Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

På jakt etter brudekjole fra By Malina? Dette er våre favoritter!

By Malina brudekjole

Med sitt feminine uttrykk og unike detaljer er dette brudekjolemerket umulig å ikke ha lagt merke til.

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: By Malina Bridal

Nærmer det seg dagen for brudekjoleprøving? Da vil vi tipse deg om et merke vi elsker, nemlig By Malina Bridal.

Gründeren bak det svenske merket heter Malin Ek Andrén og startet motemerket By Malina i 2010 og senere også By Malina Bridal.

Visjonen bak plaggene og designet er å få alle kvinner til å føle seg spesiell og unik. Er det ikke nettopp det man ønsker på bryllupsdagen?

By Malina brudekjole

Bryllupsuniverset By Malina Bridal har sin Flagship Store og Showroom i Stockholm. Dette kan jo være en perfekt anledning til å samle brudepikene og forlover, og dra på en liten reise sammen for å prøve kjoler? For de som drømmer om en kjole fra By Malina, men som ikke vil reise til Stockholm, kan man blant annet prøve kjolene fysisk i Oslo hos Kristins Brudesalong.

Kjolene kan kjøpes på nett hos flere nettbutikker, selvfølgelig i By Malina sin egen nettbutikk, men de har også et utvalg på Boozt.com.

I tillegg til unike brudekjoler har de også tilbehør til bruden. Med lekre hårbøyler, hårpynt, slør, vesker og mye mer, gjør By Malina Bridal deg mer enn klar for bryllupsdagen. For ikke å glemme at de også har masse lekkert som morgenkåper, sovemasker, toalettmapper og hatter, som både hjelper til å lade opp og hvile etter bryllupsdagen. De har også et utvalg av kjoler til brudepiker, selv for de minste.

Vi drømmer om å kle oss i By Malina Bridal fra topp til tå i vårt eget bryllup, kanskje også på bryllupsreisen?…

Med sine inspirerende stylinger har vi plukket ut 8 brudekjole-favoritter med tilbehør i ulik stil fra arkivet, og vi vil dele de med deg!

By Malina brudekjole: 8 favoritter

Kjole med blonder

Denne kjolen har alt!

Med sitt bohemske uttrykk er denne kjolen en perfekt kombinasjon av trendy, feminin og avslappet. Vi vil style denne kjolen med lekker hårpynt.

Hårpynt fra By Malina Bridal.

Den elegante kjolen

Denne kjolen er perfekt for bruden som ønsker en enkel og elegant brudekjole. Den er virkelig vakker og kan pyntes opp med hårbøyle eller slør og unike sko fra Jimmy Choo.

Langt slør fra By Malina Bridal.

Kjole med et vintage uttrykk

Vi liker å si at denne kjolen har et vintage uttrykk, hvor utringing, puffermer og den figurnære passformen setter stemningen. Denne kjolen passer perfekt til bruden som ønsker en enkel, men elegant kjole.

Style den gjerne til en hårbøyle som på bildet.

Hårbøyle fra By Malina Bridal.

Tyllkjolen

Wow-effekt!

Denne kjolen er virkelig noe eget. Med trendy tyll skal vi nok ikke se bort ifra at dette vil bli en favoritt i bryllup fremover. Kjolen i seg selv gjør mye ut av seg og kan styles uten alt for mye tilbehør.

Den romantiske

Denne romantiske kjolen står høyt på undertegnedes ønskeliste. Med store puffermer, blonder i blomster og firkantet utrigning, er den både romantisk og kul på samme tid. Den passer like godt til et bryllup i byen, som i et bryllup på et slott.

Kjolen kan styles med langt slør.

Langt slør fra By Malina Bridal.

70-talls stil med skjørt og topp

Denne unike sammensetningen av en «one shoulder»-topp og et langt skjørt gir oss skikkelig 70-talls vibber! Ønsker du et chic uttrykk, da er denne looken noe for deg.

Vi vil style den til en lekker sløyfe med perler.

Sløyfe med perler fra By Malina Bridal.

Drømmekjolen

Enig i at denne kjolen ser ut som en drøm? Med blonder, åpen rygg og langt skjørt vil en hver brud stråle i denne kjolen. Vi vil style den med nydelig hårpynt i gull.

Hårpynt fra By Malina Bridal.

Den feminine

Denne unike kjolen med «eye catching»-detaljer er en klassiker i bryllup. Med sin feminine silhuett, åpen rygg og knapper, er den rett og slett umulig å glemme.

Vi drømmer om å pynte opp denne kjolen med et langt slør med perler…

Langt slør med perler fra By Malina Bridal.

Les også: Slik finner du brudekjolen din på nett.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...