Brudekjoler med sløyfer

Brudekjoler med sløyfer
Artikkelen inneholder annonselenker

Er det en detalj som er verdt å legge merke til denne sesongen når det kommer til brudekjoler, er det sløyfer! Her er noen vakre brudekjoler som mestrer kunsten med sløyfer - for det er ikke "bare bare" å seal the deal med en sløyfe...

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Det er noe eget med brudekjoler med sløyfer. En sløyfe gir en retro vibbe til antrekket – til det glade 50-tallet, Audrey Hepburn, det søte, yndige og med det romantiske.

Derfor er det gøy å se at sløyfen er tilbake i motebildet – og på brudekjolene for våren 2023. Den kommende brudesesongen er det faktisk både små- og store sløyfer som gjelder – tenk design og hva du liker!

Utover det, kan den egentlig plasseres hvor som helst: Skuldre, mage, ryggen, ermene. Merk deg at noen også selger sløyfer som en separat del av kjolen. Det gir deg fleksibilitet – og gode muligheter for sløyfefester også i etterkant av bryllupet.

Brudekjoler med sløyfer

Flere brudekjolemerker har hoppet på sløyfe-trenden den kommende sesongen. Populære merker som Pronovias, Eva Lendel, Rotate Birger Christensen, Rebecca Vallance og Made With Love er noen av dem. Med ulik design har vært enkelt merket omfavnet trenden på sin måte.

Kjolene kan være både korte og lange. Og for deg som ikke ønsker å gifte deg i en kort kjole, men som kanskje er på leting etter en kjole til «bli kjent festen» eller en «second dress» – kanskje en kjole med sløyfe kan passe til deg da?

Vi måtte bare dele dette innlegget fra Instagram-kontoen til brudekjolemerket Made With Love, hvor bruden har på en kjole med sløyfer på skuldrene. Og hatten… Wow!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Brudekjoler med sløyfer

Brudekjole med sløyfe og lange ermer

Eva Lendel
Kjøp herAnnonse

Brudekjoler med sløyfer

Drømmekjole med blomst fra Magda Butrym

My Theresa
Kjøp her

Brudekjole fra Eva Lendel med sløfye. Modell: ANTI. Se mer på Eva Lendel her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: