Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Få Ditt Bryllups bryllupsplanlegger

Brylllupsplanlegger
bryllupsplanlegger

Gratulerer med forlovelsen! Er du litt lost i hvor du skal begynne? Få oversikt over bryllupsplanleggingen med Ditt Bryllups bryllypsplanlegger!

Tekst: Redaksjonen

Bryllupsplanlegging er både hyggelig og krevende, på en og samme tid. Spesielt rett etter forlovelsen hvor det kan kjennes ut som man står på bar bakke. Hvor i alle dager begynner man?

En bryllupsplanlegger gjør det hele noe enklere – og best av alt – gir deg oversikten, noe konkret å ta fatt i!

I hver utgave av Ditt Bryllup får du med vår store bryllupsplanlegger. Slik kan du starte på første side og jobbe deg gjennom hele prosessen- frem til bryllupet! Selvfølgelig trenger vi også noen digitale verktøy, men det er noe eget med det å ha en fysisk oversikt også, eller hva?

Spesielt i starten av planleggingsfasen kan det være godt å ha noe håndfast som dere kan starte med. Sett derfor opp en liten date i kalenderen deres, lag noe god mat eller snacks og print ut denne bryllupsplanleggeren.

Med en bryllupsplanlegger blir det lettere for dere å vite hva som bør gjøres, og det hjelper dere med å holde oversikt underveis!

Klør det i fingrene etter hele bryllupsplanleggeren, fra A til Å, får du tak i den i Ditt Bryllup-magasinet som du kjøper ved å sende kodeord BRYLLUP21 til 2205. Prisen er 149 kr, og det er ingen porto.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...