Bryllupsreise til Oslo

Bryllupsreise til Oslo

Drømmer dere om en deilig storbyhelg i luksuriøse omgivelser med spa, kule hoteller og kulinariske opplevelser?  Da trenger dere ikke dra så langt, Oslo har alt dere trenger til en urban bryllupsreise.

Tekst: Hedda Bjerén Foto: Tenkkoffert.com
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Koronasituasjonen har lagt en demper på mange planlagte bryllupsreiser. Det er det foreløpig ikke så mye å gjøre med, men i situasjoner som virker håpløse, er det viktig å prøve å løfte blikket. Kanskje er løsningen nærmere enn dere tror?

Oslo har de siste årene vokst seg fram til å bli en skikkelig flott hovedstad, med alt dere forventer av en europeisk storby.

Er det storbyferie dere ønsker for deres bryllupsreise; sjekk ut Oslo!

HOTELL I OSLO

Selv om det blir bryllupsreise i Norge i år, kan dere likevel få den kule New York-viben dere har drømt om.

Ett av Oslos nyeste hoteller heter Amerikalinjen , og minner umiskjennelig om metropolen vi alle er så glade i. Her er servicen på topp, rommene er komfortable og kult innredet, og både mat og drikke er i verdensklasse.

bryllupsreise i Oslo

BRYLLUPSREISE I OSLO: Sjekk inn på ett av Oslos flotteste hoteller; Amerikalinjen! Foto: Amerikalinjen

Gå ikke glipp av jazzkveldene på Gustav i underetasjen eller søndagsbrunsj i Atlas Brasserie med livemusikk.

BRYLLUPSREIS EI OSLO

BRYLLUPSREISE I OSLO: På Amerikalinjen er det duket for romantikk. Foto: Amerikalinjen

Romantisk overnatting på Amerikalinjen inkluderer en flaske Champagne, treretters middag med vinpakke og frokost for to, og koster fra kr 1995 per person.

SPA I OSLO

Det er klart en bryllupsreise må inneholde litt luksus og velvære! Oslo har flere alternativer for gode spaopplevelser.

BRYLLUPSREISE I OSLO

BRYLLUPSREISE I OSLO: Hotellet The Thief har et lite, men superlekkert spa. Foto: The Thief

Hotellet The Thief ligger ute på Tjuvholmen, og har flotte rom, mange med fjordutsikt.

Spaet er lite, men stilfullt og har det dere trenger for en deilig spahelg. Også restauranten og hotellbaren har høy kvalitet.

Romantisk pakke på The Thief inkluderer én natt, treretters middag med vinpakke, inngang til spa, Champagne på rommet og frokost neste morgen og koster kr. 5290 for to.

REISE I OSLO

BRYLLUPSREISE I OSLO: Flotte rom med utsikt over Oslofjorden, på The Thief. Foto: Tenkkoffert.com

Et annet godt alternativ er Daikai, som holder til i Vika. Her føles det som om dere har tatt en svipptur til østen. Aromatiske dufter, lyden av vann, samt dempet musikk med asiatiske tendenser setter den rette stemningen.

Massasjer hos Daikai koster fra kr. 525.

AKTIVITETER I OSLO

Bare et steinkast fra hotellet ligger Oslos nye og hippeste del av byen; Bjørvika. Her er det mye gøy å finne på.

Dere kan bade i Oslobukta, teste saunaene nede ved Langkaia, nyte streetfood og konserter på Salt , ta en rusletur i det superkule nye hovedbiblioteket.

Ta en tur i Operaen, spis instavennlige donuts hos Talormade eller kos dere på vibaren Vin – alt dette finner dere i Bjørvika.

OSLO

BRYLLUPSREISE I OSLO:

En rimelig, men likevel spektakulær opplevelse på bryllupsreise i Oslo, kan være å leiee kajakk hos Friluftshuset ute på Sørenga. Padle fram til det nye Munchmuseet og få den mest fantastiske utsikten over Oslos skyline.

OSLO

BRYLLUPSREISE I OSLO

Det finnes kjempemange flotte spisesteder som kan være vel verdt å sjekke ut på bryllupsreise i Oslo.

Siden dere nå befinner dere i Bjørvika, kan det anbefales å spise romantisk middag hos Rivoli. Dette er et av de siste tilskuddene på restaurantfronten til hovedstaden, og har allerede utmerket seg som en favoritt hos lokalbefolkningen.

En bryllupsreise i Oslo blir akkurat så romantisk, actionfylt eller rolig som dere selv ønsker – hovedstaden vår har alt!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: