Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Bryllupsplanlegger – Steg 1

Brylllupsplanlegger
Brylllupsplanlegger

Gratulerer med forlovelsen! Er du litt lost i hvor du skal begynne? Få oversikt over bryllupsplanleggingens første fase med denne bryllypsplanleggeren!

Tekst: Redaksjonen Foto: STIL /Unsplash

Bryllupsplanlegging er både hyggelig og krevende, på en og samme tid. Spesielt rett etter forlovelsen hvor det kan kjennes ut som man står på bar bakke. Hvor i alle dager begynner man?

En bryllupsplanlegger gjør det hele noe enklere – og best av alt – gir deg oversikten, noe konkret å ta fatt i!

I hver utgave av Ditt Bryllup får du med vår store bryllupsplanlegger. Slik kan du starte på første side og jobbe deg gjennom hele prosessen- frem til bryllupet! Selvfølgelig trenger vi også noen digitale verktøy, men det er noe eget med det å ha en fysisk oversikt også, eller hva?

Spesielt i starten av planleggingsfasen kan det være godt å ha noe håndfast som dere kan starte med. Sett derfor opp en liten date i kalenderen deres, lag noe god mat eller snacks og print ut denne bryllupsplanleggeren.

Og vips – så er dere i gang!

Med en bryllupsplanlegger blir det lettere for dere å vite hva som bør gjøres, og det hjelper dere med å holde oversikt underveis!

Klør det i fingrene etter hele bryllupsplanleggeren, fra A til Å, får du tak i den i Ditt Bryllup-magasinet som du kjøper ved å sende kodeord BRYLLUP20 til 2205. Prisen er 149 kr, og det er ingen porto.

PS: Splitter ny utgave av magasinet kommer i begynnelsen av februar <3

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...