Forlover- og brudepikebukett: Supersjarmerende blomster til din magiske dag

Forlovelsesbukett fra Botanik
Kommersielt innhold

Når det kommer til blomsterbukett og bryllup, er det ingen tvil om at ditt hovedfokus ligger på selve brudebuketten.

Og det med god grunn.

Brudebuketten har makten til å enten forstyrre, eller bli en fortryllende forlengelse av brudekjolen og tilbehøret. Det samme gjelder forlover- og brudepikebuketten.

Valget ditt er derfor en viktig avgjørelse. Brudepikebukettene skal ikke stjele oppmerksomhet fra selve brudebuketten, men kan fint være like nydelige som brudebuketten de skal stå i stil til.

La deg bli inspirert av disse iøynefallende forlover- og brudpikebukettene fra Botanik. De blir levert direkte til bryllupsstedet ditt, eller til din dørmatte. Du velger. På den måten slipper du å tenke på åpningstider og å utnevne en bukett-ansvarlig for henting. Hele prosessen går sømløst som avtalt.

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Kuzima Svetlana, Siobhan Beasley og Botanik
Kommersielt innhold // I samarbeid med Botanik

Tusen takk for de fantastisk nydelige blomstene dere lagde til vårt bryllup! De var akkurat som vi hadde drømt om – bare enda finere ♥ Dere anbefales videre til alle vi kjenner!

Brudepikebukett dekorasjon
Christine & Nicholas

Bryllupsblomster til forlovere

En forloverbukett bør stå til din brudebukett, og som det meste annet, bør de være nedtonet i forhold til din. Velg for eksempel en farge fra din brudebukett som går igjen i deres, eller gå for en blomst som alle får i sitt vakre blomsteroppsett. Forlovere blir også ofte tatt bilde av sammen, så bukettene deres bør stå pent til hverandre og være nokså like for et best mulig resultat.

Fra myke og lunefulle til elegante og stilige

Velg fra Botanik sitt rikholdige utvalg av forlover- og brudepikebuketter, alle profesjonelt håndlaget og tilpasset enhver smak: fra myke og lunefulle til elegante og stilige. Å bestille blomster på nett er et godt alternativ når det gjelder pålitelighet, leverings-service og utnyttelse av tid. 

Les også: Fortryllende brudebukett til bruden: få drømmebuketten i tide til livets vakreste dag! 

Psst... Send gjerne bilde av forloverbuketten til forloverne dine i god tid - slik kan de ha den med i tankene når de velger kjole til den store dagen.

Brudepikebukett

Skal du ha små og sjarmerende brudepiker eller brudesvenner i ditt bryllup? Da er barnebuketter et must! Brudepikebuketter bæres vanligvis av de små og er vanligvis mindre enn brudepikebukettene, men visuelt lik i stil og tema. Definitivt et «aww-øyeblikk!” Vi falt helt for disse…

Florister bruker mye tid på brudesamtaler og ineffektiv kommunikasjon. Vi vil heller bruke denne tiden på å skape vakker blomstermagi i ditt bryllup. Du får derfor det aller lekreste, til konkurransedyktige priser. En vakker kolleksjon av alt du trenger av blomster til ditt drømmebryllup, møysommelig planlagt og satt sammen av våre flinke florister.

— Hedda Braathen, daglig leder, Botanik

Hvorfor det er en super idé å kjøpe forlover- og brudepikebukett på nett?

  1. Stort utvalg av alternativer: Når du bestemmer deg for å kjøpe en brudepikebukett eller forloverbukett hos Botanik, vil du finne at de har et bredt utvalg av blomsterbuketter som du kan velge mellom. Botanik har satt opp forskjellige kategorier av blomsteroppsett som du enkelt kan velge i henhold til bryllupstema, farge, stil og størrelse.
  2. Sparer tid: Bryllupsplanlegging er en hektisk tid, men ved å finne forlover- og brudepikebukettene dine på Botanik, trenger du ikke engang å forlate hjemmet ditt. Hele prosessen med å velge bryllupsblomster og kjøpe dem på nettet er med andre ord meget tidsbesparende.
  3. Konkurransedyktige priser: Når du bestemmer deg for å kjøpe bryllupsblomstene dine hos Botanik, kan du være sikker på at du får blomster til konkurransedyktige priser.
  4. God kvalitet: Botanik sender blomstene direkte til bryllupsstedet ditt. De er skikkelig pakket, så de vil se upåklagelige ut når du mottar dem på bryllupsdagen.
  5. Praktisk måte å handle på: Å kjøpe forlover- og brudepikebukett på nett er en av de mest praktiske måtene å handle på. Botanik sender blomstene direkte til bryllupsstedet ditt. Du slipper å bekymre deg for åpnings- og stengetiden til blomsterbutikken. Du kan legge inn bestillingen når som helst. Dette er en av de mest åpenbare fordelene når du bestemmer deg for å handle blomster fra Botanik.
Brudepikebukett farget

Slik fungerer det

Steg 1: Velg mellom to stiler
Velg mellom to stiler og tre farger til forlovelse- eller brudepikebuketten: klassisk eller naturlig. Den klassiske stilen gir et klassisk og stramt utseende for en sofistikert og tradisjonell look, mens den naturlige stilen gir et mer romantisk og levende uttrykk hvor blomstene settes sammen i en løsere form. 

Steg 2: Velg dine favorittfarger
Du velger så fargene du ønsker. Fargene du kan velge mellom er hvitt og grønt, pastell eller fargerik. Botanik setter da sammen sesongens vakreste blomster i stilen og fargene du velger.

Steg 3: Utsjekk, levering og ordreprosess
Etter du har fullført handelen, velger du så leveringsdato. Vi anbefaler 2-3 måneder før selve dagen, og senest 10-14 dager før. Etter du har sjekket ut, sendes bestillingen direkte til Botanik. Når bestillingen din er behandlet, vil dine buketter bli levert til din bryllupslokasjon i perfekt tid før bryllupet.

Etter å ha valgt blomstene dine, husk alltid å legge igjen riktig adresse til bryllupsstedet og andre nødvendige detaljer for levering til rett tid.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: