Luksuriøs bryllupsreise i Trondheim

Drink ved Britannia Hotell i Trondheim

Nyt luksus, god mat og velvære på bryllupsreise i Trondheim – sjekk inn hos Britannia Hotel!

Tekst: Hedda Bjerén

Britannia Hotel fra 1870 ligger i Trondheim, og er et luksuriøst femstjerners hotell som passer perfekt for bryllupsreise.

Unn dere en herlig behandling i Britannia Spa, og kos dere i et eller flere av hotellets seks restaurant- og barkonsepter, hvor dere kan velge mellom alt fra fine dining i Michelin-restauranten Speilsalen, til noe mer uformelle Brasserie Britannia eller Jonathan Grill.

Deilig massasje

Foto: Britannia Hote

Vakkert rom

Foto: Britannia Hotel

Alle rommene er nyoppussede og fine, men skal dere virkelig unne dere kan dere bestille en av signatursuitene med luksuriøse messing-badekar, marmorbad og Hästen-senger.

Trondheim

Foto: Crazy Coyote

Har dere lyst på en gøyal aktivitet kan dere bli med ut på en morsom båtopplevelse på kanalen, for å se Trondheim fra et annet perspektiv. Det er innlagte mat- og drikkestopp underveis, så dette er en fin måte å bli kjent med byen på.

Brylluspreise i trondheim

Foto: Martin Håndlykken/VisitNorway

Bryllupsreise i Norge kan være like romantisk som å dra utenlands!

Romantisk pakke på Britannia inkluderer overnatting med frokost i Palmehaven, inngang til spa- og fitnessavdelingen, Champagne på rommet ved ankomst, afternoon tea for to, transfer fra flyplassen, eventuelt parkering. Fra kr 1850 per person per natt, minimum to netters opphold.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: