Bryllup og stjernetegn: Stilen og temaet som passer perfekt til ditt stjernetegn

Lurer du på hvilket tema til bryllupet som passer til ditt stjernetegn? Se hva stjernene har å si om stil og tema som passer for deg.

Tekst: Nina Skjemstad, profesjonell astrolog Foto: Unsplash
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Hvis du har lest litt om astrologi, er du klar over at horoskop og stjernetegn kan påvirke alt fra personlighet til karrierevalg, men også kjærlighetslivet, bryllupet og selve ekteskapet. Og er du av typen brud som ønsker å inkludere astrologi i planleggingen av ditt bryllup, kan det også inkluderes i planlegging av bryllupets stil og tema – alt basert på ditt stjernetegn.

Det finnes ideelle stiler og temaer til bryllupet for alle stjernetegn, og her får du se hva som passer til de ulike.

Nina Skjemstad er profesjonell astrolog og deler her hva som passer best til de ulike stjernetegnene. 

Årshoroskop for 2023 finner her.

Horoskop og stjernetegn er spennende!

Les også:

  • Hvilke stjernetegn som passer best sammen, og hvorfor… les mer her
  • Hvert stjernetegn sine kvaliteter og personlighetstrekk som ektefelle… les mer her
  • Hvilken type brud du blir basert på ditt stjernetegn… les mer her
  • Hva bryllupsdatoen din kan fortelle deg om bryllupet… les mer her
  • Dette kan astrologi fortelle deg om bryllupsdagen og fremtiden… les mer her
  • Forlovelsesring som passer ditt stjernetegn… les mer her
  • Hvilken brudestyling som passer ditt stjernetegn… les mer her
  • Stjernetegn og konflikter: Slik håndterer dere uro basert på astrologi… les mer her
Væren

21. mars – 20. april

Væren har et sterkt konkurranseinstinkt, men er ikke mest opptatt av stil, stoffer og farger. Mye bruk av røde farger i dekor og blomster kan inspirere en vær. En stil som viser til kontraster og som skaper litt spenning er viktig. Flotte lokaler som er pyntet med lys og blomster, en sexy kjole, og en stor og flott bryllupskake gjør susen. Live musikk som spiller ved ankomst og under middagen er å foretrekke. Senere på kvelden kan det like godt være DJ fordi væren ønsker å skape en god fest.

Tyren

21. april – 21. mai

Tyren har en utpreget estetisk sans og liker det jordnære og praktiske. Det må helst være vakkert og se eksklusivt ut, men trenger ikke koste alt for mye. Jord og høstfarger kan passe utmerket. Samtidig er det også fristende med glitter og glam som markerer eksklusivitet. Det kan du også ta igjen på mat og vin. Det rene og harmoniske tiltrekker Tyren. Det viktigste er at alt går i samme stil og at elementene harmonerer – både i pynt, dekor, blomster, antrekk, brudebukett og kaken. Til og med bilen eller kjøretøyet man reiser til og fra med har stor betydning for Tyren. Det skal synliggjøre kontroll i alle ledd.

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Tvillingen er fleksibel og intelligent, og har en mental personlighet som er mest opptatt av det sosiale og alle menneskene rundt seg. Jo flere som kommer i bryllupet, jo bedre. Det er viktig å ha innslag av humor og kulturelle tema. En fargerik stil kan passe denne personligheten. Å kombinere to ulike stiler eller satse på to ulike farger kan være inspirerende. Om den ene er dyrisk (gjerne inspirert av sommerfuglen) og det andre er inspirert av musikk og kunst, med noter og maling på en eller annen måte, kan passe godt for en tvilling.

Krepsen

22. juni – 22. juli

Krepsen er ekstra følsom og har behov for å følge tradisjoner og å dyrke familiære prinsipper. Det kan føre til et ønske om å gjøre det samme som forfedrene har gjort. Det inkluderer å bruke samme farge og samme mønster eller samme kjole/antrekk. Det er gjerne hvite duker med røde og hvite roser som pryder bordene. Hvit brud og sort dress til brudgom, eller begge i bunad. Å benytte bestemors servise med sølvbestikk er også et aktuelt tema. Og gjerne et bryllup på hjemmebane eller i et tradisjonsrikt lokale. De gamle tradisjonene skaper trygghet for en følsom og sårbar Kreps. Taler med historie passer også godt inn.

Løven

23. juli- 23. august

Den lidenskapelige løven kan la seg inspirere av dyriske eller naturnære og eksotiske innslag. Løver er ekstra lidenskapelige og romantiske og kan trives med å dyrke denne stilen. Røde roser er aktuelt. Glitter og glam som en del av stilen gir en wow-faktor og stimulerer løvens behov for etterlengtet oppmerksomhet. Det skal man ikke kimse av denne dagen. En stil som minner om overdådig luksus gjør at løven virkelig føler seg hjemme i eget bryllup. Samtidig er løver veldig lekne, så å inkludere konkurranser, lek og moro, topper det hele.

Jomfruen

24. august- 23. september

Naturen harmonerer med Jomfruens stil. Jord og høst-farger som bruntoner, oransje, gul, og rust er flotte farger for dette stjernetegnet. Ville blomster fenger mer enn de kjøpte dyrkede rosene. Liljer representerer renhet og uskyld og kan passe bedre enn roser. En off-white eller naturfarget enkel brudekjole inngår i denne fargeskalaen og stilen. Det gjør også naturlige blomster i håret og myke, gode sko. Du kjenner dine grenser.

Vekten

24. september – 23. oktober

Det største behovet for en vekt er balansen mellom alle tingene man velger. Fargene må være i samme tone og blomstene må være i samme stil. Hvis noe skiller seg ut, kan Vekten komme i ubalanse eller få magesmerter. Vekter har sansen for det vakre og for stoffer og farger som passer sammen. Her må man tenke eleganse og skjønnhet i alle ting. Vekten er også romantisk og trenger å vurdere en romantisk stil som passer egen personlighet. Kunstneriske innslag må til. En musiker som spiller instrumenter fra begynnelsen kan skape en harmonisk stemning. Et band som tar over etter hvert gjør også sitt. Rett blikket mot en engleaktig stil med fred, kjærlighet og harmoni.

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Lidenskapen er sterk hos Skorpioner og de trenger utløp for det i valg av stil. Noen er også dramatisk av natur og det kan gjenspeile stilen man velger. Det kan komme frem i kontraster mellom det sorte og det hvite, det brune og beige, eller det røde og hvite. Sorte innbydelser, bordkort og takkekort, så vel som sorte innslag i dekorasjoner. Gull er også en farge noen kan falle for. Ikke for glam, men for en gylden og eksklusiv stil.

Skytten

23. november – 21. desember

Skytter er lidenskapelige og brenner intenst for det de er engasjert i. Skytten forbindes med hester og det gjør at man kan velge en stil som preges av hestens energi – eller bryllupsbilder å hesteryggen, evt. også hest og kjerre. Skytter forbindes også med eventyreren og en stil som likner på eventyr, eller et tema som har med reising og oppdagelser å gjøre er også naturlig. Her er det mye å velge i – alt etter type personlighet. Noen trives best hjemme og lager sine egne historier, mens andre liker å reise og er mest opptatt av møter med venner og kjent. Å gjøre det enkelt kan også være aktuelt for en skytte, for snart er du på vei videre til neste oppdagelse – både i ekteskapet og på bryllupseisen. Symbolikken i tingene som blir valgt er viktig.

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Steinbukken er solid, grundig og utholdende. Det gjør at et bryllup tar tid å planlegge og organisere. Man tar ikke lett på tingene og vet gjerne hva man vil ha. Man liker de store tingene som virker eksklusivt, majestetisk og prangende. Store vaser og pyntegjenstander, og store buketter med store blomster gjør susen. Det skaper et solid og varig inntrykk slik Steinbukken liker det. Å gi inntrykk av at man er solid og har rikelig med ting er tilfredsstillende. Glass og stentøy bør bære preg av noe solid og flott, og sølvtøy er mer holdbart enn stål, så det passer dermed bedre. Romslig plass er også viktig for trivselen. Om du kan spille og synge selv, er det supert. Ellers er det motiverende å leie musikere som kan spille hele kvelden.

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Vannmannen er fremtidsrettet, moderne og sosial, og søker det unike samtidig som de trenger kontroll og oversikt. Å organisere og planlegge slik at man er godt forberedt er nødvendig. En tenker mye på gjestene og hvordan både en selv og de kan oppleve dagen som unik og spesiell. En stil som minner om universet kan passe utmerket til denne arketypen. Noe moderne, annerledes og unikt, som ingen andre vanligvis gjør. Gjerne legge noen visdomsord ved hver enkelt sitteplass og velge noe spesielt og moderne til servering. Noen vil trives med å velge helt utradisjonelle farger og stoffer, mens andre kjører en trygg stil. Sølv, glitter og metall er farger som passer godt til vannmannen.

Fiskene

20. februar – 20. mars

Fiskene er ekstra følsom og bærer preg av å drømme mer enn andre. Eventyrenes rike fanger interessen til en fisk. Å velge en eventyrlig stil som knyttes til et spesielt eventyr som gjennomsyrer hele bryllupet kan være noe som passer for noen. Fiskene har et spesielt forhold til arketyper man snakker om. Derfor kan «forretningsføreren» også være en typisk stil; noen kan velge den rene og stramme rammen som en businessmann ville ha gjort. Ulike personligheter vil velge ulike ting, men å forfølge stilen som først velges – fullt ut – er et must. Unngå å hoppe fra det ene til det andre fordi du fanger opp nye ideer.

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjon siden 2002.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: