Få Ditt Bryllups bryllupsplanlegger

Brylllupsplanlegger

Gratulerer med forlovelsen! Er du litt lost i hvor du skal begynne? Få oversikt over bryllupsplanleggingen med Ditt Bryllups bryllypsplanlegger!

Tekst: Redaksjonen

Bryllupsplanlegging er både hyggelig og krevende, på en og samme tid. Spesielt rett etter forlovelsen hvor det kan kjennes ut som man står på bar bakke. Hvor i alle dager begynner man?

En bryllupsplanlegger gjør det hele noe enklere – og best av alt – gir deg oversikten, noe konkret å ta fatt i!

I hver utgave av Ditt Bryllup får du med vår store bryllupsplanlegger. Slik kan du starte på første side og jobbe deg gjennom hele prosessen- frem til bryllupet! Selvfølgelig trenger vi også noen digitale verktøy, men det er noe eget med det å ha en fysisk oversikt også, eller hva?

Spesielt i starten av planleggingsfasen kan det være godt å ha noe håndfast som dere kan starte med. Sett derfor opp en liten date i kalenderen deres, lag noe god mat eller snacks og print ut denne bryllupsplanleggeren.

Ditt Bryllups bryllupsplanlegger Last ned

Med en bryllupsplanlegger blir det lettere for dere å vite hva som bør gjøres, og det hjelper dere med å holde oversikt underveis!

Klør det i fingrene etter hele bryllupsplanleggeren, fra A til Å, får du tak i den i Ditt Bryllup-magasinet som du kan kjøpe digitalt her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: