Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Bryllupsmesse 2022 – her er datoene

bryllupsmesser for 2022
bryllupsmesser for 2022

Skal du i gang med å planlegge bryllup? Da er det bare én ting som gjelder: inspirasjon i massevis! Takk og lov for bryllupsmesse, sier vi – her er en oversikt over de planlagte i 2022.

Tekst: Betine Bernadotte Huflåtten Foto Canva

Endelig er ting tilbake til normalen etter korona, det betyr fritt fram for å dra på bryllupsmesse i 2022! Vi har samlet informasjon om de mest populære messene, så du kan allerede begynne å glede deg til en dag fylt med nye trender, deilige smaksprøver, tips, triks, vakre kjoler – og romantikk så det holder.

Bryllupsmesse på Grand Hotel

Søndag 13. februar 2022 arrangeres den tradisjonsrike Din Bryllupsmesse på staselige Grand Hotel. Et ganske perfekt sted for å planlegge drømmebryllupet, spør du oss. Messen avholdes to ganger med identisk innhold i løpet av dagen og dørene åpner henholdsvis kl. 11:30 og 15:00.

Vi byr på spennende utstillere, unike messetilbud, spesialavtaler og ikke minst stort brudeshow med de siste trendene innenfor bryllups- og festantrekk.

DIN BRYLLUPSMESSE 

Billetter: Inngang koster 225 kr og du kan bestiller billetter her.

Dato: 13. februar 2022

YES TO THE DRESS: Blir det på en bryllupsmesse du lander drømmekjolen? Foto: @dinbryllupsmesse

Bryllupsmesse i Østfold

For syvende gang avholdes det bryllupsmesse på ærverdige Refsnes Gods i Moss. Sett en ring rundt datoen 27. februar 2022 i kalenderen, for her er det mye spennende på menyen!

Du kan blant annet se frem til å få presentert de aller siste bryllupstrendene, i tillegg til at Norges fremste bryllupseksperter vil dele sine beste tips til alt fra valg av brudekjole og gifteringer til frisyre og borddekorasjon.

resnes gods huser en bryllupsmesse i 2022
BLI INSPIRERT: Refsnes Gods huser en av neste års bryllupsmesser – hva med å bli inspirert i denne flotte herregården? Foto: Refsnes gods

Du kan dessuten bli med på frierikonkurranse! Og som om ikke det var nok: Inngangen er gratis og du får utlevert en goodiebag.

Billetter: Gratis

Dato: 27. februar 2022 kl. 13:00–16:00.

Psst…
Er du forlover? En bryllupsmesse er en perfekt aktivitet å gjøre sammen og noe hun garantert vil sette stor pris på!

Få flere gode tips til forloverrollen her.

Bryllupsmesse i København

Om du trenger en unnskyldning for å dra på jentetur til Køben neste år, skal vi gi deg en nå: 15.–16. januar 2022 går Danmarks største bryllupsmesse av stabelen!

Her snakker vi en en gyllen anledning til å unne seg en venninnehelg fylt med shopping, brunsj med bobler og bryllupsmagi. Messen byr på intet mindre enn 150 ulike stands, og har som mål å gjøre bryllupsplanleggingen lettere og morsommere.

Nevnte vi forresten at det blir massevis av smaksprøver på alt fra bryllupskaker til vin, og at bryllupsmagasinet Bruden & Gommen er inkludert i billettprisen?

Billetter: Dagsbillett koster 125 kr og kan kjøpes her.

Dato: 15.–16. januar 2022

Les også: 10 romantiske DIY-ideer til bryllup

Bryllupsmesse i Stockholm

Bröllopsfeber er navnet på Sveriges største bryllupsmesse, som arrangeres i Stockholm 26.–27. februar 2022.

Over 12000 gifteklare svensker besøker messen hvert år – og ikke uten grunn: Med over 200 utstillere skal det godt gjøres å ikke få rikelig inspirasjon og ideer til akkurat ditt bryllup, i tillegg til at messen byr på overraskelser, show og konkurranser.

KICK-START PLANLEGGINGEN: Kjoler, festlokaler, blomster, drinker… På en bryllupsmesse finner du alt du trenger til den store dagen. Foto: @bröllopsfeber

Billetter: Dagsbillett koster 300 kr. og kan bestilles her.

Dato: 26.–27. februar 2022.

Bryllupsmesse i Bergen

Til alle vordende bruder på Vestlandet: Merk dere datoen 30. oktober 2022, da blir det nemlig bryllupsmesse i Bergen! Blant utstillerne er de fremste brudesalongene, bryllupsfotografene, bryllupsplanleggerne, gullsmedene, blomsterdekoratørene og frisørene i Bergen – sjansen er stor for at du finner det du leter etter her, altså.

Messen arrangerer også frierikonkurranse – send inn frierihistorien din og bli med i trekningen om flotte premier!

Billetter: Billettene er gratis og kan bestilles her.

Dato: 30. oktober 2022.

Drøm deg fort i det siste innen brudemote med vakre kjoler, frisyrer, make-up, blomster og dekorasjoner i de fantastiske messelokalene i Bergen sentrum.

BRYLLUPSMESSE I BERGEN 

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...