Bryllupsmesser 2021

Bryllupsmesser for 2021 spår dekorasjonstrender for bryllup
Bryllupsmesser for 2021 spår dekorasjonstrender for bryllup

Lyst til å få finger’n på pulsen på bryllupsmarkedet? Da er bryllupsmesser det perfekte stedet. Her er en oversikt over planlagte bryllupsmesser for 2021.

Tekst: Redaksjonen Foto: Annie Gray /Unsplash

Det har vært et spesielt år for alle – inkludert bryllupsbransjen. Bryllupsmesser pleier vanligvis å være populære eventer både for bransjen og for brudeparene, men 2020 leverte ikke akkurat de beste forutsetningene for å gjennomføre disse. Det er likevel lov å håpe at 2021 vil bli bedre!

Merk: Denne artikkelen tar utgangspunkt i informasjon gitt ved publiseringsdato. Husk å sjekk med aktuelle aktører for evt. endringer og deres retningslinjer mtp korona-situasjonen.

Bryllupsmesse på Grand Hotel

Valentine’s Day er en kjær dag for bryllupsmesser – og i 2021 finner du en på selveste Grand Hotel i Oslo.

Dette vil bli det tiende året Din Bryllupsmesse arrangeres, og vi krysser fingrene for at alt går på skinner også i år! Her er Mona Grudt konferansier, det blir brudekjolevisning i ærverdige Rococosalen, og utstillere i Speilsalen.

Her vil du også få se produktpresentasjoner, få messetilbud, smaksprøver og muligheten til å booke private avtaler.

Din Bryllupsmesse

Bryllupsmesse på Grand Hotel i Oslo

Bryllupsmesse på Glassmagasinet

Mye tyder på at det blir storslagen bryllupsmesse også i år på Glassmagasinet i Oslo.

Kjøpesenteret har stor tradisjon i å hjelpe brudepar med det de måtte trenge av inspirasjon til gavelisten, og i år er intet unntak. Messen avsluttes med et brudeshow hvor brudekjoler vil bli vist frem i all sin prakt.

Du får møte cateringleverandører som viser frem menyer og gir deg smaksprøver, samtidig som du vil bli vist de siste trendene innen dekor, mote, bordpynt og blomster til bryllupet. Musikk til bryllupet er også viktig og vi gir deg blant annet underholdning av vårt eget «huskor», Songlaget i BUL.

Glassmagasinet.no

Billetter: Bryllupsmessen er gratis, men brudevisningen koster 175 kr. og dekker et glass spruddel.

Dato: 6. mars 2021

Les mer om bryllupsmessen her og her.

Brudepar med brudebukett

Få oversikt: Du kan finne leverandører til alt fra kaker og blomster – til limousiner – på en bryllupsmesse. Foto: Nathan Dumlao /Unsplash

Bryllupsmesse København 2021

Hvis verden åpner opp, er det fristende å ønske seg til Danmarks største bryllupsmesse i 2021. Heldigvis er den ikke planlagt før i slutten av mars 2021, og vi krysser fingrene!

Messen har hele 150 stands med inspirasjon til bryllupsdagen: Kaker, brudekjoler, gifteringer, musikk, festlokaler, dresser og limousiner til og med står på agendaen her.

Messen har som mål å gjøre bryllupsplanleggingen både morsommere – og billigere, og til det sier vi jo alltid ja takk:)

Bryllupmessen byder naturligvis også på utallige lækre smagsprøver på alt fra bryllupsmad til lækre bryllupskager, vine og andre lækkerier, og er smagsprøverne ikke nok, kan I nyde en let anretning i vores hyggelige café til tonerne af skøn bryllupsmusik.

Bryllup.dk

Billetter: Dagsbillett koster 125 kr.

Dato: 20.-21. mars 2021

Les mer om bryllupsmessen her.

Les også: DIY-ideer til bryllupspynt

Brudepar ved en van

Bryllupsinspirasjon: Bli inspirert til å gjøre noe nytt! Foto: Eliza Szablinska /Unsplash

Bryllupsmesse i Moss

For sjette gang arrangeres det bryllupsmesse på Refsnes Hotell i Moss. Datoen som er oppført er 28. februar fra kl. 13.-16.00. Inngangen er gratis og det vil bli både utstillinger, gjennomganger av bryllupstrender og planleggingstips.

Du kan også delta på frierikonkurranse!

Billetter: Gratis 

Dato: 28. februar 2021

Digitale bryllupsmesser 2021

Det digitale er jo tingen nå om dagen, og flere aktører har heldigvis kastet seg på trenden også innenfor bryllupssegmentet.

Bryllupsfestivalen hadde digitalt arrangement november 2020, men har ikke lagt noe ut om 2021 enda. Vi venter i spenning!

Les mer om eventet på Facebook-siden deres her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: