40 enestående og billige brudekjoler til under 5000 kroner

billige brudekjoler
Artikkelen inneholder annonselenker

Mange av oss går inn i brudekjole-leting med en tanke om "jeg skal prøve å finne billige brudekjoler".

Denne oppgaven (slik vi kjenner bruder) kan faktisk føles umulig. Så, vi har spart deg for litt tid og funnet 29 rålekre og elegante brudekjoler til under 5000 kroner.

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene og unsplash
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Sommerferien er over for denne gang, men kanskje ble denne sommeren litt ekstra spesiell for deg? Vi snakker selvsagt om forlovelse. Er du nyforlovet og er i gang med brudekjoletitting, da er du kommet til rett plass. Kanskje du allerede har gjort deg opp noen tanker om hva slags kjole du vil ha, til omtrent hvilken prisklasse og hvor du skal begynne å titte?

Kanskje har du som nyforlovet allerede opprettet en ny inspirasjonsmappe på Instagram og på Pinterest og lagrer alt du kommer over som du elsker. Tenk på oss i Ditt Bryllup som en egen inspirasjonsmappe, men hvor vi har funnet inspirasjon for deg.

Billige brudekjoler til under 5000 kroner

Vi har plukket ut et knippe på 28 brudekjoler, som koster under 5000 kroner. Det vi liker så godt med kjoleutvalget her er at det finnes så mye for en hver smak. Liker du figurnære kjoler, lange skjørt, tyll, paljetter eller kanskje linkjoler? Da har vi tips til deg!

 

Velger man å gå for en mer minimalistisk brudekjole, er tilbehør som brudeslør eller en vakker hårbøyle perfekt for å gi brudekjolen det lille ekstra. Se på dette nydelige brudeparet. Nå ble i hvert fall vi inspirert til å velge brudeslør med broderier og blonder!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Annonse
Brudekjole fra Etsy

Figurnær brudekjole med åpen rygg

Etsy Kjøp her

Annet tilbehør som virkelig løfter en hver brud på bryllupsdagen er de nøye utplukkede smykkene. Nydelige øredobber, pynt til håret, et perlesmykke, sko og en stunning forlovelsesring er perfekte accessories på den store dagen. Vi elsker tilbehøret til denne bruden. Bilderserien er tatt av vår brudespaltist og fotograf Anna Olette Visuals.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

15 mest leste saker om brudekjoler
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: