Bryllupsreise på staselig gods utenfor Oslo

Journalist skåler fra Losby gods

Hent krefter etter bryllupet på et staselig gods, rett utenfor Oslo! Bryllupsreise til Losby Gods er perfekt for dere som vil ha en landlig ferie nærme byen, og kan sette pris på både historie, natur og god mat og drikke.

Tekst: Hedda Bjerén Foto: Hedda Bjerén/Tenkkoffert.com
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Losby Gods, den vakre gården med historie og tradisjoner fra midten av 1800-tallet, ligger kun 20 minutter fra Oslo sentrum og er et supert valg for en bryllupsreise.

Til tross for sin nærhet til hovedstaden, gir stedet dere følelsen av å befinne dere langt utenfor allfarvei. Her kan du og din kjære nyte skogens ro, topp service, nydelig mat og tid med hverandre i et av godsets staselige, tradisjonelle rom.

Unn dere gjerne suite med to etasjer, behagelige Hästens-senger og bad med både dusj og boblebad. Dere har jo bryllupsreise på et staselig gods!

Bestiller dere romantisk pakke står musserende vin og jordbær klart på rommet når dere ankommer godset. Da er stemningen satt umiddelbart!

Det er flotte turområder i umiddelbar nærhet, og tar dere kontakt med Markaguiden kan dere få interessante guidede turer, hvor dere ikke bare oppdager nye ruter å gå i Østmarka, men også får lære mye spennende historie.

Er dere glade i dyr, er det verdt å vite at Smedrud gård ligger kun en halvtimes biltur unna. Der tilbys det alpakkavandring – verdens koseligste opplevelse! Dere kan til og med overnatte ute med dyra, om dere vil.

Losby Gods har flere fine pakker dere kan velge mellom. Romantisk pakke inkluderer: overnatting i deluxe balkongværelse, jordbær og Losbys egen cava, femretters middag og herregårdsfrokost. Pris for to personer per døgn, fra kr 4190.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: