Brudeprat x Glennewedding

Få eksperthjelp til bryllupsplanleggingen! I Facebook-gruppen Brudeprat vil bryllupsplanleggerne bak Glennewedding hjelpe til med besvaring av spørsmål den kommende uken. Sammen lager vi tidenes bryllupsfester!

Tekst: Redaksjonen Foto: Pexels og Moment Studio
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Vi ønsker å kunne tilby dere noe litt ekstra i denne vanskelige planleggingstiden, og har fått med oss bryllupsplanleggerne bak Glennewedding. De vil hjelpe til med å svare på spørsmål i dere måtte ha til løst og fast innen bryllupsplanlegging!

Silje og Gry Glenne har jobbet med bryllupsplanlegging i åtte år, og står bak bryllup til kjendiser som Louise Angelica og John Arne Riise. I tillegg har de planlagt dette bryllupet som fant sted på samme slott som Meghan Markle tilbrakte natten før bryllupet sitt på. De har hittil spesialisert seg innen eksklusive bryllup, men ønsker nå å bruke sin ekspertkompetanse på å hjelpe alle bruder i planleggingen.

Eksperthjelp i gruppa

Glennewedding tar derfor over roret i gruppa Brudeprat på Facebook i en uke. I tillegg til å få hjelp av de andre medlemmene, kan dere nå også få svar fra ekspertene selv.

Ikke medlem av Brudeprat? Trykk «Bli med» så skal vi få orden på det😊

Vi vil understreke at Glennewedding ikke er forpliktet til å svare, men vil svare når de har gode tips å komme med!

I tillegg oppfordrer vi jo alle dere andre medlemmer også til å hjelpe hverandre – sammen kan vi lage tidenes bryllupsfester rundt om i landet<3

Glennewedding vil være tilgjengelige i Brudeprat til å besvare spørsmål fra mandag 1. mars – mandag 8. mars. Og vi satser på å kunne svare alle innen 24 timer.

Få et innblikk i hva Glennewedding jobber med i denne artikkelen om Slottsbryllupet til Kristina Maaseide og Petter Smedvig Hagland.

Pssst: Ønsker du å sende inn spørsmål anonymt i gruppen? Send spørsmålet på mail til dittbryllup(at)egmont.com, så legger våre administratorer det ut for dere i gruppen.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: