Bryllupsreise til Svalbard

bryllupsreise til svalbard

Hvis dere er på jakt etter noe helt unikt - hva med å legge bryllupsreisen til verdens nordligste hotell? Bryllupsreise til Svalbard byr på fantastisk natur, opplevelser utenom det vanlige – og noe både for den aktive og avslappede typen.

Tekst: Redaksjonen Foto: James Padolsey / Unsplash, Getty Images og produsentene

Man trenger absolutt ikke å reise utenlands for å få en fantastisk bryllupsreise. Vårt langstrakte land har utrolig mye å by på, men dersom vi skal velge én destinasjon for en helt unik bryllupsreise, så må det bli Svalbard.

– Øya har masse å by på for de som ønsker noe eksotisk og annerledes; hundesledetur, isbjørnsafari, isbrevandring, båtturer eller fotturer, sier Astrid Mannion-Gibson som er talsperson i Norwegian.

Aktiv bryllupsreise

På Svalbard har du mulighet til å bo på verdens nordligste hotell, Hotell Isfjord Radio, som bare er tilgjengelig via båt eller snøscooter.

Her er det ikke lov å bevege seg utendørs uten en bevæpnet guide som kan beskytte deg fra isbjørn, men hvorfor skal du egentlig trenge å gjøre det, når det dekkes på med arktiske delikatesser inne?

Hotell Isfjord på svalbard for bryllupsreise

Verdens nordligste hotell: Hotell Isfjord Radio er en tidligere telefonbygning! – Der ingen skulle tru…

Luksus på Svalbard

Hvorfor ikke bytte ut sandstrender og solnedganger med snøscooter og sjanse for å se isbjørn? Tsja, sier du kanskje! Men hva om du får Fine Dining og tilgang på en av Skandinavias største vinkjellere? Jo, da er det kanskje hakket mer aktuelt:)

lukus

Luksushuset: Hos Huset i Longyearbyen får du virkelig kost deg, og det er en perfekt lokasjon for romantiske middager under bryllupsreisen deres.

Visste du at...
Vinkjellern på Huset er blant Skandinavias største med over 15.000 flasker og 1000 titler? Husets tidligere daglig leder Hroar Holm startet vinsamlingen på 80-tallet og den driftes i dag av våre sommelierer. 

— Huset.com

Kilder: Dagens Næringsliv (d2), magasinet Reiselyst, Positivista.com og Norwegians talsperson Astrid Mannion-Gibson.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: