Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Luksuriøs bryllupsreise i Trondheim

Drink ved Britannia Hotell i Trondheim

Nyt luksus, god mat og velvære på bryllupsreisen – sjekk inn hos Britannia Hotel i Trondeim!

Tekst: Hedda Bjerén

Drink ved Britannia Hotell i Trondheim
Luksuriøs bryllupsreise til Trondheim: Britannia Hotel er et luksuriøst hotell midt i Trondheim. Her ligger alt til rette for en herlig bryllupsreise eller en romantisk helg. Foto: Britannia Hotel

Britannia Hotel fra 1870 ligger i Trondheim, og er et luksuriøst femstjerners hotell som passer perfekt for bryllupsreise.

Unn dere en herlig behandling i Britannia Spa, og kos dere i et eller flere av hotellets seks restaurant- og barkonsepter, hvor dere kan velge mellom alt fra fine dining i Michelin-restauranten Speilsalen, til noe mer uformelle Brasserie Britannia eller Jonathan Grill.

Luksuriøs bryllupsreise til Trondheim: Spa og bryllupsreise går hånd i hånd. Foto: Britannia Hotel

Les også: Bryllupsreise på historisk hotell

Bryllupsreise til Trondheim i Norge
Luksuriøs bryllupsreise til Trondheim: Dette soverommet er et brudepar verdig. Foto: Britannia Hotel

Alle rommene er nyoppussede og fine, men skal dere virkelig unne dere kan dere bestille en av signatursuitene med luksuriøse messing-badekar, marmorbad og Hästen-senger.

Luksuriøs bryllupsreise til Trondheim: Ta med deg din kjære ut på en herlig båttur gjennom Trondheim. Foto: Crazy Coyote

Har dere lyst på en gøyal aktivitet kan dere bli med ut på en morsom båtopplevelse på kanalen, for å se Trondheim fra et annet perspektiv. Det er innlagte mat- og drikkestopp underveis, så dette er en fin måte å bli kjent med byen på.

Luksuriøs bryllupsreise til Trondheim: Nyt god mat og drikke når dere er i Trondheim. Foto: Martin Håndlykken/VisitNorway

Romantisk pakke på Britannia inkluderer overnatting med frokost i Palmehaven, inngang til spa- og fitnessavdelingen, Champagne på rommet ved ankomst, afternoon tea for to, transfer fra flyplassen, eventuelt parkering. Fra kr 1850 per person per natt, minimum to netters opphold.

Les også: Bryllupsreise i Oslo

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...