Bryllupsfest i fotsporene til Meghan Markle

Bli med på bryllup i et slott i England - hvor Meghan Markle, hertuginne av Sussex, tilbrakte natten før sitt store bryllup! Det ble nemlig storstilt fest da Kristina Maaseide og Petter Smedvig Hagland ga sitt Ja på et slott i England!

Tekst: Redaksjonen Foto: Moment Studio
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Det er klart det blir slått på stortromma når selveste Kristina Maaseide, datter av investoren og ex-volleyballspiller Bjørn Maaseide, og Smedvig-arvingen Petter Smedvig Hagland skulle gi sitt endelige Ja!

Og bak den store dagen sto bryllupsplanleggerne i Glennewedding, Gry og Silje Glenne.

Meghan Markle og moren hennes ankommer Cliveden House i Englad hvor hun tilbrakte natten før bryllupsdagen

Det ble både planlegging og reiser til og fra England før det ble bestemt at bryllupet skulle finne sted på ærverdige Cliveden House. Et fantastisk slott som i tillegg til å ha huset selveste kongefamilien i England, også viste seg perfekt for bryllup.

– Etter ett år med forberedelser var det endelig tid for dette nydelige brudeparets store dag, forteller Glennewedding.

Bryllup slott england

Bryllupsfeiring i tre dager

Det er klart at når et bryllup skjer på et slott i England – må det også vare lenger enn en dag! Da blir det tre dager til ende!

– Gjestene ankom hotellet en fredag. Her ble alle mottatt i en herskapelig sal hvor en pianist spilte romantiske kjenningslåter mens gjesten sjekket inn. Trappen var tildekket med hundrevis av hvite roser som sammen med orkideer ledet gjestene frem til rommene hvor de fikk hver sin goodiebag hvor programmet for bryllupshelgen lå.

Nå var det bare å gå og skifte, for først ut på programmet sto «White pool party».

– Etter gjestene hadde skiftet møttes de derfor i spa-området for første del av festlighetene.

Badebasseng på slott i England - prefest før bryllupet

– Været var dessverre ikke helt med oss denne helgen, men heldigvis hadde vi opphold på kvelden hvor brudeparet og alle gjestene koste seg med meksikansk fingermat etter brudens ønske.

DJ var flydd inn fra Norge for å skape god stemning fra første sekund og en magiker brakte fort frem latteren med morsomme triks.

Det var med andre ord god stemning allerede første timene – og det å ha bryllup på et slott i England viste seg å være suksess allerede fra første stund.

Fotoboks i bryllupet dekket med blomster

I tradisjonell engelsk stil hadde vi fått en lakkert telefonboks tildekket med blomster – denne brukte vi som bakgrunnen til en «photo booth» gjennom hele bryllupshelgen.

Kvelden endte med at brudeparet og alle gjestene hoppet i bassenget. Det var ingen tvil om at dette kom til å bli tidens bryllupsfest fra start til slutt!

Gaveesker

Bryllupsdag på slottet

Bryllup på slott i England til Kristina og Petter

Endelig var dagen for selve bryllupet her, og stemningen bruste på slottet.

– Bruden våknet opp til et diamantsmykke flydd inn for anledningen fra den norske, anerkjente smykkedesigneren, Heidi Nesbakken, forteller bryllupsplanleggerne.

Med smykket på, vartet bruden opp brudefølget og nære venninner med champagnefrokost. Alle ikledd like kimonoer og tøfler med monogrammet deres på, selvfølgelig! Frokosten ble avsluttet med hår og sminke for bruden på brudesuiten.

– Vi hadde planlagt vielsen ute, men har alltid en plan B i tilfelle dårlig vær. På bryllupsdagen var vi dessverre nødt til å informere brudeparet om at vielsen måtte være innendørs. Heldigvis var de mer enn nok fornøyd med løsningen.

Vielsen

Innendørs vielse på slottet

– Det var ingen tvil om at brudens far var rørt over å se sin vakre datter stå som brud. Det ble et helt magisk minne, selv vi som bryllupsplanleggere aldri vil glemme. Ikke minst å se det kjærlige brudeparet gi hverandre sitt ja! Forteller bryllupsplanleggerne.

Slottsmiddag og overraskelser

Bryllupsmiddagen ble holdt i et avlangt rom med langbord hvor brudeparet så ut over alle gjestene.

kristina og petter

– Timene fløy av sted med gode taler, utsøkt mat og drikke. De som tok seg en tur på toalettet ble møtt av små overraskelser – alt fra munnskyllevann til små alkoholflasker som gjestene forsynte seg av. Dette ble raskt en snakkis på bordene og tømt etter kort tid, kan Glennewedding informere om.

Morsomme overraskelser på badet i slottet i England

Etter middagen kunne alle lette på føttene mens det ble servert kaffe avec. Bryllupsfesten starten med at en elektronisk fiolinist ledet gjestene ut til en 8-etasjers bryllupskake.

Kake og underholdning på bryllupsfestens sene timer

– Og i det brudeparet ga hverandre sin første bit ble det fyrt opp fyrverkeri i bakgrunnen med sangen “Love Me Like You Do” på høy volum! Gjestene fikk samtidig servert hvert sitt kakestykke før det var klart for åpen bar og full bryllupsfest på dansegulvet ut i de sene nattetimer!

Kristina og Petter foran fyrverkeriet på slottet i England i deres bryllup
Silje og Gry Glenne bak Glennewedding

Bryllupsplanleggerne

Silje og Gry Glenne bak Glennewedding. De besvarer spørsmål rundt planlegging i gruppen Brudeprat første uken i mars. Les mer om samarbeidet her 

Dekorasjon bryllup

Bryllupslisten

NORSKE LEVERANDØRER

Bryllupsplanlegger og design: @glennewedding

Fotograf: @moment_studio

Videograf: @bryllup.no_videoproduksjon

Hår: Inger Terese Auestad

Brudekjole: Brudekjolen

Jumpsuit og brudekjole for kvelden: @marte_krogh

DJ: @doclello

Vakker brudepar

LEVERANDØRER FRA ENGLAND/ UTLANDET

Sted @clivedenhouse

Blomster @wildaboutflower

Lyd og lys @wise_productions

Pianist @rosswallpiano

Sanger @tessburrstone

Fiolinist @Rachelsomersetmusic

Bryllupskake @uniquecakesbyyevnig

Fyrverkeri @shellshockfirework

Telefonboks i britisk stil @wildaboutflower

Photo pod + printer @thepodguys

Sminke @olivermakeupisart @ctilburymakeup

Celebrant @Elspeththomson

Ballong-bue @elari_events

Tryllekunstner @glosmagician

Utleie @optionsgreathire og @just_4_linen

Merk!
Dette bryllupet ble arrangert og gjennomført før korona-pandemien.

Merk!
Dette bryllupet ble arrangert og gjennomført før korona-pandemien.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: