19 brudekjoler til under 10 000 kroner

Brudekjoler under 10 000 kroner
Artikkelen inneholder annonselenker

På leting etter brudekjole med paljetter, ballongermer eller tyll og som er figurnære, løse, kortermet eller langermet? Vi har plukket ut våre favoritter til under 10 000 kroner!

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Kjære Ditt Bryllup-leser og kommende brud!

Nå som høysesongen for bryllup er i full gang og sommeren har vært full av nydelige bryllup, begynner det å bli tydelig å se hva slags brudekjoler som har trendet i år. For å trekke frem norske bruder og hva som ser ut å ha trendet her, så har vi sett flere tendenser, men noen som skiller seg ut.

Det er ingen tvil om at minimalistiske kjoler trender i år, gjerne de i tung silke, med bare skuldre og langt slep. Gjerne pyntet opp med meterlange slør, både uten og med broderier.

Vi har også lagt merke til de mer trendy kjolene med korsettlignende overdel og som gjerne er i tyll med løse ballongermer og store skjørt.

Blant annet denne norske bruden . Wow, så vakker!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Kjolene i bohemstil er også spottet på flere bruder, og vi elsker de også.

Denne uken har vi tittet gjennom våre favoritt nettbutikker og plukket ut brudekjolene som vi veldig gjerne skulle klikket hjem selv. Ved brudekjoleleting er det så mange steder man kan titte og man kan jo titte evig. Det vet vi alt om!

Her er våre favoritter!

Brudekjoler under 10 000 kroner

Annonse
Brudekjole med paljetter fra Etsy

Populær brudekjole med paljetter

Etsy Kjøp her
Annonse
Bohemsk brudekjole fra Etsy

Bohemsk brudekjole med blonder

Etsy Kjøp her

By Malina er et perfekt merke å utforske til denne prisklassen – de har så mange nydelige brudekjoler under 10 000 kroner. I kolleksjonene deres har de både figurnære og løse kjoler. De har kjoler i tyll og silke, samtidig som de har trendy tendenser på kjolene.

Etsy er også et lurt sted å titte innom, hvor du kan finne så mange nydelige kjoler du kan klikke hjem. Vi blir virkelig inspirert av å titte der inne!

Annonse

Blondekjole fra By Malina

Apprl Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: