21 brudekjoler i plus size | Fremhev dine flotteste kurver i 2023!

Artikkelen inneholder annonselenker

Er du på jakt etter en brudekjole i plus size som legger seg lekkert rundt figuren din og som fremhever dine flotteste kurver?

Look no further!

Tekst: Next Content Studio Foto: White One / Pronovias / Mori Lee / Øvrige: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_2

Din perfekte brudekjole

Å kjøpe brudekjole kan være overveldende – spesielt når det gjelder å finne den riktige silhuetten.

Men vet du hva?

Det er stor sjanse for at din perfekte brudekjole allerede er designet.

Merker du kan få tak i Norge som fører brudekjoler i plus size

White One Bridal

White One er brudekjolemerket som feirer og designer for mangfold og personlighet. Fordi hver eneste brud er ulik, har White One lansert det de kaller for «Bridentity» (brudeidentitet). De feirer skjønnhet og brudens identitet på en helt egen måte. White One vet hvor viktig det er for bruden å finne kjolen som sier «Ja!». De designer kjoler og som passer til både personlighet, stil og kroppsfasong. Dett er grunnen til at de et enormt vakkert og variert tilbud i sine kolleksjoner.

Brudesalonger i Norge som fører White One Bridal:

Brudehuset i Hamar, Tessem Brud i Trondheim, Eva Brud i Heimdal, Brudekjolen i Oslo, Ski Brudesalong i Ski, Belle Amie i Bergen, Brudesenteret i Drammen og Maria Chei på Bryne.

Pronovias

Det som startet som en eksklusiv brudesalong i Barcelona i 1922, er i dag et av de mest respekterte og suksessrike globale brudekjolemerkene. Pronovias er kjent for sin håndsydde og upåklagelige kvalitet, for sine intrikate detaljer, og det faktum at det tar i gjennomsnitt 120 timer å ferdigstille én kjole.

Brudesalonger i Norge som fører Pronovias:

Brudekjolen og Kristins Brudesalong i Oslo, Elegant Brudesalong i Kristiansand, Brudehuset i Bergen, Tessem Brudesalong i Trondheim, Maria Schei på Bryne og Fru Tjernsli på Råholt.

Mori Lee

Mori Lee er et brudekjolemerke for alle bruder og budsjetter. Kjolene er nydelig utbrodert med blonder, krystaller, paljetter og perler. På tross av sin lekre overflod av broderinger og detaljer, ligger mange brudekjoler fra Mori Lee ute til en overkommelig pris. Andre designere med liknende mengder detaljer selger kjoler for dobbelt så mye. Med andre ord: Du får alltid mye for pengene.

Merket fører hele 7 ulike kolleksjoner: Mori Lee, Blu, Julietta, Voyage, Grace, The Other White Dress, Madeline Gardner og AF Couture. I Voayge-kolleksjonene finner du de rimeligste brudekjolene, mens de dyreste kjolene finnes i kolleksjonene Mori Lee og AF Couture. I Julietta-kolleksjonen er der du finner brudekjoler i plus size.

Brudesalonger i Norge som fører Mori Lee:

Ski Brudesalong i Ski, Eva Brud i Heimdal, Brudesenteret i Drammen, Elegant Mote- og Brudesalong i Kristiansand, Diin Brud og Selskap i Oslo, Ann Selda i Skien, Kika Weddings i Bergen, Fru Tjernsli på Råholt, Box Brud i Trondheim, Christiane Brudesalong i Sandvika.

Made with love

Made with love sin kjærlighetshistorie begynte da Josh fridde til sin Carla i 2013. Etter brudekjolejakt og -prøving i 10 ulike salonger i Australia bestemte hun seg for å lage sin egen og sitt eget brudekjolemerke. Kun fire måneder senere var den første kolleksjonen klar. Carla, grunnleggeren av Made with love, skriver på hjemmesiden at en Made with love-brud kan sees på lang avstand. Hun er den første til å spise av bryllupskaken og den siste som forlater dansegulvet. Bruden er en håpløs romantiker og hun elsker lattermilde kvelder over cocktails med venninner. Hun er særegen og drømmer om å finne en kjole som matcher hennes vakre og selvsikre seg.

Brudesalonger i Norge som fører Made With Love:

White by Green i Oslo.

Drømmende brudekjoler i plus size på nett

Forhandlere som blant annet By Malina, Asos og My Theresa tilbyr brudekjoler som vil få deg til å se smashing ut! Flatterende silhuetter som A-linje, havfrue og slirekjoler er alltid et godt valg, men ikke vær redd for å eksperimentere med din unike stil og preferanser. 

For å hjelpe deg med å finne brudekjoler som også kommer i plus size, har vi nedenfor rundet opp en vakker samling av klassiske, fortryllende og lekre stiler – kun for deg!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: