Brudepikekjoler – 30 vakre favoritter til venninnegjengen

brudepikekjole
Artikkelen inneholder annonselenker

Er du på jakt etter kjoler til brudepikene dine? Vi har funnet frem 30 brudepikekjoler som passer perfekt til venninnegjengen på din store dag.

Tekst: Betine Bernadotte Huflåtten Foto: Unsplash / By Malina

Stadig flere norske bruder kaster seg på trenden med å bruke venninnegjengen som brudepiker. Ikke det minste rart synes vi, for hvem vil vel ikke være flankert av bestevenninnene sine side på bryllupsdagen? Men det betyr også at du i tillegg til å lande brudekjolen (som kan være vanskelig nok!), også må tenke gjennom hvilket kjoletema du ønsker for brudepikene dine.

En tommelfingerregel er å bruke fargepaletten for bryllupet som utgangspunkt når du skal velge brudepikekjoler. Og husk at ikke alle brudepikene må ha like kjoler samme farge – det er lov å mikse og matche! Da er også sannsynligheten større for at alle venninnene dine finner en kjole som de kler og føler seg vel i. Mange ender opp med forskjellige nyanser og kjolemodeller, det viktigste er at det harmonerer.

Husk at ikke alle brudepikene må ha like kjoler samme farge – det er lov å mikse og matche!

Duse pasteller

Brudepikekjoler i feminine pastellfarger er populært, og med god grunn. Ikke bare ser det lekkert ut med ulike nyanser sammen, det lette og romantiske uttrykket passer perfekt i sommerbryllup.

Glitter og glamour

Paljetter funker året rundt spør du oss, men lite passer vel bedre dersom du planlegger et nyttårs- eller vinterbryllup? Brudepikene dine kommer garantert til å skinne i kjolene vi har funnet frem her!

Nostalgiske blonder

Blonder er nostalgisk, romantisk og går aldri av moten, med andre ord midt i blinken til bryllup! Så hvorfor ikke kle opp brudepikene dine i vakre blondekjoler?

Klassisk eleganse

Foretrekker du en klassisk, minimalistisk stil? Da gjelder det å finne brudepikekjoler med enkle og elegante snitt.

Blomsterprint

Hvem sier at en brudepikekjole må være ensfarget? Blomsterprint er i vinden som aldri før, og perfekt til buketten din med brudepiker når bryllupsstilen skal være bohemsk, avslappet og romantisk.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: