10 brudesko som glitrer | Dekorative «statement-sko» for bruden

Brudesko som glitrer
Artikkelen inneholder annonselenker

På leting etter brudesko som glitrer?

Når det kommer til bryllupsdagen din, er vi overbevist om at det ikke er noe som heter for mye glitter!

Enten du foretrekker paljetter, strass, giltter eller krystaller, er bryllupsskoene dine det perfekte stedet for å fullføre din ellers eksemplariske look med noe helt spesielt.

Uansett om du arrangerer en uformell seremoni, en elegant cocktail-fest eller en black tie affære, er det et glitrende hav med utvalg som passer for alle kleskoder. Nedenfor har vi samlet sammen de vakreste brudesko som glitrer - kun for deg.

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_2

Brudesko som glitrer og setter stemningen for festen

Velger du å gå for brudesko som glitrer på din bryllupsdag, kan de legge til interesse i en minimalistisk brudekjole; eller plukke opp detaljene i en praktfull kjole full av personlighet. 

Enten du er på jakt etter å omfavne et «fashion filled glitter party» fullt ut på bryllupsdagen din, kan du ikke tråkke feil med klassiske pumps dekket av krystaller.

Hvis du er på leting etter å piffe opp antrekket med litt farge; prøv noen trendy – som metalliske sko! På leting etter et nøytralt par med det lille ekstra? Gå for en romantisk variant – kanskje med en krystall på tåen eller stroppen? Eller kanskje du skal velge «something glittery blue»?

Uansett hva du velger får de garantert oppmerksomheten de fortjener.

Les også: 22 lekre sko til bryllup vi liker akkurat nå

Fargede brudesko med glitrende sjarm

Klassiske brudesko som glitrer

Romantiske brudesko med det lille ekstra

Elegante sandaler med utsmykning

Brudesko
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: