Bryllupsreise i Norge

Bryllupsreiser i Norge

Romantiske, vakre og spennende Norge! Ja, du trenger faktisk ikke reise lenger enn i Norge for å få sikret en bryllupsreise som vil gi varige og gode minner!

Tekst: Redaksjonen Foto: Hedda Bjerén og produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Hvor i alle dager reiser man på bryllupsreise når det er uvisshet og korona? Jo til Norge! Her er et godt utvalg av fine bryllupsreiser i Norge. Vi lover at dere begge vil storkose dere og ha muligheten til å finne på ting som begge liker.

Action, avslapning, fine dining, glamping, storby eller gods– valgmulighetene er mange!

BRYLLUPSREISE TIL HISTORISK HOTELL I NORGE

Bryllupsreise i Norge ved Union Øye hotell

Velg bryllupsreise på historisk hotell i Norge! Med historie i veggene, kvalitetsmat og -drikke og flott natur rett utenfor døren, ligger alt til rette for en superromantisk bryllupsreise.

Bli med ut på en actionfylt RIB-tur i Hardangerfjorden, sjekk ut Steindalsfossen som dere kan gå bak eller besøk en av mange fine fruktgårder og smak på deilig, lokal sider.

BRYLLUPSREISE PÅ STASELIG GODS UTENFOR OSLO

Journalist skåler fra Losby gods

Hent krefter etter bryllupet på et staselig gods, rett utenfor Oslo! Bryllupsreise til Losby Gods er perfekt for dere som vil ha en landlig ferie nærme byen, og kan sette pris på både historie, natur og god mat og drikke.

Til tross for sin nærhet til hovedstaden, gir stedet dere følelsen av å befinne dere langt utenfor allfarvei. Her kan du og din kjære nyte skogens ro, topp service, nydelig mat og tid med hverandre i et av godsets staselige, tradisjonelle rom.

Til tross for sin nærhet til hovedstaden, gir stedet dere følelsen av å befinne dere langt utenfor allfarvei.

Hedda Bjerén, journalist

BRYLLUPSREISE TIL GUDBRANDSDALEN

Skal du ha bryllupsreise i Norge, hvorfor ikke velge det norskeste av det norske, nemlig Gudbrandsdalen i Norge!

Det er enkelt å reise til Gudbrandsdalen, enten dere velger bil eller tog. Dere bør ta dere god tid langs veien, og oppdage vakker og unik kunst, samt fine og sjarmerende familiedrevne butikker og spisesteder.

Bryllupsreise til Gudbrandsdalen

Skal du ha bryllupsreise i Norge, hvorfor ikke velge det norskeste av det norske, nemlig Gudbrandsdalen i Norge!

Det er enkelt å reise til Gudbrandsdalen, enten dere velger bil eller tog. Dere bør ta dere god tid langs veien, og oppdage vakker og unik kunst, samt fine og sjarmerende familiedrevne butikker og spisesteder.

BRYLLUPSREISE I NATUREN I NORGE

BRYLLUPSREISE I NORGE

Er dere glad i friluftsliv og nærhet til naturen, men tenker at det kanskje blir litt uromantisk å velge telt akkurat på bryllupsreise? Sjekk ut disse unike overnattingsstedene, så tett på naturen det er mulig å komme.

Er dere glade i naturen, er det ikke rart dere vurderer å være i skogen på bryllupsreisen deres og. Men på bryllupsreise vil man jo gjerne ha dette lille ekstra touchet av luksus.

Dette er våre favoritter når det kommer til bryllupsreise i naturen.

LUKSURIØS BRYLLUPSREISE I TRONDHEIM

Drink ved Britannia Hotell i Trondheim

Nyt luksus, god mat og velvære på bryllupsreisen – sjekk inn hos Britannia Hotel i Trondeim!

Tips:

Har dere lyst på en gøyal aktivitet kan dere bli med ut på en morsom båtopplevelse på kanalen, for å se Trondheim fra et annet perspektiv. Det er innlagte mat- og drikkestopp underveis, så dette er en fin måte å bli kjent med byen på.

Hedda bjerén, journalist

BRYLLUPSREISE TIL OSLO

Drømmer dere om en deilig storbyhelg i luksuriøse omgivelser med spa, kule hoteller og kulinariske opplevelser?  Da trenger dere ikke dra så langt, Oslo har alt dere trenger til en urban bryllupsreise.

Hotell, spa, restauranter og aktiviteter. En storbytur til Oslo trenger ikke bare være shopping!

Bryllupsreise i Oslo

Foto: Michaela Klouda

BRYLLUPSREISE TIL SVALBARD

bryllupsreise til svalbard

Hvis dere er på jakt etter noe helt unikt – hva med å legge bryllupsreisen til verdens nordligste hotell? Bryllupsreise til Svalbard byr på fantastisk natur, opplevelser utenom det vanlige – og noe både for den aktive og avslappede typen.

Øya har masse å by på for de som ønsker noe eksotisk og annerledes; hundesledetur, isbjørnsafari, isbrevandring, båtturer eller fotturer

— Astrid Mannion-Gibson, talsperson i Norwegian

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: