Bryllupsreise til sol og strand

bryllupsreise til stranddestinasjon
Tekst: Hedda Bjerén Foto: Unsplash og Tenkkoffert.com

BRYLLUPSREISE TIL STRANDESTINASJON

Ikke et vondt ord om norsk natur og brødskive med brunost, men nå er det vel lov å si vi er litt lei?

Å reise til utlandet har vel aldri vært så tiltalende som nå. Endelig er grensene åpnet igjen, og flere og flere folk og fe blir vaksinert for hver dag som går, og plutselig føles verden endelig litt nærmere igjen.

Nå vil vi ha sol og stødige sommertemperaturer. Vi vil ha kald kokosdrink i hånda og tærne i turkist vann. Vi vil høre et annet språk. Spise ny mat. Bruke den nye badedrakta, myse mot solen og få fregner på nesen.

Vi vil reise til sol og sommer!

Maldivene

BRYLLUPSREISE: Enten dere ønsker å ha selve vielsen på stranden eller om dere kun vil legge bryllupsreisen hit, får dere tipsene her. Foto: Unsplash/Marcos Paulo Prado

PS! I skrivende stund fraråd fortsatt Utenriksdepartementet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land utenfor EU/EØS, Sveits og Storbritannia. Se UDs til enhver tid oppdaterte reiseinformasjon på Regjeringens sider her.

bryllupsreise

WHERE DREAMS COME TRUE: Sjekk denne drømmedestinasjonen! Dette flunkede nye hotellet finner du på Fari-øyene på Maldivene. Foto: Ritz-Carlton

BRYLLUPSREISE TIL MALDIVENE

Maldivene er en klassiker, og ideen om bryllupsreise dit har nok streifet mange par i planleggingsmodus. Men går dere for denne klassiske perlen av en destinasjon, hvorfor ikke velge et sted ikke så mange andre har vært før dere?

Den verdenskjente hotellkjeden Ritz-Carlton har nettopp åpnet sitt første hotell på Maldivene. The Ritz-Carlton Maldives Fari Island ligger på Fari-øyene, et sted som er kjent for sine uberørte sandstrender, asurblå hav og fargerike undersjøiske liv.

Hotellet har totalt 100 luksusvillaer som ligger på stranden eller står på påler over vannet. De fleste villaene har privat «infinity pool», perfekt for turtelduer på tur. Og det er selvsagt spa her – på denne destinasjonen er det nytelse som står i sentrum.

Det er sju forskjellige spisesteder her, slik at dere kan velge mellom alt fra italienske delikatesser til luksusvarianten av japansk mat.

Dere reiser hit med sjøfly eller båt fra Velana internasjonale lufthavn i Male.
Mer informasjon om hotellet finner dere på hotellets nettsider.

Den verdenskjente hotellkjeden Ritz-Carlton har nettopp åpnet sitt første hotell på Maldivene. The Ritz-Carlton Maldives Fari Island ligger på Fari-øyene, et sted som er kjent for sine uberørte sandstrender, asurblå hav og fargerike undersjøiske liv.

Hotellet har totalt 100 luksusvillaer som ligger på stranden eller står på påler over vannet. De fleste villaene har privat «infinity pool», perfekt for turtelduer på tur. Og det er selvsagt spa her – på denne destinasjonen er det nytelse som står i sentrum.

Det er sju forskjellige spisesteder her, slik at dere kan velge mellom alt fra italienske delikatesser til luksusvarianten av japansk mat.

Dere reiser hit med sjøfly eller båt fra Velana internasjonale lufthavn i Male.
Mer informasjon om hotellet finner dere på hotellets nettsider.

bryllupsreise

KUN FOR VOKSNE: Nyt hverandre på voksenhotell på Rhodos. Foto: Ving

SOLFERIE PÅ RHODOS I HELLAS

Vestkysten av Rhodos er et godt valg for dere som ønsker fint vær og gode temperaturer, men ikke har lyst til å reise langt avgårde til en eksotisk destinasjon. Men vær ikke redd, dette er ikke en kjedelig og typisk sydendestinasjon med barnevennlig buffet og feststøy på natten, altså!

Nei, dette stedet er for dere som vil ta livet med ro, og bare nyte været, stranden og hverandre. Og det på et hotell som kun er forbeholdt voksne!

Strendene langs Rhodos’ vestkyst har alltid god plass og en vind som legger til rette for mange gøyale vannaktiviteter, som for eksempel surfing og vannski.

Det er kort vei til butikker og restauranter, men vil dere bort fra den rolige stemningen er ikke Rhodos by lenger unna enn et kvarter med buss eller taxi. Her kan dere utforske den fine gamlebyen eller kanskje slå ut håret på et av de mange utestedene som ligger her.

solfylt bryllupsreise

BEACH VIEW: PÅ Sunprome Miramare Beach kan dere velge om dere vil bo i suite eller bungalow. De fleste rommene har utsikt til stranden. Foto: Ving

Sunprime Miramare Beach ligger rett ved stranden i Ixia og har en frodig hage med gangstier som snirkler seg mellom bungalower og lave leilighetsbygg. Hotellområdet er såpass stort at dere får følelsen av å være i en egen, liten gresk landsby. Dere kan velge mellom å bo i suite eller bungalow, alle alternativene har egen balkong eller terrasse. Det er både basseng, restaurant og spa på hotellet.

Dette hotellet er supert for bryllupsreise, og så lenge dere ikke inviterer barn, kan det også arrangeres bryllup her.

Og du! En liten fun fact! Det sies at selveste Jackie Kennedy valgte å bo på dette hotellet på 1960-tallet! Hotellet var nemlig den gangen et populært tilholdssted for kjendiser.

Hotellopphold og reise kan bestilles via Ving.

Venezia bryllupsreise

SAFARI TIME:Start bryllupsreisen med spennende safari i Kenya, og avslutt turen med strandferie på Zanzibar. Foto: Reisebloggen Tenk Koffert

SAFARI I KENYA OG STRANDFERIE PÅ ZANZIBAR

Er dere et sånt par som ønsker dere strandferie, men likevel ikke kan se for dere å ligge på en solstol hele bryllupsreisen? Da er en kombinasjon tingen!

Å dra på ekte safari i Kenya er en drøm for mange, og å kombinere safari med badeferie på Zanzibar gir dere spennende opplevelser, samtidig som dere får tid til å bare nyte hverandre og pleie kjærligheten.

Turen starter i Kenya, og når dere lander i Nairobi blir dere møtt av en hyggelig guide, som skal ta dere med ut i naturparkene for å se på alle dyrene og det spektakulære landskapet.

Etter å ha blitt innlosjert på et nydelig lodgehotell, går turen nesten morgen ut til nasjonalparken Amboseli. Klimaet her er tørt og det er flatt og lite vegetasjon, noe som gjør det enkelt å se de ville dyrene. Dere får også se foten av Kilimanjaro, og kanskje er dere heldige å være der akkurat samtidig med når elefantene drikker vann der.

Herfra går turen videre til Lake Naivasha, hvor dere får ta en båttur og se naturen og det rike dyrelivet fra den kanten. Se opp for flodhest!

Det neste på listen er Masai Mara, hvor dere blant annet får muligheten til å besøke en masailandsby.

Etter noen innholdsrike, spennende og uforglemmelige dager går ferden videre til Zanzibar i Tanzania. På denne vakre øya skal dere bo standsmessig på femstjerners hotell, spise god mat og kose dere på de kritthvite strendene. Her står det ikke annet på agendaen enn å nyte hvetebrødsdagene.

Bryllupsreise Zanzibar

BRYLLUPSREISE PÅ ZANZIBAR:  Bluebay Beach Resort er et nydelig hotell med både basseng og strand. Hotellet ligger ved Kiwengwa Beach på Zanzibar. Foto: Reisebloggen Tenk Koffert

Bluebay Beach Resort er et nydelig hotell med både basseng og strand. Hotellet ligger ved Kiwengwa Beach på Zanzibar.

Gå direkte til Bluebay Beach Resort her eller se pakketuren hos Afrikasafari.no.

dubai

BRYLLUPSREISE TIL DUBAI: Dubai har mange fine beach cluber. Denne ligger på øya Palm Jumeirah. Foto: Reisebloggen Tenk Koffert

BRYLLUPSREISE PÅ LUKSUSHOTELL I DUBAI

Dubai er den største byen i emiratet Dubai i De forente arabiske emirater. Atlantis The Palm ligger på den menneskeskapte øya Palm Jumeirah i Dubai, og er bygget rundt myten om den tapte byen Atlantis. Av den grunn har hotellet valgt å ha et undervannstema, så elementer av vann går igjen både her og der.

Hotellet er stort som en liten by, og har alt dere kan tenke dere av fasiliteter. Og da mener vi alt.

Atlantis The Palm regnes som et av Dubais landemerker, og det ligger rett på stranden. Her kan dere bare gå ut og velge dere en av mange kule strandklubber eller helt vanlige sandstrender.

Hotellet passer for brudepar som vil kose seg i luksuriøse omgivelser, spise mat på restauranter av ypperste klasse, gå på spa, bare slappe av eller gå ut på ett av mange eventyr.

Det skal godt gjøres å kjede seg! Det er flere fornøyelsesparker her, med alt fra surfebasseng til bowling, Spaanlegg og treningsstudio. Det er et helt badeland og et stort akvarium her.

I det 10 meter dype akvariet kan dere dykke, om dere vil, og for en liten stund dele element med hai og rokker og mange andre fiskearter. Blir det for skummelt, kan dere velge å bo i undervannssuite og ha utsikt over fisken, mens dere trygt ligger oppi deres eget badekar.

På Atlantis The Palm kan dere velge blant mange ulike romtyper. Dere kan til og med velge en toetasjes suite, hvor underetasjen er under vann!

Hotellet har egne bryllupsplanleggere og flere ulike bryllupslokaler. Det er bare å ta kontakt med hotellet om man ønsker å planlegge frieri, bryllup eller øvil ha spesiell tilrettelegging på bryllupsreisen.

Dette er et spennende feriested å feire hvetebrødsdagene på, og det finnes pakker i mange ulike prisklasser. Her kan dere lese mer om hotellet.

Karibien

NYGIFT: Legg deres første drømmereise som gifte til Den Dominikanske Republikk i Karibien. Foto: Reisebloggen Tenk Koffert

ROLIG ROMANTIKK PÅ DEN DOMINIKANSKE REPUBLIKK I KARIBIEN

Den Dominikanske Republikk deler øya Hispaniola med Haiti. Landet er Karibiens nest største, og kjennetegnes av sitt tropiske klima, vakre, eviglange strender og frodige, grønne landskap. Det finnes mange fine områder på øya, men skal dere på bryllupsreise kan Punta Cana definitivt anbefales.

den dominikanske republikken

Fot: Reisebloggen Tenk Koffert

Her kan dere nyte livet midt på en karibisk sandstrand. Ta et bad, snorkle eller ligge på solsengen og drikke en iskald drink.

Velger dere å bo på voksenhotellet Le Sivory kan dere nyte stillferdig og enkel luksus, med skyhøy service og flotte fasiliteter. Det lages nydelig mat her, og rommene føles private og er enkelt og fint innredet. Til tross for alt dette føles det hele veldig avslappet – det er ikke for stivt!

den dominikanske republikk

Foto: Reisebloggen Tenk Koffert

Alle de moderne suitene på Sivory Punta Cana Boutique Hotel har egen balkong, det er basseng her og to gode restauranter. Hotellet er kun for voksne, har utsikt over Det karibiske hav og ligger en 40 minutters kjøretur fra flyplassen i Punta Cana.

Les mer om hotellet Le Sivory i Punta Cana her.

karibien

JA TAKK: Nyt luksuslivet på bryllupsreise på St. Martin i Karibien. Foto: Onesta Ocean Point

LUKSURIØSE HVETEBRØDSDAGER PÅ ST. MARTIN I KARIBIEN

St. Martin er en tropisk øy i Karibien, med en nederlands og en fransk del. Øya ligger midt mellom Puerto Rico og Guadeloupe, i hjertet av Det karibiske hav.

Den franske delen dekker om lag to tredjedeler av øya, og er et yndet feriested for folk som liker luksus, vakre strender, stilfulle butikker og god mat og vin.

karibien

SUITEN: Velg mellom 130 suiter på dette fine hotellet. Foto: Onesta Ocean Point

Velger dere å legge bryllupsreisen hit, kan dere for eksempel bo på Sonesta Ocean Point Resort, med all inclusive. Voksenhotell hvor alle rom er suiter! Her bor dere luksuriøst med spektakulær utsikt over havet. Det er tre flotte bassenger her, flere restauranter, barer og spa.

I tillegg til de eksklusive fasilitetene dere har på Sonesta Ocean Point, får dere også full tilgang til alle fasiliteter på naboresorten Sonesta Maho Beach.

Dette er valget for dere som vil nyte luksuslivet i stilfulle, karibiske omgivelser.

Her kan du bestille bryllupspakke, og vil du lese mer om hotellet kan du gjøre det her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: