløs kjole du er på utkikk etter, eller en mer moderne kjole med en tvist. I salongen til Inna Østrem kan du finne brudekjoler fra merker som Demetrios, Cosmobella, Papilio og Florence. Har du et stramt budsjett, selger salongen også pene prøvesalgskjoler fra designermerker. Flamingo har også en rekke tilbehør som tiaraer, slør, smykker og sko, i tillegg til antrekk til brudepikene.

Ranheimsgata 8, 8622 Mo i Rana

Sjekk ut nettsiden her. 

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Perlen Frisør & Brudesalong i Lofoten

Mange drømmer nok om å si ja til hverandre på romantiske Lofoten. Bare tenk å kunne gifte seg i så flotte omgivelser, omgitt av fjell og hav! Også på Lofoten går det an å fikse seg brudekjole til den store dagen. Perlen Frisør og brudesalong på Leknes har holdt på siden 2012, og er både en frisørsalong med en rekke ulike skjønnhetsbehandlinger og brudesalong.

Storgata 19, 8370 Leknes

Sjekk ut nettsiden her. 

Oversikt over brudesalonger i hele Norge

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: